فاز اول پتروشیمی لردگان وارد مدار تولید شد
به گزارش روند بورس امروز، مدیرعامل پتروشیمی لردگان با اعلام این خبر افزود: با راه اندازی فاز اول (یوتیلیتی) که شامل واحدهای آب خام؛ آب بدون املاح؛ هوا و نیتروژن؛ برج های خنک کننده ؛ اتاق کنترل ، ایستگاه برق و واحد بخار و فلر است، بعد از گذراندن تمامی تست های مربوطه فعالیت خود […]
به گزارش روند بورس امروز، مدیرعامل پتروشیمی لردگان با اعلام این خبر افزود: با راه اندازی فاز اول (یوتیلیتی) که شامل واحدهای آب خام؛ آب بدون املاح؛ هوا و نیتروژن؛ برج های خنک کننده ؛ اتاق کنترل ، ایستگاه برق و واحد بخار و فلر است، بعد از گذراندن تمامی تست های مربوطه فعالیت خود را شروع کرده، این فرایند برای راه اندازی فازهای بعدی ضروری است.
محسن محمودی با توجه به اینکه این بخش از پروژه دارای ویژگی و فرآیند خاصی می باشد در حال حاضر با رویکرد دانش داخلی در حوزه نصب و راه اندازی این امکان به وجود آمد که در شرایط موجود باتمام دشواریها توانستیم با بهره گیری از دانش بومی و نیروی متعهد متخصص جوان یوتیلیتی پتروشیمی لردگان را با افتخار وارد مدار کنیم.
مدیر عامل پتروشیمی لردگان در ادامه خاطرنشان کرد: این شرکت به دلیل موقعیت خاص یکی از پتروشیمی های ویژه ایران بوده و به لحاظ جغرافیایی وهمه مشکلات پیش روی این شرکت از قبیل کمبود زیرساخت صنعتی در منطقه با اتکاء به مجموعه توانمند خود توانسته گامهای بزرگی در صنعت پتروشیمی کشور و معرفی چهره های نوین و نخبه و آموزش نیروی کار متخصص در تمامی شاخصه های این صنعت برداشته است.
وی افزود: امروز شاهد توسعه همه جانبه این صنعت وایجاد زیر ساخت، روند روبه رشد، کیفیت زندگی و امید به روزهای بهتر در بین مردم این منطقه از جغرافیای ایران عزیزمان هستیم و به یاری خداوند متعال تا پایان راه این روند را ادامه خواهیم داد.
شرکت پتروشیمی لردگان یکی از شرکت های تابعه گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان است که در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار در منطقه فلارد (۵۵ کیلومتری شهر لردگان) شهرستان لردگان واقع در استان چهارمحال و بختیاری در حال احداث است.
تولیدات این مجتمع اُوره و آمونیاک بوده و ظرفیت تولید سالانه آن ۱۰۷۳ هزار تن اُوره و ۶۷۷ هزار تن آمونیاک است که بخش عمده ای از آمونیاک تولیدی برای تولید اُوره در داخل مجتمع مصرف می شود و ۷۴ هزار تن به صورت مازاد برای عرضه مستقیم به بازار در نظر گرفته شده است.
عمده ترین کاربرد آمونیاک در تولید انواع کودهای شیمیایی است. آمونیاک را می توان هم به صورت مستقیم به عنوان کود شیمیایی به کاربردوهم در تولید مواد مانند نیترات آمونیوم، سولفات آمونیوم، مونوآمونیوم فسفات، دی آمونیوم فسفات و اُوره و دیگر کودهای شیمیایی از آن استفاده کرد.
منبع:
روابط عمومی شرکت گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان