یک تصمیم اقتصادی برای سهم
به گزارش بورس امروز؛ قیمت گذاری دستوری و همچنین سیاست های دولت برای جلوگیری از افزایش برخی از کالاها باعث میشود که بعضی از افزایش قیمت ها در زمان مشخص خود رخ ندهد. برخی از کالاها بیشتر از میزان تاثیرات تورمی افزایش قیمت دارند. این تغییرات در سهام به عنوان یک دارایی اثر خواهد داشت […]
به گزارش بورس امروز؛ قیمت گذاری دستوری و همچنین سیاست های دولت برای جلوگیری از افزایش برخی از کالاها باعث میشود که بعضی از افزایش قیمت ها در زمان مشخص خود رخ ندهد. برخی از کالاها بیشتر از میزان تاثیرات تورمی افزایش قیمت دارند. این تغییرات در سهام به عنوان یک دارایی اثر خواهد داشت و به طور قطع تبعات تورم شامل سهام نیز خواهد شد. در خصوص سود سهام نیز در برخی از شرکت هایی که نوع فعالیت شان مرتبط با کالاهایی است که تورم اثر گذاری سریع تری در آن ها دارد، قیمت کالاها نیز هماهنگ با تورم تغییر تغییر می کند. در مواردی هم برخی از کالاها به دلیل سیاست های دولت و قیمت گذاری های دستوری آهنگ حرکتی کندتر و یا دیرتری دارند و طبیعتا دیرتر هم رشد می کنند. اما در نهایت سود شرکت ها نیز به همان نسبت رشد خواهد داشت.
تاریخچه ی سهام و بورس طی سال های گذشته گواه این امر است که بازار سرمایه بهترین امکان سرمایه گذاری را نسبت به سایر بازارها داراست. عموما قیمت سهام متاثر از تورم است. حفظ سهام تا زمان برگزاری مجامع امر مهمی است. در صورت ایجاد قیمت مطلوب برای فروش سهام، تصمیم گیری در رابطه با فروش باید صورت گیرد و در غیر اینصورت تا رسیدن به قیمت مطلوب مورد نظر باید صبوری پیشه کرد. اگرچه این امر به روند بازار بستگی دارد. تصمیم گیری سهام داران برای حفظ و فروش سهام یک تصمیم اقتصادی است. تورم با افزایش وضعیت نقدینگی در شرکت ها باعث می شود که در تقسیم سود با مشکلات کمتری مواجه شوند.