بازدهی ۱۶۴ درصدی “بوعلی” در ۱۴۰۱
به گزارش بورس امروز، درآمد عملیاتی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره ۱۲ ماهه منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۱ به ۴۸۳ هزار و ۳۹۳ میلیارد و ۸۷۴ میلیون ریال رسید. از آنجایی که درآمد عملیاتی این شرکت در دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰، ۲۶۳ هزار و ۶۳۲ میلیارد و ۳۵۱ میلیون ریال بود، شاهد رشد […]
به گزارش بورس امروز، درآمد عملیاتی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره ۱۲ ماهه منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۱ به ۴۸۳ هزار و ۳۹۳ میلیارد و ۸۷۴ میلیون ریال رسید.
از آنجایی که درآمد عملیاتی این شرکت در دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰، ۲۶۳ هزار و ۶۳۲ میلیارد و ۳۵۱ میلیون ریال بود، شاهد رشد ۸۳ درصدی درآمدزایی این شرکت در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بودیم.
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا توانست با مدیریت درآمدها و هزینه های خود سود خالص دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ را نسبت به دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰، ۱۱۴ درصد افزایش دهد.
بر همین اساس سود خالص “بوعلی” که در دوره ۱۲ ماهه منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۰، ۳۶ هزار و ۴۶۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال بود در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ به ۷۸ هزار و ۱۷۹ میلیارد و ۹۸۱ میلیون ریال افزایش یافت.
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در ۲۰ مهر ۱۴۰۱ مجمع عمومی فوق العاده خود را برگزار کرد و با توجه به برگزاری مجمع عمومی فوق العاده شرکت، معاملات نماد این شرکت در تابلوی بازار دوم بورس به مدت ۳۴ روز کاری در حالت ممنوع- متوقف قرار گرفت.
در مجمع عمومی فوق العاده شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۱، سرمایه شرکت حدود ۳۱۰ درصد از سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
با بازگشایی معاملات “بوعلی” در تابلوی بازار دوم فرابورس، از ۷ آذر ۱۴۰۱ لغایت ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ شاهد روند قیمتی رو به بالا برای سهام این شرکت بودیم.
در ۷ آذر ۱۴۰۱ معامله سهام این شرکت با قیمت هر سهم ۲۴ هزار و ۵۰۰ ریال باز شد. بر همین اساس شرکت پتروشیمی بوعلی سینا ارزش بازار ۳۵۲ هزار و ۴۳۶ میلیارد ریالی را در این روز به خود اختصاص داد.
قیمت پایانی هر سهم از سهام شرکت پتروشیمی بوعلی سینا که در هفتم آذر ۱۴۰۱، ۲۴ هزار و ۵۶۰ ریال بود، در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱، حدود ۸۷ درصد افزایش یافت و به ۴۶ هزار و ۳۰ ریال رسید.
افزایش قیمت سهام این شرکت از اوایل آذر لغایت اواخر اسفند ۱۴۰۱ سبب شد تا ارزش بازار “بوعلی” از ۳۵۲ هزار و ۴۳۶ میلیارد ریال به ۶۶۰ هزار و ۵۳۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یابد.
قیمت پایانی سهام شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ تا محدوده ۵۵ هزار و ۶۰ ریال افزایش یافت و با بازدهی ۱۲۴ درصدی نسبت به هفتم آذر ۱۴۰۱، این شرکت ارزش بازار ۷۹۰ هزار و ۱۱۱ میلیارد ریالی را به خود گرفت.
بازدهی شرکت در دوره یکساله ۱۴۰۱
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در اولین روز کاری ۱۴۰۱ با قیمت ۷۱ هزار و ۴۱۰ ریال باز شد و ارزش بازار ۲۵۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال را به خود گرفت.
پس از افزایش سرمایه این شرکت در اواسط سال ۱۴۰۱ از محل تجدید ارزیابی دارایی ها، تعداد سهام “بوعلی” از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون سهم به ۱۴ میلیارد و ۳۵۰ میلیون سهم افزایش یافت.
با افزایش حجم سهام این شرکت ارزش بازار آن نیز که در اوایل سال ۱۴۰۱، ۲۵۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بود با بازدهی ۱۶۳.۵ درصدی در اواخر سال ۱۴۰۱ به ۶۶۰ هزار و ۵۳۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
نمودار زیر، روند ارزش بازار این شرکت را از ابتدا تا انتهای سال ۱۴۰۱ نشان می دهد.