راه های کاهش بهای تمام شده در صنعت فولاد
سلیمانی، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندکان فولاد ایران:کاهش بهای تمام شده، به سه محور اصلی بومی سازی قطعات و تجهیزات، افزایش کیفیت در محصولات ارائه شده و افزایش ظرفیتهایی که به تبع آن ایجاد شده بازمیگردد. در واقع این سه محور پایههای قیمت تمام شده را کاهش می دهد.
به گزارش روند بورس امروز،نادر سلیمانی، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندکان فولاد ایران در یادداشتی راه های کاهش بهای تمام شده در صنعت فولاد را بررسی کرده است.
کاهش بهای تمام شده، به سه محور اصلی بومی سازی قطعات و تجهیزات، افزایش کیفیت در محصولات ارائه شده و افزایش ظرفیتهایی که به تبع آن ایجاد شده بازمیگردد. در واقع این سه محور پایههای قیمت تمام شده را کاهش می دهد.
در حال حاضر هم این موارد جزو سیاست های انجمن است یعنی تلاش میشود که هم محصولات واحدهای تولیدی کیفی تر شده، هم به لحاظ مصرف، قطعات بومی تر شده و هم به لحاظ افزایش تولید، قابل صادرات و قابل رقابت داخلی باشد. قطعا دنبال کردن این سیاست ها میتواند نقش موثری در کاهش قیمت تمام شده داشته باشد.
در واقع قیمت تمام شده زمانی افزایش پیدا میکند که هزینههای سربار بالا میرود مثل زمانی که شما برای تولید در مقیاس ۵۰۰ هزار تن، نیروی انسانی متناسب با ظرفیت یک میلون تن استخدام کرده اید. از یک طرف به دلیل کاهش کیفیت محصولات، بازار مصرفی وجود ندارد و از طرف دیگر چسبندگی قطعات یدکی به خارج از کشور دارید. اما اگر بتوانید این سه عامل را مدیریت کنید هم در کاهش قیمت تمام شده و هم در پیدا کردن بازارهای جدید برای فروش موثر عمل کرده اید.
این سه محور جزو سیاستهایی است که انجمن تعقیب می کند و اصلیترین محور آن هم برگزاری نمایشگاه کاربردی بومیسازی است که نخستین دوره آن در دی ماه سال گذشته برگزار شد و دومین دوره آن هم در دست اقدام و برگزاری است.