رشد ۶۹ درصدی حق بیمه صادره “پارسیان”
حق بیمه صادره شرکت بیمه پارسیان در آبان ۱۴۰۲ نسبت آبان ۱۴۰۱ رشدی ۶۹ درصدی را به همراه داشت.
به گزارش بورس امروز؛ حق بیمه صادره شرکت بیمه پارسیان در آبان ۱۴۰۲ نسبت آبان ۱۴۰۱ رشدی ۶۹ درصدی را به همراه داشت.
حق بیمه صادره این شرکت بیمهای در آبان ۱۴۰۱، پنج هزار و ۲۱۶ میلیارد و ۵۲۱ میلیون ریال بود که در آبان ۱۴۰۲ به هشت هزار و ۸۰۹ میلیارد و ۳۳۱ میلیون ریال افزایش یافت.
در حالیکه حق بیمه صادره “پارسیان” در مهر سال جاری معادل با هشت هزار و ۸۷۱ میلیارد و ۲۹۴ میلیون ریال بود.
در آبان ۱۴۰۲ از مجموع حق بیمه صادره، ۴۴ درصد به رشته ثالث اجباری، ۲۰ درصد به رشته درمان، ۱۰ درصد به بدنه خودرو و مابقی نیز به سایر رشتههای بیمهای تعلق داشت.
از مجموع حق بیمه صادره “پارسیان” در مهر ۱۴۰۲ نیز ۴۶ درصد به رشته ثالث اجباری، ۲۰ درصد به رشته درمان، هفت درصد به رشته بدنه خودرو، هفت درصد به رشته حوادث سرنشین و مابقی نیز به سایر رشته تعلق داشت.
در آبان ۱۴۰۱، رشته ثالث اجباری ۴۲ درصد و رشته درمان ۱۵ درصد از مجموع حق بیمه صادره این شرکت بیمهای را به خود اختصاص داد.
هزینه حاصل از خسارات پرداختی شرکت بیمه پارسیان در مهر ۱۴۰۲ معادل با شش هزار و ۹۶۷ میلیارد و ۶۲ میلیون ریال بود که در آبان ۱۴۰۲ با رشدی ۲۲ درصدی به هشت هزار و ۵۲۳ میلیارد و ۳۷۸ میلیون ریال رسید.
همچنین هزینه خسارات پرداختی این شرکت در آبان سال جاری نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته که معادل با چهار هزار و ۴۲۸ میلیارد ۵۷۷ میلیون ریال بود با افزایشی ۹۲ درصدی همراه شد.
حاصل کسر هزینههای حاصل از خسارات پرداختی از درآمد حق بیمه صادره این شرکت در آبان ۱۴۰۲ نسبت به آبان ۱۴۰۱ با افتی ۶۴ درصدی همراه گردید.
مابهالتفاوت هزینه خسارات پرداختی از حق بیمه صادره در آبان ۱۴۰۱ معادل با ۷۸۷ میلیارد و ۹۴۴ میلیون ریال بود که در آبان سال جاری به ۲۸۵ میلیارد و ۹۵۳ میلیون ریال رسید.
لازم به ذکر است که مابهالتفاوت هزینه خسارت پرداختی “پارسیان” در آبان سال جاری نسبت به ماه گذشته آن که یک هزار و ۹۰۴ میلیارد و ۲۳۲ میلیون ریال بود با کاهشی ۸۵ درصدی همراه گردید.
از صد در صد خسارات پرداختی این شرکت در آبان ۱۴۰۲، ۴۴ درصد به رشته درمان و ۳۱ درصد به رشته ثالث اجباری تعلق داشت. در حالیکه در آبان سال گذشته از مجموع هزینه حاصل از خسارت پرداختی این شرکت ۴۲ درصد به رشته درمان و ۲۸ درصد به رشته ثالث اجباری اختصاص داشت.
در آبان ۱۴۰۱ نیز از مجموع هزینههای حاصل از خسارات پرداختی این شرکت ۴۲ درصد به رشته درمان و ۳۵ درصد به رشته ثالث اجباری تعلق گرفت.