تولید در ارس صبا با تمام ظرفیت اسمی
عبداله اصغرنژاد مدیرعامل شرکت ارس صبا به فعالیت شرکت اصلی در سرمایه گذاری در اوراق بهادار اشاره کرد که در دوره شش ماهه حسابرسی شده منتهی به پایان خردادماه ۱۴۰۱ شرکت هیچ گونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش سهام نداشته و در آمدی هم از این بابت شناسایی نشده است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه های اداری سود آوری این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
به گزارش بورس امروز؛ عبداله اصغرنژاد مدیرعامل شرکت ارس صبا به فعالیت شرکت اصلی در سرمایه گذاری در اوراق بهادار اشاره کرد که در دوره شش ماهه حسابرسی شده منتهی به پایان خردادماه ۱۴۰۱ شرکت هیچ گونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش سهام نداشته و در آمدی هم از این بابت شناسایی نشده است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه های اداری سود آوری این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
اصغرنژاد اضافه کرد: نوسان در سود(زیان) عملیاتی شرکت فرعی نسبت به مدت مشابه قبل به دلیل افزایش مبلغ فروش می باشد.
وی تصریح کرد: نرخ خرید برخی از مواد اولیه تابعی از قیمت ارز در بازار داخلی و شرایط عرضه و تقاضا و همچنین نرخ های مصوب بورس کالا است، لذا نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش نرخ داشته که نرخ فروش نیز به همان میزان متاثیر گشته و افزایش یافته است.
مدیرعامل ارس صبا ظرفیت اسمی شرکت بر اساس صورت جلسه ۲۰ خرداد ماه ۱۳۹۳ هیئت مدیره را سالانه ۷ هزار و ۱۵۰ دستگاه ترانس شامل ۳ هزار و ۷۰۰ دستگاه ترانس با قدرت ۱۰۰ وات آمپر و ۴ هزار و ۴۵۰ دستگاه ترانس با قدرت ۷۵ وات آمپر است که معادل ۶۳۰ مگاوات آمپر عنوان کرد.
وی ادامه داد: در صورتی که شرکت اقدام به تولید ترانس های با قدرت بالاتر نماید، تعداد تولید کمتر و در صورتی که اقدام به تولید ترانس های با قدرت پایین تر نماید تعداد تولید بیشتر از ظرفیت اسمی است.
به گفته وی؛ شرکت طی شش ماهه سال جاری معادل ۳۸۵ مگاوات آمپر تولید داشته است که معادل ظرفیت اسمی شرکت است.
اصغر نژاد در بیان مطالبات شرکت نیز عنوان کرد: طلب شرکت اصلی از شرکت فرعی مربوط به مطالبات فی مابین بوده است که در حال تسویه است.