درآمد «هرمز» از مرز ۵۲۰۰ میلیارد تومان عبور خواهد کرد
ارزانی مدیرعامل فولاد هرمزگان از رشد ۷۰ درصدی درآمدی این شرکت در ۹ ماهه امسال در همسنجی با پارسال خبر داد و گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال از مرز درآمدی ۵۲۰۰ میلیارد تومان عبور کنیم.
به گزارش روند بورس امروز،فرزاد ارزانی مدیرعامل فولاد هرمزگان از رشد ۷۰ درصدی درآمدی این شرکت در ۹ ماهه امسال در همسنجی با پارسال خبر داد و گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال از مرز درآمدی ۵۲۰۰ میلیارد تومان عبور کنیم.
ارزانی افزود:از نظر تناژ، در مقایسه با ۹ ماهه پارسال رشد ۲ درصدی داشته ایم.این شرکت با حداکثر ظرفیت های خود کار می کند و از آنجایی که ظرفیت تولید خالی ندارد، رشد تولید دشوار است.
ارزانی با اشاره به انجام بزرگترین افزایش سرمایه فولاد هرمزگان از بدو راه اندازی تاکنون، خاطرنشان کرد: با هماهنگی شرکت فولاد مبارکه، سود را در شرکت نگه داشتیم و از آن برای بهبود و ارتقای عملکرد شرکت استفاده می کنیم.
وی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده، درصددیم رشد تولید ۵۰۰ هزار تنی (از ۱٫۵ به ۲ میلیون تن) را در شرکت رقم بزنیم و پروژه هایی در این زمینه با همکاری شرکت مهندسی فولاد مبارکه تعریف شده است.
مدیرعامل فولاد هرمزگان بیان داشت:در افق های دورتر، احداث واحدهای جدید را در برنامه داریم.
وی گفت: امسال با وجود همه فشارها از جمله تحریم ها، رشد ۱۹ درصدی صادرات در ۹ ماهه محقق شد، همچنین در بازار داخل رشد ۱۴ درصدی فروش به ثبت رسید.
ارزانی درخصوص چالش های این شرکت در تامین مواد اولیه افزود: تامین مواد اولیه مورد نیاز شرکت از معادن سنگ آهن آغاز می شود، محصولی که تولید می کنیم نیاز به گندله دارد که آن هم عمدتا از معادن استان کرمان تامین می شود.
وی بیان داشت: این مهم با سهمیه بندی دولت در حال اتفاق افتادن است، اما از آنجایی که سهیمه داده شده با میزان نیازها فاصله دارد، منجر به بروز مشکلاتی شده است.
مدیرعامل فولاد هرمزگان یادآور شد: وضع عوارض ۲۵ درصدی بر صادرات محصولات به نفع این شرکت و بسیاری شرکت های کوچک و بزرگ شده، اما اگر کل زنجیره از نظر قیمت و محصول نهایی کنترل شود، موفق تر خواهد بود.
وی بطور مثال گفت: محصولی که در بورس عرضه می شود باید از قیمت مواد ورودی خود تبعیت کند، اما اگر اختلاف وجود داشته باشد شرکت ها متضرر خواهند شد.
ارزانی اظهار داشت: قیمت ها همچنین تابعی از قیمت های جهانی هستند و اگر قیمت های جهانی افزایش یابد، میل به صادرات نیز افزایش خواهد یافت و در نتیجه تامین مواد داخلی ها با مشکل مواجه می شود.
وی ادامه داد: در این صورت، دولت ناگزیر از وضع تعرفه است که خود مسائلی همچون رانت و فساد را به همراه خواهد داشت.