پایداری تولید در” فخوز”
به گزارش بورس امروز، در سنجش برترین صادر کننده ۱۴۰۱، شاخص های نظیر تولید، سرمایه گذاری مشترک با طرف های خارجی، عمق دانش بنیانی شرکت، فعالیت در مناطق محروم، میزان اشتغالزایی، میزان نفوذ در شبکه مصرف بازارهای هدف، سطح پیچیدگی محصول و ارزش افزوده، عضویت در تشکل های تخصصی صادراتی، ثبت نشان بین المللی و […]
به گزارش بورس امروز، در سنجش برترین صادر کننده ۱۴۰۱، شاخص های نظیر تولید، سرمایه گذاری مشترک با طرف های خارجی، عمق دانش بنیانی شرکت، فعالیت در مناطق محروم، میزان اشتغالزایی، میزان نفوذ در شبکه مصرف بازارهای هدف، سطح پیچیدگی محصول و ارزش افزوده، عضویت در تشکل های تخصصی صادراتی، ثبت نشان بین المللی و استفاده از نیروی انسانی و مصالح و تجهیزات داخلی در طرح های خارج از کشور در نظر گرفته شد. بر اساس این سنجش شرکت فولاد خوزستان تقدیر و تندیس صادر کننده نمونه را به خود اختصاص داد. این شرکت در سال ۱۴۰۰ با صادرات ۲ میلیون تن فولاد، یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار( ۳ درصد ارز آوری کشور) را به خود اختصاص داد.
شرکت فولاد خوزستان طرح های توسعه ای نیز مدنظر داشته و دارد که از جمله این طرح ها می توان به طرح توسعه ظرفیت و فن آوری، بهینه سازی، پایداری تولید و عمومی و پشتیبانی اشاره کرد. طرح توسعه و ظرفیت فن آوری با هزینه برآوردی ۲۱ هزار میلیارد و ۷۰۹ میلیون و ۲۳۰ هزار ریالی سبب ایجاد ظرفیت های جدید در زنجیره تولید فولاد و زیرساخت های توسعه ظرفیت فولادسازی خواهد شد. این طرح در یک الی دو سال آینده قابل بهره برداری خواهد بود. با اجرایی شدن طرح مذکور و ایجاد ظرفیت های جدید درآمد شرکت افزایش خواهد یافت و به همین سبب حاشیه سود این شرکت فولاد ساز نیز با رشد قابل توجهی روبرو خواهد گردید.
طرح بهینه سازی این شرکت نیز سبب نوسازی و اصلاح خطوط موجود تولید خواهد گردید که تا پایان سال جاری، پیشرفت فیزیکی این طرح بیش از ۵۰ درصد خواهد بود.
یکی از معظلات این روزهای شرکت های تولیدی حفظ میزان تولید است که شرکت ها با وجود تحریم ها و قطعی منابع انرژی تولیدشان مختل خواهد گردید؛ با توجه به شرایط مملکت ما، امری طبیعی است اما شرکت های بزرگ و کاردان با استراتژی های مدبرانه خود می توانند بر این مشکل نیز غلبه نمایند و در همین راستا نیز شرکت فوق طرح پایداری تولید را با هزینه برآوردی ۱۷ هزار میلیارد و ۳۹۱ میلیون و ۳۵۴ هزار ریالی را دارد که تولید فعلی شرکت را ثابت نگاه خواهد داشت؛ ۳۸ درصد این طرح تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.
در دوره منتهی به مهر ۱۴۰۱ این شرکت فولادی از فروش محصولات خود، درآمدی معادل با ۲۷۷ هزار میلیارد و ۸۶۹ میلیون و ۷۸۶ هزار ریال را کسب کرده است. از کل درآمد حاصل از فروش حدود ۴۰ درصد به فروش صادراتی این شرکت تعلق دارد که برای سرمایه گذاری در شرایط کنونی اقتصادی و تورمی، شرکت های صادرات محوری همچون شرکت فولاد خوزستان کاملا مطلوب به نظر می رسند چراکه چنین شرکت های در مقابل درآمد دلاری خود، هزینه های خود را اعم از خرید مواد اولیه و دستمزد به صورت ریالی پرداخت می نمایند.