اولین پروانه بهره برداری عناصر نادر خاکی در دستان “تجلی”
به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه گذاری های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در پایان اردیبهشت ۱۴۰۲، ۵۹ هزار و ۶۲۳ میلیارد و ۳ میلیون ریال بود؛ و میزان سرمایه گذاری های این شرکت تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ در صنایع مختلف در نمودار شماره (۱) نشان داده شده است. شرکت تجلی توسعه معادن و […]
به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه گذاری های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در پایان اردیبهشت ۱۴۰۲، ۵۹ هزار و ۶۲۳ میلیارد و ۳ میلیون ریال بود؛ و میزان سرمایه گذاری های این شرکت تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ در صنایع مختلف در نمودار شماره (۱) نشان داده شده است.
شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در نظر دارد که منابع و ذخایر گوناگون را در استان های معدن خیز کشور کشف کند و فرصت های مناسبی را برای سرمایه گذاری ایجاد نماید.
در راستای اهداف این شرکت در خصوص کشف ذخایر و معادن جدید و ایجاد فرصت سرمایه گذاری، می توان به اقدامات اکتشافی این شرکت در حوزه معدن به مواردی همچون: اکتشاف در معادن پلی متال در سه محدوده سیستان و بلوچستان، اکتشاف در معادن عناصر نادرخاکی مروست خاوری در یزد، اکتشاف در معادن عناصر نادر خاکی مروست باختری در یزد، اکتشاف در معادن پلی متال و لیتیم در سه محدوده خراسان جنوبی، اکتشاف در معدن مس اسماعیل کندی در آذربایجان شرقی، اکتشاف در معدن سیلیس قبادلو در آذربایجان شرقی، اکتشاف در معدن منیزیم ماکو در آذربایجان غربی و اکتشاف در معدن دولومیت ماکو در دو محدوده آذربایجان غربی اشاره کرد.
اهداف “تجلی” عبارتند از: تکمیل زنجیره فولاد از معدن تا محصول، اجرای پروژه های کلان کشور با توسعه صنایع معدنی و فلزی و غیرفلزی، استخراج و اکتشاف معادن جدید، حضور در بازار صنایع غیر فلزی و فلزات پیشرو از جمله لیتیم و مونازیت.
این شرکت پروژه محور در راستای رسیدن به اهداف خود در پروژه های بزرگی مشارکت و همکاری نموده است. نمودار شماره (۲) درصد همکاری شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات را در هر یک از پروژه ها نشان می دهد.
“تجلی” با رسیدن به تکنولوژی فرآوری و تولید اکسید عناصر خاکی کمیاب می تواند در زمینه تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنایع گام بلندی بردارد.
شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات نیز در شهرستان مروست توانسته گواهی گشف مونازیت را به خود اختصاص دهد.
لازم به ذکر است که این شرکت در زمینه توسعه سرمایه گذاری های خود در عناصر نادر خاکی اقدام به ثبت پنج محدوده جدید نموده است.
این محدوده ها در استان ها بوشهر، اصفهان، کرمان، یزد و هرمزگان قرار دارند. “تجلی” پس از اخذ پروانه های اکتضاف این محدوده ها شروع به عملیات اکتشاف خواهد نمود.
تولید و استحصال عناصر نادر خاکی تنها در اختیار کشورها محدودی قرار دارد. با رسیدن به تولید و بهره برداری این عناصر می توان از وابستگی های خود به کشورهای دیگر تا حدود زیادی کاست و استقلال بیشتری پیدا کرد.