افزایش سرمایه دو مرحلهای “وکغدیر” از محل سود انباشته و مطالبات
مجمع فوقالعاده شرکت بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر با حضور ۹۲.۲۹ درصد از سهامداران صبح امروز برگزار شد.
به گزارش بورس امروز؛ سید ابوتراب فاضل، مدیرعامل شرکت بین المللی صنایع و معادن غدیر در این مجمع با اشاره به چشم انداز این شرکت اظهار داشت: “وکغدیر” کاملا توسعه محور است و روند سود خالص این شرکت از سال ۹۵ تا کنون نشاندهنده این مهم است.
وی افزود: سود خالص شرکت از سال ۱۳۹۵ که ۲۷۹ میلیارد تومان بوده ، در در ۶ ماهه ۱۴۰۱ به ۵ هزار و ۱۶۴ میلیارد تومان رسیده است که نشان از سودآور بودن پروژه های این شرکت دارد.
فاضل در بخش دیگری از سخنان خود با مقایسه عملکرد شرکت های “میدکو”، ” ومعادن”، “تاصیکو” و “وکغدیر” در زمینه بالاترین نسبت سود خالص به سرمایه گفت: به ترتیب ۳۴ درصد، ۷۲ درصد ،۱۴۸ درصد و “وکغدیر” ۲۷۹ درصد بوده است.
وی ادامه داد: بازارگردان ما یکی از حرفه ای ترین بازارگردانها بوده و عملکرد عالی را در بازار سرمایه به جریان انداخته است.
مدیر عامل “وکغدیر” تصریح کرد: همچنین خالص ارزش دارایی شرکت توسعه صنایع و معادن غدیر از سال ۱۳۹۹ تا پایان تیرماه ۱۴۰۲ به میزان ۲۱۱ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: رشد سودآوری وکغدیر تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۱۳۰ بوده است.
فاضل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میزان تامین مالی شرکت گفت: شرکت تاکنون ۲۷۰۰ میلیارد تومان تامین مالی از طریق اوراق بدهی انجام داده است.
وی همچنین با اشاره به پروژه های “وکغدیر” گفت: بخشی از پروژه های این شرکت شامل راهاندازی پروژه یزد ۱ با ظرفیت ۷۰۰هزار تن فولاد آلیاژی ایران پس از ۱۶ سال از آغاز عملیات اجرایی و با سرمایهگذاری ۱۳۳ میلیون یورو و ۱۴۷۶ میلیارد تومان، راهاندازی پروژه فولادسازی غدیر نیریز با ظرفیت یک میلیون تن پس از۷ سال از آغاز عملیات اجرایی با سرمایهگذاری ۲ میلیارد یوان، راهاندازی خط ۳ کنسانتره گوهر زمین با ظرفیت ۲ میلیون تن در سال ۱۴۰۱ و با سرمایهگذاری ۶۰ میلیون یورو و ۱۰۰ میلیارد تومان، بخشی از پروژههای صنعتی هلدینگ می باشد.
وی افزود: پروژه گندلهسازی بهاباد غدیر ایرانیان با ظرفیت ۴ میلیون تن در آستانه بهرهبرداری بوده و پیشرفت فیزیکی ۸۹ درصدی تا پایان خردادماه سال جاری و سرمایهگذاری ۸۱ میلیون یورو و ۸۸۴ میلیارد تومانی داشته است.
مدیر عامل “وکغدیر” ادامه داد: پروژه کنسانترهسازی عصر نوین بهاباد با ظرفیت ۴ میلیون تن در آستانه بهرهبرداری بوده و ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی در فاز اول تا پایان خردادماه سال۱۴۰۲ داشته است.
وی خاطرنشان کرد: پروژه فولادسازی ۳ میلیون تن توسعه آهن فولاد گل گهر با پیشرفت فیزیکی ۷۹درصد تا پایان خردادماه سال جاری و۹۸۵ میلیون یورو سرمایهگذاری و پروژه احیای شماره ۳ توسعه آهن و فولاد گل گهر با ظرفیت یک میلیون و ۸۵۰هزار تن و با پیشرفت فیزیکی ۷۹درصد تا پایان خردادماه سال جاری و ۷۳ میلیون یورو سرمایهگذاری از دیگر پروژههای شرکت است.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه کلاف پولاد آلیاژه ایران با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در سال ۱۴۰۰ گفت: این پروژه در حال حاضر۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ سرمایهگذاری این پروژه ۳۰ میلیون یورو بوده است.
فاضل با اشاره به عملیات اجرایی پروژه گندلهسازی نیریز با ظرفیت دو نیم میلیون تن که در سال ۱۴۰۰ آغاز شد ۲۲درصد تا پایان خردادماه سال جاری پیشرفت فیزیکی داشته و سرمایهگذاری آن ۸۱ میلیون یورویی می باشد.
مدیرعامل شرکت شرکت بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر تصریح کرد: این شرکت در نظر دارد با افزایش سرمایه دو مرحلهای، سرمایه شرکت را به ۴۰ هزار میلیارد ریال برساند. این افزایش سرمایه از محل سود انباشته و مطالبات حال شده سهامداران معادل ۱۱۶.۲ درصد سرمایه فعلی خواهد بود.
وی در پایان گفت: شرکت فولاد غدیر نی ریز، تا پایان سال جاری نیز عرضه اولیه خواهد شد.