فولادآلیاژی ایران در هفدهمین همایش تولید ملی _افتخار ملی
رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت:پیگیریهای لازم برای حمایت از تولید داخلی در چارچوب برنامه هایی همچون ساخت داخل، تخصیص منابع بانکی لازم، توسعه فناوری و غیره انجام می شود و نباید فراموش کرد که یکی از راهکارهای جلوگیری از تبعات تحریمها توجه جدی به تولید ملی است. امروز نه فقط در تامین قطعات و تجهیزات در داخل کشور مشکلات تا حد زیادی رفع شده، بلکه در برخی اقلام، زمینه خودکفایی و قطع وابستگی کامل فراهم شده است.
به گزارش روند بورس امروز، هفدهمین جشنواره تولید ملی افتخار ملی در تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال جاری در سالن بین المللی همایش های صدا و سیما برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتررحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، دکتر پارسا معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، دکتر عمرانی معاون قضایی دادستان کشور، مهندس سهل آبادی رئیس خانه صنعت معدن و تجارت ایران، و دکتر آقا محمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و جمعی از مدیران عامل شرکت ها برگزار شد.
در این مراسم وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: توجه به تولید ملی و اعتماد به فعالان بخش خصوصی، راهکار اصلی کشور در مقابله با تحریمها است.
این مقام مسئول افزود: بخش تولید کشور با توانمندیهای ویژه خود شرایط را پایدار نگه داشته و بر خلاف تصور دشمن مبنی بر تعطیلی واحدها، نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه در بسیاری موارد شاهد رشد و تبلور ظرفیتهای جدید صنعتی و تولیدی در کشور هستیم.
رحمانی تاکید کرد: مردم نباید برای پیگیری امور و دریافت خدمات به هر عنوانی به وزارتخانه یا سازمانهای تابعه آن مراجعه کنند و در این راستا توجه به ابزارها و ظرفیتهای توسعه ای دولت الکترونیک یک ضرورت است.
رحمانی اضافه کرد: پیگیریهای لازم برای حمایت از تولید داخلی در چارچوب برنامه هایی همچون ساخت داخل، تخصیص منابع بانکی لازم، توسعه فناوری و غیره انجام می شود و نباید فراموش کرد که یکی از راهکارهای جلوگیری از تبعات تحریمها توجه جدی به تولید ملی است. امروز نه فقط در تامین قطعات و تجهیزات در داخل کشور مشکلات تا حد زیادی رفع شده، بلکه در برخی اقلام، زمینه خودکفایی و قطع وابستگی کامل فراهم شده است.
وی به برخی اقدامات انجام شده در خصوص خودکفایی در بخشهای مختلف صنعتی کشور از جمله تولید الکترود گرافیتی در صنعت فولاد اشاره کرد و گفت: هفته گذشته با وزارت نفت تفاهمنامهای به ارزش یک میلیارد دلار امضا کردیم که زمینه تولید مواد اولیه الکترود گرافیتی یعنی کک سوزنی و کک اسفنجی را در داخل کشور ایجاد میکند.
وی خاطرنشان کرد: در همین رابطه، زمینه تثبیت شغلی ۲۸۰ هزار نفر نیروی این صنعت فراهم شده و ۵۰ هزار نفر دیگر نیز به چرخه اشتغال این صنعت وارد شده اند.