اهمیت ویژه ریخته گری مداوم در تولید فولاد
غفوری مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان:، ریختهگری مداوم یکی از تکنولوژی های مهم در صنعت فولاد است از آنجا که دانش ریختهگری در جهان سابقه طولانی داشته و دائماً در حال تکمیل و بروز شدن است باید در ارتباط با این موضوع، ارزیابی مداومی از وضعیت صنعت کشور انجام شود.
به گزارش روند بورس امروز، ریختهگری مداوم یکی از تکنولوژی های مهم در صنعت فولاد است از آنجا که دانش ریختهگری در جهان سابقه طولانی داشته و دائماً در حال تکمیل و بروز شدن است باید در ارتباط با این موضوع، ارزیابی مداومی از وضعیت صنعت کشور انجام شود. بر همین اساس و با توجه به وجود بستری مناسب جهت استفاده از دانش، همفکری و تعامل شرکتهای فولادی، انجمنهای علمی نخبگان صنعتی و جامعه دانشگاهی کشور، فولاد هرمزگان برای نخستین بار در کشور کنفرانس ملی تخصصی ریختهگری مداوم فولاد را در نیمه دوم سال ۹۸ در شهر بندرعباس برنامه ریزی کرد که هفته گذشته برگزار شد.
از نکات برجسته این کنفرانس حضور کسری غفوری مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان بود که به موضوع ریخته گری توجه ویژه ای دارد.
غفوری در حاشیه کنفرانس ریخته گری مداوم عنوان کرد: این کنفرانس برای صنعت فولاد اتفاق خوبی محسوب می شود، ریخته گری در تولید فولاد به عنوان بخشی مهم شناخته شده است. با توجه به اینکه این صنعت قدمت ۵۰ تا ۶۰ ساله ای دارد، در ابتدا به شکل ریخته گری تک باره وارد صنعت فولاد شد و حالا ریخته گری مداوم که به عنوان تکنولوژی روز شناخته می شود، دستیابی به مدرنترین و به روزترین اطلاعات آن، سرعت و صرفه اقتصادی تولید ما را بالا خواهد برد.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان افزود: این کنفرانس به عنوان اولین برگزاری، کاملا خوب بود و عملکرد فولاد هرمزگان به واسطه این ایده و اجرای آن قابل تقدیر است. قطعا در فولاد خراسان هم اجرای این شکل کنفرانس را در برنامه کار خود داریم و مدیر برنامه ریزی مجموعه به عنوان مسئول این موضوع در نظر گرفته شده است اما در حال بررسی با اساتید دانشگاهی، دانشجویان و صاحب نظران هستیم تا کنفرانس مفید و تاثیرگذاری در عرصه تولید فولاد باشد. من شخصا بحث ریخته گری در تولید فولاد را به قدری مهم می دانم که شخصا حضور پیدا کردم.
غفوری در بخش دیگری از صحبت های خود ضمن اشاره به سابقه طولانی بومی سازی در شرکت مجتمع فولاد خراسان تصریح کرد: بومی سازی در صنعت فولاد ایران وجود دارد ولی غالبا انسجامی در این حوزه وجود نداشته است. به همین دلیل نیاز است که حداقل مجموعه های بزرگ کشور این انسجام را با یکدیگر ایجاد کنند.