بازدهی ۸۰ درصدی “غشوکو” در آخرین سال سپری شده
به گزارش بورس امروز؛ شرکت شوکو پارس در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ توانست قیمت پایانی سهام خود را ۸۰ درصد نسبت به قیمت پایانی اوایل سال ۱۴۰۱ افزایش دهد. لازم به ذکر است که در ششم فروردین ۱۴۰۱ قیمت پایانی سهام این شرکت پنج هزار و ۹۷۰ ریال بود که در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ به ۱۰ […]
به گزارش بورس امروز؛ شرکت شوکو پارس در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ توانست قیمت پایانی سهام خود را ۸۰ درصد نسبت به قیمت پایانی اوایل سال ۱۴۰۱ افزایش دهد.
لازم به ذکر است که در ششم فروردین ۱۴۰۱ قیمت پایانی سهام این شرکت پنج هزار و ۹۷۰ ریال بود که در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ به ۱۰ هزار و ۷۶۰ ریال رسید.
با افزایش قیمت پایانی سهام این شرکت در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ نسبت به ششم فروردین ۱۴۰۱، ارزش بازار این شرکت نیز از دو هزار و ۳۸۸ میلیارد ریال به چهار هزار و ۳۰۴ میلیارد ریال رسید.
بازدهی قیمت پایانی سهام “غشوکو” در طی دوره ۲ ماهه سال ۱۴۰۲ که از پنجم فروردین به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ختم می گردد، ۳۱ درصد بود.
بنابراین قیمت پایانی سهام این شرکت که در پنجم فروردین ۱۴۰۲، ۱۰ هزار و ۵۲۰ ریال بود با بازدهی ۳۱ درصدی در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ به ۱۳ هزار و ۸۲۰ ریال افزایش یافت.
با افزایش قیمت پایانی این شرکت از پنجم فروردین لغایت ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ارزش بازار شرکت نیز از چهار هزار و ۲۰۸ میلیارد ریال به پنج هزار و ۵۲۸ میلیارد ریال رسید.
همچنین قیمت پایانی سهام “غشوکو” توانست در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ محدوده ۱۵ هزار و ۶۰۰ را نیز لمس کند.
نهایتا قیمت پایانی سهام این شرکت در ششم خرداد ۱۴۰۲ پس از سپری شدن ۱۴ ماه، نسبت به ششم فروردین ۱۴۰۱ با رشد ۱۴۴ درصدی به ۱۴ هزار و ۵۹۰ ریال افزایش یافت.
در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۰ شرکت شوکو پارس با دارا بودن سرمایه ۱۴۵ میلیارد ریالی توانست درآمد عملیاتی ۹۶۰ میلیارد و ۹۳۹ میلیون ریالی کسب نماید.
این شرکت در سوم اسفند ۱۴۰۰، افزایش سرمایه ۱۷۵ درصدی خود را در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رساند.
افزایش سرمایه این شرکت در اواخر سال ۱۴۰۰، سرمایه این شرکت را از ۱۴۵ میلیارد ریال به ۴۰۰ میلیارد ریال افزایش داد.
پس از افزایش سرمایه ۲۵۵ میلیارد ریالی این شرکت از محل مطالبات و اورده نقدی، درآمد عملیاتی “غشوکو” در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰، ۶۱ درصد افزایش یافت.
افزایش سرمایه این شرکت در اواخر سال ۱۴۰۰ نه تنها درآمد عملیاتی این شرکت را، بلکه سود خالص شرکت را نیز ۴۱ درصد افزایش داد.
با افزایش ۴۱ درصدی سود خالص این شرکت در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰، سود خالص “غشوکو” از ۱۸۷ میلیارد و ۱۲۷ میلیون ریال به ۲۶۳ میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال رسید.
در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱، این شرکت ۲۹۲ هزار و ۴۶۲ کیلوگرم شکلات تولید کرد که حدود صد در صد آن مورد تقاضا واقع شد و به فروش رسید.
این شرکت در سال ۱۴۰۱، ۲۶۷ هزار و ۶۵۱ کیلوگرم شربت پودری و مایع تولید کرد که حدود ۸۹ درصد آن به فروش رسید.
در سال ۱۴۰۱ این کارخانه شیرینی و شکلات از محصول اسمارت ۳۸ هزار و ۶۴۷ کیلوگرم، محصول پودر ژله و کاکائو و کیک، ۱۱۳ هزار و ۲۵۰ کیلوگرم و از محصول میکا ۳۵ هزار و ۶۷۳ کیلو گرم تولید کرد.
در سال ۱۴۰۱ این شرکت حدودا صد در صد محصولات اسمارت، پودر ژله و کاکائو و کیک و همچنین میکا را عرضه نمود.
با افزایش تقاضای محصول گز شرکت شوکو پارس، تولید این محصول در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰، ۳۹ درصد افزایش یافت.
با افزایش تولید محصول گز، فروش این محصول نیز در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، ۳۹ درصد افزایش یافت و از ۱۲ هزار و ۵۸۶ کیلوگرم به ۱۷ هزار و ۵۴۹ کیلوگرم رسید.
تولید ادامس بادکنکی نیز در این شرکت در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ با ۱۰ درصد رشد، از ۴۸۴ هزار و ۲۹۵ کیلوگرم به ۵۳۱ هزار و ۲۹۳ کیلوگرم افزایش یافت.
صد در صد تولید ادامس بادکنکی شرکت شوکو پارس در هر دو دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به فروش رسید.
- افزایش مبلغ فروش محصولات “غشوکو”
یکی دیگر از عوامل افزایش دهند درآمد شرکت شوکو پارس افزایش در مبلغ فروش محصولات این شرکت است.
در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰ این شرکت ۳۳۸ هزار و ۱۷ کیلوگرم شکلات را به مبلغ ۲۹۴ میلیارد و ۱۰۷ میلیون ریال به فروش رساند اما در سال ۱۴۰۱، ۲۹۲ هزار و ۴۲۰ کیلوگرم این محصول را به قیمت ۵۰۱ میلیارد و ۶۹۹ میلیون ریال فروخت.
در نتیجه مبلغ فروش محصول شکلات این شرکت در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۷۱ درصد رشد به همراه داشت.
مبلغ فروش سایر محصولات این شرکت نیز در دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به دوره ۱۲ ماهه ۱۴۰۰ با افزایش همراه شد.
بر همین اساس:
- مبلغ فروش شربت پودری و مایع ۳۲ درصد رشد یافت و از ۸۸ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال به ۱۱۷ میلیارد و ۱۳۴ میلیون ریال رسید.
- محصول اسمارت با ۳ درصد افزایش در مبلغ فروش از ۳۲ میلیارد و ۸۴۳ میلیون ریال به ۳۳ میلیارد و ۹۰۷ میلیون ریال رسید.
- مبلغ فروش پودر ژله و کاکائو و کیک با رشد ۷۱ درصدی از ۵۴ میلیارد و ۲۶۴ میلیون ریال به ۹۲ میلیارد و ۷۷۶ میلیون ریال افزایش داشت.
- مبلغ فروش محصولات گز از ۱۰ میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال به ۲۷ میلیارد و ۴۴۴ میلیون ریال افزایش یافت و رشد ۱۶۱ درصدی را شامل شد.
- مبلغ فروش ادامس بادکنکی با ۶۹ درصد افزایش از ۴۰۴ میلیارد و ۲۲۶ میلیون ریال به ۶۸۴ میلیارد و ۱۴۸ میلیون ریال رسید.
- مبلغ فروش محصولات ابمیوه با رشدی ۳۴ درصدی از ۴۴ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال به ۵۹ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال افزایش یافت.
- مبلغ فروش محصولات میکا نیز رشدی ۳ درصدی را به همراه داشت و از ۳۱ میلیارد و ۴۱۸ میلیون ریال به ۳۲ میلیارد و ۲۶۴ میلیون ریال رسید.