همگرایی صنعت و معدن بهترین راه تقویت اقتصاد ملی
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه طی پیامی به مناسبت روز ملی صنعت و معدن گفت: دهم تیر ماه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامیده شده و اختصاص این روز، فرصت مناسبی است تا به مهمترین موتور محرکه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن، توجهی خاص بشود.
به گزارش روند بورس امروز، متن یادداشت حمیدرضا عظیمیان به شرح زیر است:
«نقش ویژه صنعت و معدن در اشتغال زایی، ایجاد ارزش افزوده ،درآمدزایی ، صادرات و در یک کلام اقتصاد کشور بر همگان روشن است. نامگذاری چنین روزی در تقویم به جهت ارج نهادن به فعالان بخش صنعت و معدن و فرصت مغتنمی برای طرح معضلات آنان و تلاش در جهت همگرایی دولت و بخش خصوصی است.
آنچه امسال بر اهمیت این روز افزوده است، ضرورت پیشرفت و توسعه اقتصاد ایران بیش از هر زمان دیگر است.اگر مسئلۀ امروز جامعۀ ایران، اشتغال و معیشت مردم است، باید برای رفع دغدغههای عمومی، مسیر توسعۀ اقتصاد ملی را تسهیل کرد. هیچ کشوری بدون افزایش قدرت، در رشد یا افزایش تولید ناخالص داخلی موفق نمیشود و خوشبختانه با درک این موضوع و شرایط موجود در اقتصاد ایران نیز شعار «جهش تولید» در پیشانی استراتژیهای اقتصادی و ملی قرار گرفته تا نیاز مهم ایجاد اشتغال و ثروت در کشور محقق شود. فولاد مبارکه علی رغم تحریم های آمریکا مسیر خود را همچنان استوار و محکم به پیش می رود و در تائید این سخن چه نشانه ای بهتر از کسب رکوردهای پی در پی و ثروت آفرینی چشمگیر برای ذینفعان و شرکای کسب و کار، آن هم در روزها و ماه های ابتدایی سالی که به شعار جهش تولید مزین شده است.
مشارکت قابلتحسین فولاد مبارکه در راهاندازی خط لولۀ انتقال نفت گوره به جاسک که به بیان مقام معظم رهبری یک طرح استراتژیک و مهم برای دولت بوده است، از ظرفیت بالای بخش صنعت داخلی در رشد و توسعه و خودکفایی کشورمان حکایت دارد. برای اولین بار در تاریخ اقتصاد کشور، لولههای فولادی مناسب برای انتقال نفت ترش در کشور با همکاری فولاد مبارکه تولید شده است. همین اقدام موجب صرفهجویی چندین میلیون دلاری در کشور شده و علاوه بر آن، صنعت فولاد را نیز از نظر فناوری تولید و تجربۀ ساخت، چندین گام به پیش رانده است. حرکت استراتژیک دیگری که اخیرا در فولاد مبارکه صورت گرفته است، به حرکت در آوردن پروژه بر زمین مانده نورد گرم ۲ مزین به نام مبارک شهید قاسم سلیمانی بوده است که با درایت و آینده نگری سرپرست محترم وزارت صمت و تاکیدات ایشان در جهت تسریع پروژه هایی که خودکفایی و بی نیازی به واردات ورق های فولادی را در بر خواهند داشت، کلید خورده و به لطف الهی موجب اشتغالزایی قابل توجه و به گردش درآوردن چرخ بسیاری از کارگاه ها و شرکت های داخلی خواهد شد.
امیدوارم روز صنعت و معدن فرصتی برای گام برداشتن این دو بخش مهم در راستای هم افزایی و کمک متقابل به یکدیگر بوده و شاهد روزی باشیم که دیگر برای تامین مواد اولیه سرشار و فراوان در کشور، دغدغه ای وجود نداشته باشد و با وجود توطئه بدخواهان و تحریم کنندگان تمام تمرکز بخش صنعت متوجه تولید بیشتر و کیفی باشد.
اینجانب به ضرس قاطع معتقد هستم که اقتصاد کشور عزیزمان، زمانی از دام رکود خارج میَشود که صنایع مهمی مانند فولاد مسیر رشد و توسعه را در پیش گیرند و بهعنوان پیشران اقتصاد غیر نفتی، با قدرت،کشور را در مسیر پیشرفت قرار دهند. ان شاءالله»