گسترش بازار خدمات بر پایه نیاز مشتریان؛دی دار
شرکت بیمه دی به منظور رفع نیاز مشتریان در حوزه بیمه، با بهره گیری از تحول دیجیتال توانسته خدماتی متنوعی در بیمه گری به خصوص در بیمه های درمان و خودرو ارائه و ضمن رفع نیاز بیمه شدگان، بازار فروش خود را نیز گسترش دهد.
به گزارش بورس امروز؛ شرکت بیمه دی یکی از شرکت های بیمه بزرگ کشور است که طی ۳ دهه گذشته با برنامه ریزی بلندمدت خود گام های ارزشمندی در ایجاد تجربه خوشایند مشتریان و ارزش آفرینی پایدار برداشته است. این شرکت در سال ۱۴۰۳ با پایش و رصد مستمر تحولات محیطی اقدام به بازنگری استراتژی بلندمدت خود برای بازه ۳ ساله نمود. دی در سال ۱۴۰۳ براساس شاخص های کلیدی عملکرد و نتیجه ای KRI (Key Result Indicators) و KPI (Key Performance Indicators) به بروزرسانی برنامه عملیاتی خود پرداخت تا ساختار خود را در پنج قالب معاونت توسعه بازار، معاونت منابع انسانی و پشتیبانی، معاونت برنامه ریزی و تحول کسب و کار و معاونت مالی و اقتصادی بتواند اهداف راهبردی خود را به صورت پایدار برنامه ریزی و اجرایی نماید.
این شرکت بیمه با ایجاد سامانه جامع خسارت که بیمه خودرو در فاز نخست آن طی سال ۱۴۰۳ اجرایی شد، در کنار بهبود و تکمیل پروژه اپلیکیشن دی دار و صدور آنلاین انواع بیمه از جمله بیمه نامه شخص ثالث پیگیری نمود تا در حوزه تحول دیجیتال با هوشمندسازی فرایندهای بیمه گری از فرصت رشد موجود استفاده نماید. راه اندازی پرداخت خسارت آنلاین که به صورت آزمایشی در استان تهران اجرا شد، تجربه جدیدی را برای مشتریان بیمه دی به ارمغان آورد تا بتوانند از خدماتی همچون خدمات ویژه امداد خودرو در رشته بیمه بدنه (با نام دی آسا) بهره مند شده و از ۲۰ خدمت ویژه امدادی استفاده نمایند. از دیگر اقدامات دی در حوزه دیجیتال میتوان به نظرسنجی از کاربران (بیمه گذار) در پایان فرآیند صدور، سفارشگیری و پرداخت خسارت اشاره کرد که با پیاده سازی داشبورد اطلاعات مدیریتی و مشاهده مدیریت نظرسنجی ها به افزایش رضایت مشتریان از خدمات بیمه ای خود می پردازد.
بیمه دی با قابلیت اعلام خسارت برخط بیمه هایی همچون خودرو، درمان، مسئولیت، زندگی و آتش سوزی در اپلیکیشن خود ضمن صدور بیمه نامه های چون شخص ثالث و بدنه خودرو، درمان انفرادی و خانواده ، مسافرتی ، انواع بیمه های حادثی ، آتش سوزی و مسئولیت در این سامانه، دسترسی بیمه گذاران را به خدمات اعلام خسارت نیز تسهیل کرده است. از دیگر دسترسی های بیمه گذاران که با بهره گیری از حوزه دیجیتال بدست آورده اند، میتوان به ایجاد قابلیت ثبت درخواست واریز و برداشت در اندوخته بیمه های زندگی، خدمات ارزش افزوده خودرویی چون استعلام خلافی خودرو، نمره منفی گواهینامه و عوارض آزادراهی ، خدمات استعلام انواع قبوض و سایر خدمات جانبی اشاره نمود که در سال ۱۴۰۴ اجرایی شده است.
دی با توجه به درخواست بیمه گذاران کارنامه سوابق درمانی را به همراه کلیه جزئیات مربوط به فرآیند ارزیابی خسارات درمانی ثبت شده فراهم نموده و در حوزه تسیهل خدمات بیمه درمان اقدام به ارائه خدمات پزشکی از راه دور از طریق پلتفرم ها مربوطه نموده تا فرایندهای درمان را الکترونیکی نماید. این سامانه خدمات دارورسانی برای جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر را نیز فراهم کرده و در حوزه آزمایشگاه و تصویربرداری غیرمستقیم نیز زیرساخت ارزیابی الکترونیکی اسناد درمانی را به صورت هوشمند ایجاد کرده است. این شرکت در سال ۱۴۰۳ به منظور توسعه فروش محصولات بیمه ای و افزایش سهم بازار خود اقدامات قابل توجهی در کنار استفاده از حوزه دیجیتال نمود.
شرکت بیمه دی ضمن بهره گیری از تحولات دیجیتال عصر جدید، در توسعه بازار خدمات خود در سال ۱۴۰۳ موفق به جذب پرتفوی شرکت ملی گاز ایران در خصوص پوشش حوادث مشترکین خانگی و تجاری گردید. در حوزه حمل و نقل نیز، با جذب پرتفوی کشتی شرکت ملی نفت ایران و صدور بیمه نامه هواپیما برای اولین بار برای شرکت هواپیمایی کیش ایران، نفوذ خود را در حوزه خدمات بیمه مسئولیت و حمل و نقل افزایش داد. دی در سال ۱۴۰۳ توانست در حوزه بیمه های مهندسی و انرژی نیز برای سدهای استان تهران و مازندران بیمه نامه صادر کرده و بیمه نامه های بزرگ کشوری از جمله گروه زر ماکارون، برق منطقه ای خوزستان و علوم پزشکی مازندران را در حوزه بیمه های آتش سوزی جذب نماید.
از آنجا که توسعه سامانه دی دار یکی از اقدامات بیمه دی در گسترش خدمات بیمه ای بر پایه تحولات دیجیتال است، این شرکت قصد دارد برای سال ۱۴۰۴ فروش آنلاین سایر بیمه نامه و خدمات پس از فروش محصولات خود را به همراه سایر خدمات ارزش افزوده با نگاه اکوسیستمی پیاده سازی نماید. از سوی دیگر، با اخذ مجوز فروش محصولات مراقبت بلندمدت سالمندی در رشته بیمه درمان تکمیلی از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، این شرکت بیمه میتواند خدمات حوزه درمان خود را نیز بیش از پیش توسعه بخشد و خدمات خود را متناسب با نیاز بیمه گذاران توسعه بخشد.
بیمه دی برای سال ۱۴۰۴ قصد دارد با ایجاد انبار داده با اولویت دیتای درمان، نیازهای اطلاعاتی خود را در شناخت خدمات مورد تقاضای مشتریان مرتفع نموده و زمینه پایش و رصد سامانه را فراهم نماید تا بتواند عملکرد سازمان را به تفکیک شعبه، نماینده، رشته و محصول انجام دهد.