اطلاعیه کدال

تغییر 10درصدی نرخ مواد اولیه پالایشگاه اصفهان

به گزارش بورس امروز؛ احمد هاشمی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت پالایش نفت اصفهان از تغيير 10درصدی در نرخ خريد مواد اوليه خبر داد.

هاشمی گفت: فرمول قیمت‌گذاری خوراک شرکت از ابتدای سال ۱۴۰۲ بر مبنای بهای خوراک (پلاتفرمیت) میانگین ماهیانه قیمت بنزین سوپر فوب خلیج فارس مندرج در نشریه پلتس به ازای هر تن و رافینیت برگشتی نیز بر مبنای میانگین ماهیانه قیمت نفتا فوب خلیج فارس (مندرج در نشریه پلتس) به ازای هر تن و با لحاظ تخفیفات قانونی بوده است.

وی افزود: با توجه به پیگیری‌های مستمر انجام شده و همکاری و تعامل سازنده مدیریت محترم شرکت پالایش نفت اصفهان نحوه قیمت‌گذاری فرمول خوراک دریافتی تغییر کرده و از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان سال ۱۴۰۳ ملاک عمل خواهد بود.

همچنین، بهای خوراک پلاتفرمیت ارسالی به شرکت پتروشیمی اصفهان در هر ماه بر مبنای میانگین ماهیانه قیمت نفتا فوب خلیج فارس مندرج در نشریه پلتس به علاوه ۶۰ دلار به ازای هر تن و بهای رافینیت برگشتی نیز بر مبنای میانگین ماهیانه قیمت نفتا فوب خلیج فارس مندرج در نشریه پلتس به ازای هر تن و با لحاظ تخفیفات قانونی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا