“وهور” ارزش پرتفوی غیربورسی خود را ۴ درصد افزایش داد
به گزارش بورس امروز؛ سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور در پایان خرداد ۱۴۰۲ نسبت به اول خرداد ۱۴۰۲، حدود سه درصد افزایش یافت. سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی این شرکت که در ابتدای خرداد ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۱۴۸ میلیارد و ۸۵۹ میلیون ریال بود، در پایان […]
به گزارش بورس امروز؛ سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور در پایان خرداد ۱۴۰۲ نسبت به اول خرداد ۱۴۰۲، حدود سه درصد افزایش یافت.
سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی این شرکت که در ابتدای خرداد ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۱۴۸ میلیارد و ۸۵۹ میلیون ریال بود، در پایان خرداد ۱۴۰۲ به ۸۲ هزار و ۳۰۴ میلیارد و ۹۶۶ میلیون ریال افزایش یافت.
این شرکت در ابتدای خرداد ۱۴۰۲ بر ۱۳ شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه گذاری نمود.
از بین این ۱۳ شرکتی که شرکت مدیریت انرژی تابان هور بر روی آن ها سرمایه گذاری کرده است، سه شرکت بورسی و ۱۰ شرکت غیربورسی هستند.
به صورت کلی از مجموع سرمایه گذاری های شرکت مدیریت انرژی تابان هور در پایان خرداد ۱۴۰۲، ۲۶ درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در شرکت های بورسی و ۷۴ درصد نیز در شرکت های غیربورسی اختصاص داشت.
لازم به ذکر است که در پایان خرداد ۱۴۰۲، حدود ۹۶ درصد از سرمایه گذاری های این شرکت بر صنایع عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم و حدود چهار درصد نیز بر روی اوراق مشارکت و سپرده های بانکی، سرمایه گذاری ها و بخش خدمات فنی و مهندسی متمرکز بود.
پرتفوی بورسی “وهور”
بهای تمام شده سرمایه گذاری های بورسی “وهور” در خرداد ۱۴۰۲ معادل با ۲۱ هزار و ۲۶۳ میلیارد و ۱۰۹ میلیون ریال بود که ارزش بازار این شرکت را با افتی ۹ درصدی در طول این دوره به یک هزار و ۶۲۶ میلیارد و ۶۳۳ میلیون ریال کاهش داد.
بر این اساس ارزش بازار این پرتفوی از ۱۷ هزار و ۱۸۷ میلیارد و ۲۲۵ میلیون ریال به ۱۵ هزار و ۵۶۰ میلیارد و ۵۹۲ میلیون ریال کاهش یافت.
در پرتفوی بورسی این شرکت، شرکت توسعه مسیر برق گیلان بیش از ۹۹ درصد از ارزش سرمایه گذاری های بورسی این شرکت را به خود اختصاص داد.
ارزش سرمایه گذاری این شرکت برای سرمایه گذاری در شرکت توسعه مسیر برق گیلان در دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۲، معادل با ۲۱ هزار و ۲۶۳ میلیارد و ۱۰۶ میلیون ریال بود.
وزن سرمایه گذاری های این شرکت برای شرکت های سرمایه گذاری توسعه گوهران امید و شرکت توسعه مولد نیروگاهی جهرم در خرداد ۱۴۰۲، در مجموع سه میلیون ریال بود.
پرتفوی غیربورسی مدیریت انرژی امید تابان هور
در این میان سرمایه گذاری های غیربورسی این شرکت در دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۲ با افزایش چهار درصدی همراه بود.
ارزش سرمایه گذاری های غیر بورسی این شرکت که در ابتدای خرداد ۱۴۰۲، ۵۸ هزار و ۸۸۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال بود در پایان خرداد ۱۴۰۲ به ۶۱ هزار و ۴۱ میلیارد و ۸۵۷ میلیون ریال افزایش یافت.
شرکت مدیریت انرژی تابان هور در طول دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۲ مبلغ دو هزار و ۱۵۶ میلیارد و ۱۰۷ میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه گذاری های غیربورسی خود پرداخت کرد.
از مجموع مبلغی که در خرداد ۱۴۰۲ بابت تحصیل سهام غیر بورسی شرکت پرداخت نمود، ۷۶ درصد معادل با یک هزار و ۶۳۶ میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال به خرید سهام شرکت مولد برق نیروگاهی سامان سمنان تعلق داشت.
بر این اساس ارزش سرمایه گذاری های این شرکت بر روی شرکت مولد برق نیروگاهی سامان سمنان در خرداد ۱۴۰۲ از شش هزار و ۴۸۸ میلیارد و ۳۳۴ میلیون ریال به هشت هزار و ۱۲۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون ریال افزایش یافت.
همچنین از مجموع مبلغی که این شرکت بابت تحصیل سهام شرکت های غیربورسی در خرداد ۱۴۰۲ پرداخت کرد، ۲۴ درصد معادل با ۵۱۹ میلیارد و ۹۹۷ میلیون ریال به خرید اوراق مشارکت خارج از بورس اختصاص داشت.
نهایتا اوراق مشارکت غیر بورسی این شرکت که در ابتدای خرداد ۱۴۰۲، دو هزار و ۲۰۲ میلیارد و ۲۰۳ میلیون ریال بود در پایان خرداد ۱۴۰۲ به دو هزار و ۷۲۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
این شرکت در طول دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۲، هیچگونه سهام بورسی و یا غیربورسی را واگذار ننمود.
درآمد حاصل از سود سهام محقق شده “وهور”
مجمع شرکت تدبیرسازان سرآمد در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار گردید.
پس از مجمع شرکت تدبیرسازان سرامد، درآمد حاصل از سود سهامی که از این شرکت به شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور تعلق خواهد گرفت ۲۵۰ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال در نظر گرفته شد.
درآمدشرکت مدیریت انرژی امید تابان هور از سود سایر سرمایه گذاری های خود از ابتدای دی ۱۴۰۱ تا انتهای اردیبهشت ۱۴۰۲ معادل با ۱۳۲ میلیارد و ۵۳۵ میلیون ریال بود.
بر همین اساس این شرکت از ابتدای دی ۱۴۰۱ تا انتهای خرداد ۱۴۰۲ درآمد سود سهام ۳۸۳ میلیارد و ۴۵ میلیون ریالی را بدست خواهد آورد.
بازدهی پنج درصدی قیمت سهام “وهور” در مقابل افت ۶ درصدی شاخص
در یکم خرداد ۱۴۰۲ قیمت پایانی هر سهم از سهام شرکت مدیریت انرژی تابان هور یک هزار و ۶۹۴ ریال بود.
قیمت پایانی سهام این شرکت در طول دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۲ با رشدی پنج درصدی همراه شد و در پایان خرداد ۱۴۰۲ به یک هزار و ۷۷۹ ریال افزایش یافت.
ارزش بازار “وهور” در ابتدای خرداد ۱۴۰۲ معادل با ۱۲۹ هزار و ۴۲ میلیارد و ۶۲۳ میلیون و ۴۰۲ هزار ریال بود.
ارزش بازار این شرکت با افزایش پنج درصدی قیمت پایانی سهام آن در ۳۱ خرداد سال جاری به ۱۳۵ هزار و ۵۱۷ میلیارد و ۶۰۷ میلیون و ۴۵۷ ریال افزایش یافت.
در ابتدای خرداد ۱۴۰۲ شاخص کل بازار در ارتفاع دو میلیون و ۳۱۸ هزار و ۵۰۶ واحد قرار داشت.
با افتی شش درصدی شاخص کل در ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ به دو میلیون و ۱۷۳ هزار و ۸۹۳ واحد کاهش یافت.
در دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۲ که شاخص کل با کاهشی شش درصدی همراه بود، شرکت مدیریت انرژی تابان هور رشدی پنج درصدی را برای قیمت سهام خود به همراه داشت.