بیمه عمر راهی برای مقابله با تورم
شرکت های بیمه برای بیمه عمر شرکت جداگانه تاسیس نمایند.البته این راهکار هنوز نپخته است اما این فرهنگ در شرکت های بیمه عمر تخصصی در حال ترویج است. اسماعیل داور پناه،معاون اقتصادی و منابع انسانی شرکت بیمه دی،در رابطه با تاثیر بیمه ی عمر بر تورم،با خبرنگار بورس امروز به گفتگو پرداخت. داورپناه گفت:افزایش بی […]
شرکت های بیمه برای بیمه عمر شرکت جداگانه تاسیس نمایند.البته این راهکار هنوز نپخته است اما این فرهنگ در شرکت های بیمه عمر تخصصی در حال ترویج است.
اسماعیل داور پناه،معاون اقتصادی و منابع انسانی شرکت بیمه دی،در رابطه با تاثیر بیمه ی عمر بر تورم،با خبرنگار بورس امروز به گفتگو پرداخت.
داورپناه گفت:افزایش بی رویه نرخ دلار و تورم،بر بیمه های عمر ضربه وارد می کند، اصولاً در زمان تورم اقبال به دارایی های فیزیکی برای مصونیت از تورم بیشتر می شود.سپرده های بانکی که در گذشته جزء سرمایه گذاری های بدون ریسک بود، از امنیت مناسبی برخودار نیست و این موضوع می تواند فرصت مناسبی برای رشد و توسعه بیمه های عمر باشد.
وی افزود:۱۲ درصد از سبد بیمه های کشور،بیمه های عمر است که نسبت به سالها گذشته که تک رقمی بوده، افزایش داشته است که رشد آن نسبت به سایر حوزه های بیمه بیشتر بوده و در حال افزایش است. برای خنثی کردن اثر تورم و کاهش آثار منفی آن،تنها راه کار این است که به میزان تورم،بازدهی لازم برای بیمه های عمر کسب نمائیم.بیمه عمر تاکید دارد که منابع بیمه عمر از سایر موارد جدا شود.
معاون اقتصادی و منابع انسانی شرکت بیمه دی اشاره کرد:پیشنهاد شده است،شرکت های بیمه برای بیمه عمر شرکت جداگانه تاسیس نمایند. البته این راهکار هنوز نپخته است اما این فرهنگ در شرکت های بیمه عمر تخصصی در حال ترویج است.طرح جداسازی بیمه ثالث و بیمه عمر برای مشتریان مشکلاتی را پیش می آورد.طرح صندوق سرمایه گذاری بیمه های عمر دی شکل گرفت، به واسطه این صندوق راهکاری برای اجرای آن ترسیم شد.
وی در ادامه گفت:با پذیره نویسی این صندوق،کل طرح و منابع بیمه های عمر در قالب یونیت های صندوق و با شفافیت بالا در آن سرمایه گذاری می شود. در امید نامه این صندوق تمامی محدودیتها و رویکردهای سرمایه گذاری مشخص گردیده است،یونیت های خریداری شده به ارزش جاری به صورت روزانه به بیمه گذار نمایش داده خواهد شد.کسانی که بیمه عمر دی را خریداری کرده اند به راحتی متوجه می شوند چقدر از سرمایه شان نزد چه بانکی و چه میزان در حال سرمایه گذاری در سایر بخشها است و قادر خواهند بود روزانه وضعیت سرمایه گذاری خود را بررسی کنند.
داورپناه تاکید کرد:دومین بحث،زیرساخت آی تی بیمه های عمر است.بیمه های عمر،سرمایه گذاری بلندمدت محسوب می شوند. چنین طرحی دارای محاسبه های اکچوئری پیچیده است و باید به طور سالانه میزان سود و سرمایه مشتری را اطلاع رسانی کرده و میزان سود مشارکت در منافع می بایست شفاف شود.بحث شفافیت و زیر ساخت در صنعت بیمه قوی نیست و توقع و انتظار مردم با وجود استارت تاپ ها افزایش یافته است.
وی در انتها گفت:بازار بیمه های عمر به شدت نیاز به تنوع و زیر ساخت و بستر نرم افزاری دارد، نمی توان خرید یک محصول خاص و یک طرح بیمه عمر را به مردم تکلیف کرد .طرح توسعه ای در بیمه دی در این زمینه با حضور شرکتهای معتبر در زمینه فن آوری در حال اجرا است.در طرح ارایه شده بالغ بر ۲۰ نوع بیمه نامه قابلیت طراحی دارد که در حال حاضر ۲ یا ۳ طرح آن به مشتریان ارایه می شود.