تحقق افزایش ۴۰ درصدی ارزش فروش فولاد آلیاژی در حوزه صادرات
سیفتی،مدیر بازاریابی و فروش فولاد آلیاژی ایران: همانگونه که آمار و ارقام فروش شرکت نشان می دهد چه در حوزه داخل و چه در صادرات، افزایش فروش حتی بالاتر از برنامه پیش بینی شده صورت گرفته است. به ویژه در بخش صادرات با وجود تلاش کشورهای بیگانه جهت ممانعت از صادرات فولاد ایران، هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزشی، آمار بسیار خوبی به ثبت رسید به گونهای که به رغم کاهش قیمت ها در بازارهای جهانی، به دلیل رویکرد شرکت فولاد آلیاژی ایران به تولید و فروش محصولات با ارزش افزوده بالا، در حوزه صادرات بالغ بر ۴۰ درصد افزایش ارزش فروش نسبت به سال قبل محقق شد.
سید رضا سیفتی،مدیر بازاریابی و فروش فولاد آلیاژی ایران در گفتگو با خبرنگار بورس امروز عنوان کرد: همانگونه که آمار و ارقام فروش شرکت نشان می دهد چه در حوزه داخل و چه در صادرات، افزایش فروش حتی بالاتر از برنامه پیش بینی شده صورت گرفته است. به ویژه در بخش صادرات با وجود تلاش کشورهای بیگانه جهت ممانعت از صادرات فولاد ایران، هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزشی، آمار بسیار خوبی به ثبت رسید به گونهای که به رغم کاهش قیمت ها در بازارهای جهانی، به دلیل رویکرد شرکت فولاد آلیاژی ایران به تولید و فروش محصولات با ارزش افزوده بالا، در حوزه صادرات بالغ بر ۴۰ درصد افزایش ارزش فروش نسبت به سال قبل محقق شد.
برای نیمه دوم سال نیز برنامه و حرکت رو به جلو با شتاب بیشتری پیش بینی شده است و با توجه به بازارهای جدید کسب شده و سیاست گذاری های توسعه ای شرکت، قطعاً حضور پر فروغ تری در بازارهای اروپا و آسیا خواهیم داشت و روند رو به رشد صادرات، کماکان ادامه خواهد یافت.
در منطقه جنوب شرق آسیا نیز به دلیل اقبال خوبی که نسبت به محصولات فولادی ایران و به ویژه محصولات فولاد آلیاژی ایران وجود دارد در بخش نیازهای فولاد آلیاژی این منطقه اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و روند صادرات به این منطقه کماکان و حتی با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.
شایان ذکر است که شرکتهای تولیدی به ویژه در حوزه فولاد که به امر صادرات اشتغال دارند، به دلیل تحریمهای بین المللی موجود، با مشکلات متعددی از قبیل محدودیت ها و ممنوعیت های انتقال ارز، دشواریهای مربوط به حمل و ارسال محصول، وضع تعرفه های غیرمتعارف برخی کشورها به دلیل حمایت از صنایع داخلی و یا رویکردهای سیاسی، ریسک های موجود برای خریداران و سایر موارد مشابه، مواجه هستند که هم روند صادرات را دشوار می کند و هم هزینه های بیشتری را به صادر کننده تحمیل می کند. در کنار این موارد، برخی تغییر رویه ها و آئین نامه های داخلی نیز مزید بر علت شده و در پاره ای موارد منجر به تشدید مشکلات پیش رو می شود.