گزارش عملکرد یکماهه مهر 1403؛
“ونیکی” نزدیک به ۳ همت پرتفوی بورسی خود را گسترش داد
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در مهر ۱۴۰۳ ، مبلغی معادل با ۲ هزار و ۷۷۵ میلیارد و ۷۴۱ میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه گذاری های بورسی خود پرداخت کرد.
به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه گذاری های شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از ابتدای سال مالی تا پایان مهر ۱۴۰۳ معادل با ۱۱۵ هزار و ۲۲۴ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال بود.
از مجموع سرمایه گذاری های این شرکت در دوره ۱۰ ماهه منتهی به مهر ۱۴۰۳، ۹۱ درصد به سرمایه گذاری در سهام شرکت های قابل معامله در بازار سرمایه ، ۲ درصد به سرمایه گذاری در واحدهای صندوق های سرمایه گذاری و ۵ درصد به سرمایه گذاری در سهام سایر شرکت ها، اختصاص داشت.
مجموع درآمدهای عملیاتی شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ ، یک هزار و ۳۷۶ میلیارد و ۳۷۱ میلیون ریال بود.
در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳، ۱۶ درصد از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت به سود فروش سرمایه گذاری های ، ۱۰ درصد به درآمد سود تضمین شده و ۷۴ درصد به درآمد سود سهام آن اختصاص داشت.
مجموع سرمایه گذاری های در سهام شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ با رشدی ۲ درصدی از ۱۰۹ هزار ۴۹۷ میلیارد و ۴۹۶ میلیون ریال به ۱۱۱ هزار و ۳۱۵ میلیارد و ۴۹۱ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
این شرکت در پایان مهر ۱۴۰۳ بر روی ۱۵۴ شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه گذاری نمود که از بین این ۱۵۴ شرکت، ۸۱ شرکت در بازار بورس و ۷۳ شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.
لازم به ذکر است که در ابتدای مهر ۱۴۰۳ ، سرمایه گذاری های “ونیکی” بر روی ۱۵۳ شرکت بورسی و غیربورسی انجام گرفت.
از مجموع سرمایه گذاری های در سهام این شرکت در پایان مهر ۱۴۰۳ ، ۹۴ درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در شرکت های فعال در بازار بورس و ۶ درصد به سرمایه گذاری این شرکت در شرکت های فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.
مجموع درآمدهای مهر ۱۴۰۳ “ونیکی “
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه گذاری های پرتفوی بورسی خود در مهر ۱۴۰۳، درآمدی ۳۲۴ هزار و ۶۰۱ میلیارد و ۵۰ میلیون ریالی را حاصل نمود.
“ونیکی ” سهام شرکت های افست ، دارو پخش، سرمایه گذاری البرز ، لابراتوارهای سینا دارو ، سیمان بجنورد ، سیمان ارومیه ، شهد ایران ، صنعتی پارس مینو، آهن و فولاد ارفع، آلومتک ، فولاد مبارکه، لوله و ماشین سازی ایران، قند مرودشت، صنعتی بوتان ، نخریسی و نساجی خسروی خراسان، مادر (هلدینگ) صنایع پتروشیمی خلیج فارس و حق تقدم های شرکت سنگ آهن گل گهر را که به بهای ۹۵۷ میلیارد و ۷۴۶ میلیون ریال کسب نموده بود را قیمت یک هزار و ۹۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال واگذار نمود.
بر این اساس این شرکت از واگذاری سهام شرکت های افست ، دارو پخش، سرمایه گذاری البرز ، لابراتوارهای سینا دارو ، سیمان بجنورد ، سیمان ارومیه ، شهد ایران ، صنعتی پارس مینو، آهن و فولاد ارفع، آلومتک ، فولاد مبارکه، لوله و ماشین سازی ایران، قند مرودشت، صنعتی بوتان ، نخریسی و نساجی خسروی خراسان، هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و حق تقدم های شرکت سنگ آهن گل گهر، در مهر ۱۴۰۳ درآمدی ۱۳۷ میلیارد و ۹۵۴ میلیون ریالی را کسب کرد.
همچنین درآمد سود سهام محقق شده این شرکت در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس یک هزار و ۱۸ میلیارد و ۵۵۴ میلیون ریال بود.
لازم به ذکر است که درآمد محقق شده این شرکت، مربوط به سود سهام مجامع آن دسته از شرکت هایی است که تاریخ برگزاری مجمع آن ها بعد از پایان سال مالی و قبل از تاریخ تایید صورت های مالی شرکت سرمایه گذار است.
تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی ” ونیکی “
ارزش سرمایه گذاری های بورسی “ونیکی” در ابتدای مهر ۱۴۰۳، ۱۰۳ هزار و ۵۷۱ میلیارد و ۷۷۳ میلیون ریال بود که در پایان مهر ۱۴۰۳، به ۱۰۵ هزار و ۳۸۹ میلیارد و ۷۶۸ میلیون ریال افزایش یافت.
در حالیکه ارزش روز پرتفوی بورسی این شرکت طی دوره یکماهه مهر سال جاری از ۴۵۱ هزار و ۴۶۰ میلیارد و ۳۴۴ میلیون ریال به ۴۲۹ هزار و ۹۹۰ میلیارد و ۸۱۸ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
ارزش سرمایه گذاری های غیر بورسی شرکت سرمایه گذاری ملی ایران طی دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ معادل با ۵ هزار و ۹۲۵ میلیارد و ۷۲۳ میلیون ریال بود.
افزایش سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی شرکت سرمایه گذاری ملی ایران
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در مهر ۱۴۰۳ ، مبلغی معادل با ۲ هزار و ۷۷۵ میلیارد و ۷۴۱ میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه گذاری های بورسی خود پرداخت کرد.
“ونیکی” در مهر سال جاری سرمایه گذاری های خود را بر روی شرکت های بورسی از قبیل سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، شرکت بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر، سرمایه گذاری غدیر ، سیمان کرمان، سیمان ارومیه ، پتروشیمی تندگویان ، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی جم ، پتروشیمی غدیر ، پتروشیمی نوری ، پتروشیمی پارس ، گسترش نفت و گاز پارسیان ، پتروشیمی پردیس ، ملی صنایع مس ایران ، آلومتک مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مینا) ، ایران مرینوس ، سنگ آهن گل گهر ، پتروشیمی خارک ، سیمان فارس و خوزستان افزایش داد.
منبع: کدال