اجرای ۳ مرحلهای پروژه SO شرکت کالیسیمین
مدیرعامل شرکت کالسیمین هدف از طراحی و راهاندازی پروژه SO را پرعیارسازی ذخایر سولفوره-کربنات و سولفوره و تأمین بخشی از خوراک از معدن انگوران و دیگر معادن داخل ایران برشمرد.
به گزارش کدال بورس امروز، فرشاد صبری درباره پروژه SO گفت: این پروژه با هدف پرعیارسازی ذخایر سولفوره-کربنات و سولفوره و تأمین بخشی از خوراک از معدن انگوران و دیگر معادن داخل ایران طراحی اجرا و راهاندازی شد، این پروژه با تکیه بر سختافزار موجود و با حداقل هزینه سرمایهگذاری و همچنین با بهکارگیری ظرفیتهای موجود شرکت کالسیمین انجام شد. با عملیاتی شدن این پروژه امکان پرعیارسازی کلیه،سولفوره-کربنات و سولفور در مجتمع دندی کالسیمین امکانپذیر خواهد بود.
وی ادامه داد: هماکنون حدود ۶۰ روز از راه اندازی پروژه میگذرد، این پروژه طی سه مرحله به میزان ۵۸ هزار تن ماده معدنی (مخلوط سولفوره-کربناته) با عیار روی ۲۵ تا ۲۹ درصد از بورس کالا و در مجموع معادل ۲۴۹ میلیارد تومان خریداری شده است.
مدیرعامل شرکت کالسیمین افزود: آخرین پارت خریداری ۱۷ تیرماه سال ۹۹ به میزان ۳۴ هزار تومان در حال تحویل است، هیئت مدیره کالسیمین مصمم به تامین خاک مورد نیاز طرح SO تا پایان سال است. با خرید خوراک سه مرحله، ظرفیت طرح تا پایان آبان ماه تامین شده است.
صبری یادآور شد: با توجه به ظرفیت سالانه پروژه SO با تامین ۱۶۵ هزار تن ماده معدنی ورودی (خوراک)، امکان تولید ۳۶ هزار تن کنسانتره روی سولفور با عیار ۵۰ درصد و همچنین ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ تن کنستانتره روی اکسید با عیار روی ۲۲ درصد، و ۲۵۰۰ تن کنسانتره سرب نقره دار با عیار ۵۰ درصد وجود خواهد داشت.
وی درباره جزئیات خوراک ورودی پروژه SO و محصولات تولید شده این پروژه وی تصریح کرد: مقدار ۱۶۵ هزار تن خوراک با عیار روی ۲۹ درصد و سرب یک و نیم درصد سالانه وارد پروژه میشود، همچنین تولید سالانه این پروژه مقدار ۳۶ هزار تن کنستانتره روی سولفوره با عیار روی ۵۰ درصد، ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ تن کنستانتره روی اکسیده با عیار روی ۲۲ درصد و ۲۵۰۰ تن کنستانتره سرب نقره دار با عیار سرعت ۵۰ درصد است.
مدیرعامل شرکت کالسیمین با اشاره به مقدار تولید شمش از محل کنستانترهها گفت: ارزش افزوده حاصل از کنسانترههای تولیدی در واحد SO قابلیت تولید سالانه ۲۳ هزار و ۸۰۰ تن شمش روی از محل کنسانتره روی اکسید، ۱۶ هزار تن شمش روی از محل کنسانتره روی سولفید ی و یک هزار و ۱۷۵ تن شمش سرب از محل کنسانتره سرب نقره دار را محقق میکند.
صبری با اشاره به قرارداد تهاتر شرکت کالسیمین با یکی از شرکتهای زیرمجموعه گروه توسعه معادن روی ایران افزود: این قرارداد که بهمنظور تولید شمش روی از کنستانتره روی سولفور تولیدی امضا شده است، سرانجام ۱۰ هزار و ۴۴۰ تن از تولید به شرکت کالسیمین تعلق میگیرد.
وی ادامه داد: از طریق تهاتر کنستانتره سرب و شمش سرب، مقدار شمش سرب قابل استحصال با در نظر گرفتن نقره موجود در کنسانتره یک هزار و ۴۰۰ تن خواهد بود.
مدیرعامل کالسیمین با اشاره به مزایای اصلی اجرای این پروژه گفت: اجرای این پروژه سبب افزایش توانمندی مجموعه در تامین خوراک اکسیده مورد نیاز برای دستیابی به ظرفیت اسمی (سالانه ۳۰ هزار تن شمش روی) بوده است. از دیگر مزایای اجرای SO امکان تولید کنسانترههای سرب و روی سولفوره و همچنین تامین بخش از خوراک مورد نیاز شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ توسعه معادن روی ایران خواهد بود.
صبری گفت: شایان ذکر است که از محل تهاتر این کنسانترهها افزون بر دستیابی به ظرفیت اسمی تولید، ۱۰۰۰۲ و ۴۴۰ تن شمش روی و یک هزار و ۴۰۰ تن شمش سرب به ظرفیت تولیدی مجموعه میافزاید.
وی افزود: مقدار فروش برآوردی شمشها شامل تحویل ۱۰ هزار و ۴۴۰ تن شمش روی سولفیدی و مجموع مبلغ فروش از این محصول ۴۶۹۸ میلیارد ریال برآورد شده است.
مدیرعامل کالسیمین تصریح کرد: مقدار تناژ تحویلی شمش روی اکسید، ۲۳ هزار و ۸۰۰ تن و مجموع مبلغ فروش زمین محصول ۱۰ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
صبری اعلام کرد: مقدار تناژ تحویلی شمش سرب و نقرهدار یک هزار و ۴۰۰ تن که مجموع مبلغ فروش برآوردی آن ۶۳۰ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: شایان یادآوری است قیمت فروش به ازای هر تن از این محصولات ۴۵۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل کالسیمین گفت: تناژ تحویلی این شمش ها ۳۵ هزار و ۶۴۰ تن و مبلغ ۱۶ هزار و ۳۸ میلیارد ریال برآورد شده است.
صبری درباره قیمت تمام شده خرید خاک معدنی تصریح کرد: قیمت خرید خاک معدنی به ازای هر تن هچ میلیون ریال و با توجه به خرید ۱۶۵ هزار تن قیمت تمام شده کل، ۸ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان برآورد شده است.