تحقق بسترهای گفتمان با امضا تفاهمنامه «فولاد» و دانشبنیانها
طی نمایشگاه متافو، شرکت فولاد مبارکه که به همراه زیرمجموعههای خود به منظور تحقق گفتمانهای طرحریزی شده حضور یافت، با امضا تفاهمنامهها در زمینههایی همچون مسیر نوآور، برنامههای طرحریزی شده خود را در این نمایشگاه محقق نمود.
به گزارش بورس امروز؛ نمایشگاه ایران متافو با حضور حداکثری فولاد مبارکه اصفهان به همراه زیرمجموعههای این شرکت روند جدیدی را طی نمود. این نمایشگاه که بخشهای مختلف فولادی همچون آهن و فولاد، ریختهگری، فلزات غیرآهنی، معدن و صنایع معدنی، نسوزها، کورههای صنعتی و پروژههای صنعت و معدن را شامل میشد زمینه حضور شرکتهای فرعی فولاد مبارکه در حوزههای مختلف فلزات به فعالیت مشغول هستند را فراهم کرد.
فولاد مبارکه با ۵ گفتمان مسیر پیشران، مسیر متعالی، مسیر نوآور، مسیر مسئولانه و مسیر سبز در این نمایشگاه شرکت و زمینه را برای تعامل بخشهای مختلف خود با مراجعین داخلی و خارجی فراهم نمود. حضور فولاد مبارکه در این نمایشگاه به دلیل عملکرد موفق طی دههای گذشته و گذر از فرایند دانشبنیان شدن و توسعه زیرساختهای لازم، با هدف معرفی دستاوردها و برنامههای توسعه آتی این شرکت همراه بود.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این نمایشگاه با حضور پررنگ در کنار گروههای زیرمجموعه همچون فولاد هرمزگان، فولاد سنگان خراسان، فنی مهندسی فولاد مبارکه، شرکت ورق خودرو چهار محال و بختیاری، شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسین-ایریسا، شرکت فولاد سفید دشت چهارمحال و بختیاری، و سایر شرکتهای موفق این هلدینگ پذیرای بازدیدکنندگان خود در نمایشگاه بود تا هر کدام از شرکتها دستاوردهای خود را معرفی و ارائه نمایند.
هلدینگ «فولاد» با ارائه گفتمان ۵ گانه سعی داشته به بسترسازی گرد هم آمدن فعالان این عرصه پرداخته و روند دستیابی به اهدافی همچون تولید فولاد سبز، ظرفیتهای طراحی و مهندسی طرح استراتژیک و فناوری و نوآوریهای مورد نیاز تحقق این طرح را تسهیل نماید.
یکی از بسترسازیهای موفق در نمایشگاه متافو میتوان به امضا سندهای همکاری توسعه اقتصاد دانشبنیان در حوزه صنایع فلزی و معدنی اشاره کرد که با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه و یک شرکت دانشبنیان دانشگاه شریف، قرارداد ساخت صنعتی دستگاه کوره دوار به عنوان یک طرح دانشبنیان به امضا رسید.
علاوه بر این، در آیین امضا قراردادهای همکاری، شاهد امضا قرارداد توسعه اقتصاد دانشبنیان و بومیسازی اقلام گلوگاهی صنعت فولاد مابین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، ایمیدرو و مجتمع فولاد مبارکه اصفهان بودیم. این تفاهمنامهها باتوجه به مفاد خود میتوانند تحول چشمگیری را در خلق ثروت از مسیر دانش و فناوری برای این شرکتها فراهم نموده و در ادامه به حمایت شرکتهایی همچون فولاد مبارکه از فعالیتهای دانشبنیان برسند که این هلدینگ در گفتمانهای خود در نظر گرفته بود.
نمایشگاه حاضر به دلیل فرصتهای ایجاد شده توسط شرکت فولاد مبارکه و زیرمجموعهها، زمینه حضور شرکتهای دانشبنیان را در صنعت فولاد بیش از پیش ایجاد کرد تا با سرمایهگذاریهای شرکتهای فولادی، مسیر نقش آفرینی دانشبنیانها تسهیل و صنعت فولاد از ظرفیت موجود بهرهمند شود.
شرکت فولاد مبارکه که از دهه ۶۰ فعالیت خود را آغاز کرد طی دهههای مخلفت مسیر تولید خود را به سمت نوآوریهای بیشتر سوق داد به طوری که به رغم همه محدودیتهای موجود موفق شد تا ارزش افزوده خود را از طریق نوآوری و فناوری بیشتر ایجاد نموده و ضریب بهرهبرداری را به ۱۰۰ درصد رساند.
عملکرد مطلوب هلدینگ فولاد مبارکه و دستاوردهای این شرکت به همراه شرکتهای زیرمجموعه که در طی نمایشگاه به حضور همگان معرفی شد به تقدیر وزیر صمت از فولاد مبارکه ختم شد. عباس علی آبادی وزیر صنعت معدن و تجارت در حاشیه امضا تفاهمنامهها در نمایشگاه تافکو از موفقیتهای این شرکت در حوزه اشتغالآفرینی هوشمند، نوآوری محور بودن فعالیتها و رهبری هوشمندانه این شرکت در صنعت فولاد سخن گفت و از این شرکت به دلیل پیگیری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان تقدیر نمود.
حضور پر قدرت و موفق شرکت فولاد مبارکه اصفهان و شرکتهای زیرمجموعه به دلیل تفاهمهای صورت گرفته توجه همگان را به نقش آفرینی این شرکت در صنعت فولاد جلب نمود تا نمونه آشکاری در تداوم فعالیت طی محدودیتهای موجود باشد که نتیجه مطلوب خود را کسب نموده است.