“واحیا” پاسخ میدهد
شرکت”واحیا”به سوالاتی در خصوص معادن سنگ غوریان ومس کاریز همچنین ورود شرکت های زیر مجموعه این شرکت به بازار سرمایه پاسخ داد.
به گزارش بورس امروز؛ محمود شهشهانی پور مدیر عامل و نایب رئیس هیأت مدیره شرکت مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان پاسخ داد.
شهشهانی پور در خصوص مشارکت در معادن مس اظهار داشت: در پایان سال ۱۴۰۱ و از ابتدای سال جاری تفاهم نامه های فیمابین شرکت نگین معادن احیاء سپاهان از شرکت های زیر مجموعه مجتمع صنایع و معادن احیاء و شرکت فلزات ،کاریز جهت مشارکت در معادن مس متعلق به شرکت فلزات کاریز به صورت مشروط بر اثبات وجود ذخیره کانسنگ مس به مقدار ۲۰ میلیون تن منعقد گردید.
وی ادامه داد: بر این اساس با اخذ وکالت نسبت به دارائیهای ایجادی و پروانههای بهرهبرداری متعلق به شرکت مذکور، مبالغی جهت عملیات اکتشافی پرداخت گردید.
مدیر عامل “واحیا” درباره معادن سنگ غوریان افغانستان اینگونه پاسخ داد: در دو تیرماه۱۴۰۱ تفاهم نامه برای شرکت در مزایده معادن سنگ غوریان افغانستان منعقد شده بود.
مقرر بود سهم شرکت احیاء سپاهان ۱۸ درصد و سهم شرکت اوپال پارسیان ۳۱ درصد و سهم طرف افغان ۵۱ درصد تعیین گردد.
وی افزود: بر اساس اعلام شفاهی طرف افغانی شرکت باختر فولاد کنسرسیوم مذکور در یکی از محدودههای معادن ذکر شده توسط دولت امارت اسلامی برنده اعلام شده بود.
در این راستا طرف افغانستانی بدون ارسال نتایج و بدون ارسال هرگونه نمونهای از قرارداد فی مابین دولت امارت اسلامی افغانستان با کنسرسیوم درخواست پرداخت نقدی تضمینی شرکت در مزایده نموده است.
که این شرکت پرداخت هرگونه تضمین را منوط به اعلام و ابلاغ رسمی برنده شدن کنسرسیوم توسط دولت اسلامی و ارسال قرارداد نموده است. تا این تاریخ هیچگونه اعلام رسمی به این شرکت انجام نپذیرفته است.
محمود شهشهانی پور درباره ورود شرکتهای زیر مجموعه خود به بازار سرمایه عنوان کرد: با توجه به سیاست هیأت مدیره مبنیبر عرضه سهام پرپتانسیل در بازار سرمایه هم به جهت شفافیت بیشتر و هم به جهت استفاده از پتانسیل بازار بورس شرکتهای احیاء ریل ایرانیان و معادن سنگ آهن احیاء سپاهان از شرکتهای زیر مجموعه مدارک و فرمهای اولیه جهت ورود به بازار سرمایه را تکمیل و ارسال نمودهاند.
وی ادامه داد: مدارک مورد تایید شرکت بورس اوراق بهادار قرار گرفته است و سایر مستندات تعهدات صورتجلسات نیز در سامانه مربوطه بارگذاری گردیده است.
همچنین شهشهانی پور با خبر از راهاندازی سامانه BI گفت: با توجه به تعدد شرکتهای زیر مجموعه و لازمه به هنگام بودن اطلاعات کسب شده از شرکتها، همچنین اطمینان از صحت، آنها این شرکت به منظور کنترل بهتر اقدام به انعقاد قرارداد با شرکت “سان” به منظور پیادهسازی سامانه BI نموده است.
این کارشناس تصریح کرد: شرکت پیمانکار از با سابقهترین شرکتهای فعال در حوزه هوش تجاری بوده که برای بزرگترین نهادهای کشور اقدام به راهاندازی سامانههای لازم کرده است.
همچنین، پروژه مذکور در حال راهاندازی است و طبق برآوردهای اولیه تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید.