گزارش عملکرد یکماهه مرداد 1403؛
توسعه پرتفوی بورسی “ونیکی”
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه گذاری های پرتفوی بورسی خود در مرداد ۱۴۰۳، درآمدی ۳۳۴ هزار و ۵۷۷ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریالی را حاصل نمود.
به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه گذاری های شرکت سرمایه گذاری ملی ایران “ونیکی” از ابتدای سال مالی تا پایان مرداد۱۴۰۳ معادل با ۱۱۳ هزار و ۹۱۵ میلیارد و ۹۹۷ میلیون ریال بوده است.
از مجموع سرمایه گذاری های این شرکت در دوره یک ماهه منتهی به مرداد ۱۴۰۳، ۸۹ درصد به سرمایه گذاری در سهام شرکت های قابل معامله در بازار سرمایه، ۴ درصد به سرمایه گذاری در واحدهای صندوق های سرمایه گذاری و ۵ درصد به سرمایه گذاری در سهام سایر شرکت ها، اختصاص داشت.
مجموع درآمدهای عملیاتی شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه تیر ۱۴۰۳ با کاهش ۹۴ درصدی همراه گردید و از ۱۷ هزار و ۸۲۰ میلیارد و ۸۰۹ میلیون ریال به ۹۹۱ میلیارد و ۳۶۹ میلیون ریال رسید.
از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت در دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۳ ، ۲۴ درصد به درآمد سود سهام، ۱۳درصد به درآمد سود تضمین شده و ۶۲ درصد به سود فروش سرمایه گذاری ها این شرکت اختصاص داشت.
در حالیکه در دوره یکماهه تیر ۱۴۰۳، ۹۸ درصد از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت به درآمد سود سهام و ۰/۵ درصد به درآمد سود تضمین شده این شرکت اختصاص داشت.
مجموع سرمایه گذاری های در سهام شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۳،با رشد یک درصدی از ۱۰۶ هزار و ۳۱۶ میلیارد و ۲۹ میلیون ریال، به ۱۰۸هزار و ۲۷۹ میلیارد و ۵۳۲ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
این شرکت در پایان مرداد ۱۴۰۳ بر روی ۱۵۴شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه گذاری نمود که از بین این ۱۵۴ شرکت، ۸۱ شرکت در بازار بورس و ۷۳ شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.
از مجموع سرمایه گذاری های در سهام این شرکت در پایان مرداد ۱۴۰۳ ، ۹۴ درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در شرکت های فعال در بازار بورس و ۶ درصد به سرمایه گذاری این شرکت در شرکت های فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.
مجموع درآمده ای مرداد۱۴۰۳ “ونیکی”
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه گذاری های پرتفوی بورسی خود در مرداد ۱۴۰۳، درآمدی ۳۳۴ هزار و ۵۷۷ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریالی را حاصل نمود.
“ونیکی” سهام شرکت های لابراتورهای سینا دارو، شهد ایران، پتروشیمی فن آور، سیمان بجنورد، گروه منابع کاغذ پارس، فولاد مبارکه ، افست، قندمرودشت، داروبخش، سیمان تهران، سیمان ارومیه، ملی صنایع مس ایران، صنعتی بوتان ، ایران مرینوس، افرانت ، آهن و فولاد ارفع و آلومتک را که به بهای ۱۶۳ میلیارد و ۳۷۶ میلیون ریال کسب نموده بود را به قیمت ۷۲۹ میلیارد و ۴۸۷ میلیون ریال واگذار نمود.
بر این اساس این شرکت از واگذاری سهام شرکت لابراتورهای سینا دارو، شهد ایران، پتروشیمی فن آور، سیمان بجنورد، گروه منابع کاغذ پارس، فولاد مبارکه ، افست، قندمرودشت، داروبخش، سیمان تهران، سیمان ارومیه، ملی صنایع مس ایران، صنعتی بوتان ، ایران مرینوس، افرانت ، آهن و فولاد ارفع و آلومتک ، در مرداد ۱۴۰۳ درآمدی ۵۶۶ میلیارد و ۱۱۱میلیون ریالی را کسب کرد.
درآمد سود سهام محقق شده این شرکت در دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۳ از شرکت های یزد باف ، الیاف، مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران(مپنا) و ایران مرینوس، ۲۴۰میلیارد و ۸۲۲ میلیون ریال بود.
لازم به ذکر است که درآمد محقق شده این شرکت، مربوط به سود سهام مجامع آن دسته از شرکت هایی است که تاریخ برگزاری مجمع آن ها بعد از پایان سال مالی و قبل از تاریخ تایید صورت های مالی شرکت سرمایه گذار است.
تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی ” ونیکی”
ارزش سرمایه گذاری های بورسی شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در ابتدای مرداد ۱۴۰۳، ۱۰۰ هزار و ۳۹۰ میلیارد و ۳۰۶ میلیون ریال بود که در پایان مرداد ۱۴۰۳ به ۱۰۲ هزار و ۳۵۳ میلیارد ۸۰۹ میلیون ریال افزایش یافت.
همچنین ارزش روز پرتفوی بورسی این شرکت در طی دوره یکماهه مرداد سال جاری از ۴۶۸ هزار و ۶۱۱ میلیارد و ۳۷۷ میلیون ریال به ۴۳۶ هزار و ۹۳۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
“ونیکی ” ارزش سرمایه گذاری های غیر بورسی خود را که در مرداد ۱۴۰۳ معادل با ۵ هزار و ۹۲۵ میلیارد و ۷۲۳ میلیون ریال بود، تغییری نداد.
افزایش سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی شرکت سرمایه گذاری ملی ایران
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران در مرداد ۱۴۰۳ مبلغی معادل با ۲ هزار و ۱۲۶ میلیارد و ۸۷۹ میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه گذاری های بورسی خود پرداخت کرد.
“ونیکی” در مرداد سال جاری سرمایه گذاری های خود را بر روی شرکت های بورسی از قبیل: پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی نوری، بین المللی توسعه ومعادن غدیر، گسترش نفت وگاز پارسیان، سرمایه گذاری نفت وگاز وپتروشیمی تامین ، پتروشیمی پردیس، پتروشیمی غدیر، سیمان کرمان، سیمان اومیه، هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه گذاری دارویی تامین، ایران مرینوس، پتروشیمی تندگویان، آلومتک، سنگ آهن گلگهر و سیمان خوزستان افزایش داد.
منبع: کدال