تبدیل مجتمع فولاد بافت به قطب عظیم صنعتی کشور
رئیس گروه مالی گردشگری از تبدیل مجموعه ۶۰۰ هکتاری مجتمع فولاد بافت به قطب عظیم صنعتی در کشور را ملزم به تدوین و اجرای طرح جامع دانست.
به گزارش بورس امروز، مهدی جهانگیری در جریان بازدید از کارخانه احیاء استیل فولاد بافت گفت: این مجموعه ۶۰۰ هکتاری باید با تدوین و اجرای طرح جامع، به قطب عظیم صنعتی و تولیدی در کشور تبدیل شود.
وی با اشاره به حضور گروه مالی گردشگری به عنوان بخش خصوصی موفق در اجرای پروژه فولاد بافت تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در منطقه بافت، هیچ واحد صنعتی و تولیدی در مقیاس کارخانه احیاء استیل فولاد بافت ایجاد نشده است.
رئیس گروه مالی گردشگری با اشاره به مساحت ۶۰۰ هکتاری مجتمع، از مدیران شرکت احیاء استیل فولاد بافت خواست با تدوین طرحی جامع و برنامهریزیهای لازم برای تبدیل این مجموعه به یک قطب عظیم صنعتی و تولیدی در کشور با هدف ایجاد اشتغال بهویژه برای جوانان و همچنین عمران و آبادانی این منطقه تلاش کنند.
جهانگیری با بیان اینکه گروه مالی گردشگری در اجرای پروژهها، روش مدیریت جهادی را دنبال میکند، گفت: اقدامات و فعالیتهای انجام شده در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت مطلوب است با اینکه اهداف آن تاکنون طبق برنامه محقق شده و خط تولید به طور کامل کار میکند.
وی با بیان اینکه کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با خودباوری در نیروی جوان مدیریتی و همچنین تلاشهای شبانهروزی توانسته بحرانها را مدیریت کند، تصریح کرد: گروه مالی گردشگری، از هیئتمدیره این مجموعه همچنان حمایت و آن را تقویت خواهد کرد.
تولید ۳۳۳ هزار تن آهن اسفنجی در نیمه نخست سال
مدیرعامل شرکت احیاء استیل فولاد بافت نیز در این نشست گفت: از ابتدای سال جاری تا ۲۱ شهریورماه در مجموع ۳۳۳ هزار تن آهن اسفنجی در این شرکت تولید شده است.
سورنا زمانیان افزود: با ادامه روند فعلی و نداشتن تعمیرات در خطوط تولید، پیشبینی می شود میزان کل تولید آهن اسفنجی در این شرکت تا پایان سال جاری به ۷۹۵ هزار تن برسد.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی فاز ۲ شامل واحد احیاء مستقیم به ظرفیت ۸۰۰ هزار تن و گندلهسازی با ظرفیت ۲.۵ میلیون تن شروع شده است، ادامه داد: پیشرفت فیزیکی فاز ۲ آهن اسفنجی در حال حاضر به حدود ۲۵ درصد رسیده است.
مدیرعامل شرکت احیاء استیل فولاد بافت در عین حال تصریح کرد: تسریع در تکمیل و راهاندازی فاز ۲ کارخانه منوط به این است که سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به عنوان دارنده جواز تاسیس و سازمانی که گشایش اعتبار(LC) به نامش است، بتواند در مورد پرداخت سهم خود به میزان ۷.۵ درصد شفافسازی و تعیین تکلیف کند.
کارخانه احیا استیل فولاد بافت، بزرگترین و تنها مجتمع صنعتی بزرگ منطقه در سطح سه شهرستان بافت، رابر و ارزوئیه است که در سال رونق تولید(۹۸) افتتاح شد.
صنعت احیاء مستقیم در ایران بومیسازی شده است
مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان نیز بر اجرای پروژهها توسط مهندسان و متخصصان داخلی تاکید کرد و گفت: صنعت احیاء مستقیم در ایران بومیسازی شده و در حال حاضر میتوان حدود ۸۵ درصد پروژهها را به صورت ریالی اجرا کرد و منتظر خارجیها نماند.
ابراهیم صادقی ادامه داد: اکنون به جز کمپرسورها، همه تجهیزات مورد نیاز صنعت احیاء مستقیم، داخلی سازی شده و چنانچه تامین مالی شود، میتوان پروژه را ۳۰ ماهه اجرا کرد.
گفتنی است مهدی جهانگیری، رئیس گروه مالی گردشگری در سفر به شهرستان بافت همچنین از اجرای پروژه مجموعه گردشگری و هتل بافت دیدن کرد و خواستار تسریع در تکمیل و به بهرهبرداری رسیدن فاز نخست این پروژه شامل ویلاها و فودکورت شد.