عوامل زیان دهی بیمه شخص ثالث
به گزارش روند بورس امروز، محسن قرهخانی معاون توسعه بازار و فروش بیمه رازی در خصوص عمده خسارت پرداختی شرکت های بیمه ای گفت: عمده خسارات پرداختی شرکتهای بیمه مربوط به بیمههای درمان گروهی است. اتفاقی که در این رشته رخ میدهد این است که شرکتهای بیمه در این بخش بایکدیگر به رقابت میپردازند. رقابت شدیدی […]
به گزارش روند بورس امروز، محسن قرهخانی معاون توسعه بازار و فروش بیمه رازی در خصوص عمده خسارت پرداختی شرکت های بیمه ای گفت: عمده خسارات پرداختی شرکتهای بیمه مربوط به بیمههای درمان گروهی است. اتفاقی که در این رشته رخ میدهد این است که شرکتهای بیمه در این بخش بایکدیگر به رقابت میپردازند. رقابت شدیدی در بازار وجود دارد که باعث میشود نرخها کاهش یابد. همچنین تورم روی هزینههای درمانی به شدت اثر گذاشته است.
قرهخانی اظهار داشت: یکی از دلایلی که شرکتهای بیمه خسارات بسیاری پرداخت میکنند، این است که ما پرونده الکترونیکی سلامت برای هر فرد نداریم. میتوان گفت که خسارتها به درستی رسیدگی نمیشود و زیان بسیاری را به شرکتهای بیمه وارد میکند. در خصوص بیمه شخص ثالث هم دلایل زیادی وجود دارد که این نوع بیمه هم زیانده باشد که این موضوع تقریبا در اکثر شرکت ها وجود دارد.
وی افزود: رشته شخص ثالث یک رشته خاصی است که نرخ بیمهاش در دست دولت و بیمه مرکزی و خسارت آنهم در دست قوهقضاییه است. شرکتهای بیمه مجبور هستند که بیمه شخص ثالث را ارائه دهند. بیمه ثالث جزو ویترین کار شرکتهای بیمه است اما متاسفانه زیانده است و باعث شده از این محل هم شرکتهای بیمه زیان بدهند. یکی دیگر از دلایل زیانده بودن بیمههای شخص ثالث عوارض قانونی زیادی است که روی این رشته وضع شده است. اگر دولت بتواند فکری برای این عوارض بکند از شدت زیاندهی این رشته بیمهای کم میشود.
معاون توسعه بازار و فروش بیمه رازی عنوان کرد: بیمه رازی یک برنامه افزایش سرمایه جدی در دستور کار دارد که تقریبا همه مراحل اداری آن انجام شده است. افزایش سرمایه شرکت از ۲۰۰۰ به ۵۰۰۰ میلیارد ریال طی دو مرحله در سال ۹۸ انجام خواهد شد. این بخشی از برنامه ترمیم مالی است که بیمه رازی آن را تهیه و مصوب و به بیمه مرکزی تسلیم کردهاست. بیمه رازی با این افزایش سرمایه و برنامه ویژهای که در وصول مطالبات و اصلاح ترکیب پورتفوی خود دارد در پایان سال ۱۳۹۸ اوضاع مالی بهتری را رقم خواهد زد.