وظیفه اصلی منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، رفع دغدغههای بخش تولید
به گزارش بورس امروز؛ حسین خلج تهرانی مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، با اشاره به ظرفیتهای این منطقه اظهار کرد: به طور کلی، وظیفه اصلی منطقه ویژه، پشتیبانی و رفع دغدغههای بخش تولید است. تنها در سال گذشته، ۲۶ قرارداد به میزان پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در […]
به گزارش بورس امروز؛ حسین خلج تهرانی مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، با اشاره به ظرفیتهای این منطقه اظهار کرد: به طور کلی، وظیفه اصلی منطقه ویژه، پشتیبانی و رفع دغدغههای بخش تولید است. تنها در سال گذشته، ۲۶ قرارداد به میزان پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در این منطقه منعقد شد.
در سال ۱۳۹۹ نیز ۹ قرارداد به ارزش سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار در منطقه منعقد شد که البته سهم زیادی از این قراردادها مربوط به طرح رسیدن به ظرفیت ۱۰ میلیون تن فولاد مربوط به شرکت سیمین هرمز است.
وی از مهمترین طرحهای زیرساختی منطقه ویژه خلیج فارس را اتصال این منطقه به خط هفتم سراسری گاز کشوردانست و افزود: پروژه هدایت و جمعآوری آبهای سطحی سایت شمالی، تکمیل شبکه گازرسانی در سایتهای شمالی و میانی، ایجاد پل ارتباطی میان سایت شمالی و سایت توسعه از برنامههای این پروژه به شمار میرود.
وی ادامه داد: یکی از طرحهای بزرگ و در راستای مسئولیت اجتماعی مجموعه، طرح انتقال پساب شهر بندرعباس است. طرحی که بهرهبرداری از آن در ماههای آینده سبب میشود تا ضمن حل مشکل پساب شهر بندرعباس، تا ۱۸ ماه آینده حداقل ۱۰۰ هزار متر مکعب در شبانهروز آب صنعتی به سرمایهگذاران در این منطقه تحویل داده شود.
حمایت از طرحها و موسسههای دانشبنیان اولویت ما است
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس از اواخر سال گذشته در زمینه حمایت از طرحهای دانشبنیان و موسسههای دانشبنیان برنامهریزی کرده است و ایجاد یک مرکز دانشبنیان و فناوری نوین را با همکاری دانشگاه هرمزگان در دستور کار دارد.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان در صورت مراجعه به منطقه ویژه خلیجفارس میتوانند از حمایتهای مالی لازم بهرهمند شوند. همچنین امکان اتصال شرکتهای دانشبنیان به شرکتهای فولادی و پتروشیمی بزرگ نیز وجود دارد.
تبدیل منطقه ویژه خلیج فارس به قطب نخست فولاد در کشور
خلج تهرانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۵ شرکت معتبر در حوزه فولاد، آلومینیوم، پتروشیمی و… در حال ساخت و نصب تجهیزات خود در منطقه ویژه خلیج فارس هستند. میتوان گفت امروز برند منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس به حدی ارتقا یافته است که صنعتگران با اشتیاق و بدون دغدغه سرمایهگذاری خود را در این منطقه انجام میدهند. هدفگذاری منطقه ویژه خلیج فارس، تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در این منطقه و تبدیل شدن آن به قطب نخست تولید فولاد در کشور و همچنین افزایش ظرفیت تولید آلومینیوم به ۵۰۰ هزار تن در سالهای آینده و اشتغالزایی ۲۲ هزار نفری خواهد بود.