چهار عامل تاثیر گذار در رشد سود ۳۰ درصدی بانک صادرات اعلام شد
مدیرعامل بانک صادرات ایران به تغییرات بیش از ۳۰ درصد سود خالص سال ۱۴۰۰ این بانک نسبت به سال مالی قبل اشاره کرد و اظهار داشت: “خالص درآمد و تسهیلات و سپرده گذاری” این بانک با بهبود فرآیند اعطای تسهیلات، کنترل سود پرداختی به سپرده ها و تمرکز بر سود آوری در بخش فعالیت های عملیاتی در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند۱۴۰۰ نسبت به سال قبل حدود ۹۳ درصد رشد یافته است.
به گزارش بورس امروز؛ مدیرعامل بانک صادرات ایران به تغییرات بیش از ۳۰ درصد سود خالص سال ۱۴۰۰ این بانک نسبت به سال مالی قبل اشاره کرد و اظهار داشت: “خالص درآمد و تسهیلات و سپرده گذاری” این بانک با بهبود فرآیند اعطای تسهیلات، کنترل سود پرداختی به سپرده ها و تمرکز بر سود آوری در بخش فعالیت های عملیاتی در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند۱۴۰۰ نسبت به سال قبل حدود ۹۳ درصد رشد یافته است.
سیدضیاء ایمانی ادامه داد: همچنین خالص درآمد کارمزد این بانک با توسعه فعالیت های بانکداری الکترونیک ودیجیتال، در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل حدود ۴۸ درصد رشد را تجربه کرده است.
وی یاد آور شد: بانک صادرات ایران در سال ۱۳۹۹ به منظور رونق بازار سرمایه، رعایت الزامات قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و خروج از بنگاه ها داری نسبت به فروش بخشی از سهام گروه مالی سپهر صادرات اقدام کرد.
مدیر عامل “وبصادر” ادامه داد: از این بابت در سال ۱۳۹۹ معادل ۵۴ هزار میلیارد ریال سود حاصل از فروش سرمایه گذاری شناسایی کرد که این موضوع و عدم تکرار آن در سال ۱۴۰۰ باعث کاهش ۱۷ درصدی خالص سود سرمایه گذاری ها نسبت به سال ۱۳۹۹ شده است.
وی تصریح کرد: در سال جاری نیز متناسب با وضعیت بازار سرمایه و با رعایت قوانین و مقررات بازار پول، واگذاری شرکت ها در دستور کار قرار دارد.
به گفته وی؛ کاهش خالص سود و زیان مبادلات ارزی به دلیل نوسان کمتر نرخ ارز ابلاغی بانک مرکزی نسبت به سال مالی قبل می باشد.
ایمانی یادآور شد: مطابق بخشنامه بانک مرکزی نرخ هر یورو در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ معادل ۳۰ هزار ریال افزایش یافت. در حالیکه این افزایش در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ معادل ۸۸ هزار ریال بوده است.
وی ادامه داد: افزایش هزینه مالی سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل عمدتا ناشی از افزایش سود تسهیلات دریافتی از بانک مرکزی بوده است که در نظر است در سال جاری با مدیریت نقدینگی و وصول مطالبات تعدیل گردد.