به گزارش بورسامروز، حبیب ابوالحسنی با بیان اینکه یکی از مشکلات صنف ما، خرید و فروش در فضای مجازی و سامانههای اینترنتی است، گفت: برخی مواقع اشخاص به واسطه این ابزار اقدام به معامله طلاهای تقلبی میکنند و زمانی که خریدار متوجه تقلبی بودن آن شده و جهت پیگیری به اتحادیه مراجعه میکند، اتحادیه نیز […]
به گزارش بورسامروز، حبیب ابوالحسنی با بیان اینکه یکی از مشکلات صنف ما، خرید و فروش در فضای مجازی و سامانههای اینترنتی است، گفت: برخی مواقع اشخاص به واسطه این ابزار اقدام به معامله طلاهای تقلبی میکنند و زمانی که خریدار متوجه تقلبی بودن آن شده و جهت پیگیری به اتحادیه مراجعه میکند، اتحادیه نیز بنابر وظیفه اقدام به پیگری میکند اما این کار صرف زمان و نیروی زیادی را به اتحادیه تحمیل میکند. در حالی که ممکن است به دلیل مشخص نبودن هویت فروشنده و مکان وی به نتیجه هم نرسد.
با اشاره به افزایش این معاملات اینترنتی در استان ادامه داد: مشکل دیگر ساخت و توزیع و فروش سکه با وکیوم تقلبی است. این سکهها اصلا طلا نیستند و با مشخصات تقلبی وکیوم شده و در فضای مجازی به فروش میرسند. زمانی که فرد بر حسب نیاز به طلافروشیمراجعه میکند طلافروشی مشکوک شده و اقدام به باز کردن وکیوم کرده آن را محک میزند متوجه میشود طلا نیست. این معاملات در فضای مجازی درست نیستند و زمانی که فروشنده را نمیتوان نه از طریق شمارههای تماس و سایر مشخصات جعلی در سامانههای اینترنتی پیگیری کرد از طریق اتحادیه هم به نتیجهای نمیرسد. بنابراین به مردم توصیه میکنیم از فضای مجازی اقدام به خرید و فروش طلا و مسکوکات نکنند.
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا، نقره، جواهر و ساعت ادامه داد: از دیگر مشکلات این صنف تعداد واحدهای بدون پروانه کسب است که اخیراً با اماکن صحبت و اقدامهایی صورت گرفته که امیدواریم بتوانیم این موضوع را ساماندهی کنیم.
وی با اشاره به فروش طلای دست دوم گفت: مورد بعدی از معضلات بسیار مهم صنف، دست دوم فروشی است. طلا و طلاسازی صرف نظر از کارکرد تجاری آن یک هنر است ما در سالهای قبل جزو کشورهای صادرکننده طلا بودیم اما اکنون طلایی که در کشور به دست هنرمندان خودمان ساخته می شود به دلیل خرید و فروش طلای دست دوم مصرف ندارد و بسیاری از کارگاه ها به خاطر این موضوع به تعطیلی کشیده شدهاند.