اخبار شرکت ها

بیمه دی و صندوق تضمین غیردولتی؛ پلی برای تأمین مالی

به گزارش بورس امروز؛ مدیرعامل بیمه دی در جمع مدیران و فعالان اقتصادی از صدور موافقت اصولی برای تأسیس صندوق تضمین غیردولتی قدردانی کرد. وی این اقدام را نشانه‌ای از نگرش نوین در نظام تأمین مالی کشور دانست که بر پایه مشارکت بخش خصوصی، توسعه ابزارهای نوین مالی و توزیع هوشمندانه ریسک استوار است.

مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اینکه صنعت بیمه در اقتصادهای پیشرفته یکی از ارکان اصلی تأمین مالی است، تصریح کرد که صندوق تضمین غیردولتی به عنوان نقطه اتصال حلقه‌های تأمین مالی، بستری برای یکپارچه‌سازی اعتبارسنجی و مدیریت ریسک فراهم می‌کند. به گفته او، صنعت بیمه با بهره‌گیری از دانش مدیریت ریسک، می‌تواند به بازارهای مالی عمق ببخشد.

در بخش پایانی این مراسم، از «صندوق تضمین غیردولتی مهرگان، دی، شهر» رونمایی شد که حاصل هم‌افزایی بیمه دی و بانک شهر است. مدیرعامل بیمه دی تأکید کرد که مشارکت در این صندوق، یک راهبرد برای تکمیل زنجیره ارزش است تا با ترکیب تجربه ارزیابی ریسک صنعت بیمه و ظرفیت‌های بانکی، به تقویت اعتماد و کارایی در اقتصاد کشور کمک شود.

منبع: روابط عمومی بیمه دی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا