کاهش زمان عملیاتی پروژههای توسعهای، یک ضرورت است
به گزارش بورس امروز، دکتر علی عسکری در رأس هیأتی متشکل از معاونان و مدیران ارشد ستادی گروه، از مجتمع پتروشیمی نوری بازدید کرد. مدیرعامل پتروشیمی نوری در این بازدید با اشاره به تولید ۱۰۳ درصدی این مجتمع در سال ۱۴۰۱، تداوم انتخاب به عنوان صنعت سبز و انتخاب به عنوان واحد برتر پژوهش و […]
به گزارش بورس امروز، دکتر علی عسکری در رأس هیأتی متشکل از معاونان و مدیران ارشد ستادی گروه، از مجتمع پتروشیمی نوری بازدید کرد.
مدیرعامل پتروشیمی نوری در این بازدید با اشاره به تولید ۱۰۳ درصدی این مجتمع در سال ۱۴۰۱، تداوم انتخاب به عنوان صنعت سبز و انتخاب به عنوان واحد برتر پژوهش و فناوری کشور، رشد ۱۲۰ درصدی سهام نوری در سال گذشته ارزآوری یک میلیاردی و ۳۵۰ میلیون دلاری در سال گذشته و عرضه به سامانه نیما را از دستاوردهای این مجتمع خواند.
صانعی با اشاره به پایین بودن حاشیه سود آروماتیک، به تشریح برنامههای این مجتمع برای کاهش ریسک پذیری، افزایش سودآوری، داخلیسازی و رفع تنگناهای تولید پرداخت.
دکتر علی عسکری در این جلسه تنوع کاری و وجود ۱۳ واحد فرآیندی در پتروشیمی نوری را از ویژگیهای این مجتمع عنوان کرد و افزود: این تنوع بسیار مهم است و حاصل فرآیندهای پیچیده، نیروی توانمند و متخصص است.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تصریح کرد: سودآوری یک شاخص است اما این سودآوری حاصل کارهای متعدد و هزاران اقدام توسط همکاران شماست که جای تقدیر دارد، از جمله ارزآوری بیش از یک میلیارد و سیصد و پنجاه میلیون دلار که نشاندهنده اهمیت و اندازه کار مجتمع نوری به عنوان بزرگترین واحد آروماتیک ایران است و ما آماده حمایت از طرحهای توسعهای نوری برای طرحهای پایین دستی پارزایلین که نیاز کشور است، هستیم.
وی با اشاره به اجرای طرحهای شیرینسازی برش سنگین، تولید گازوئیل یورو ۶ و یورو ۵ و پروژه زیروفلرینگ در نوری، تاکید کرد: کاهش زمان عملیاتی این پروژهها در پتروشیمی نوری و سایر پروژههای درون مجتمعی یک ضرورت است.
علی عسکری، خاطر نشان کرد: پروژه زیروفلرینگ اقدامی بسیار مهم است که باید سریعتر به نتیجه برسد چرا که میتواند تبدیل به الگویی در کشور تبدیل و خلق ثروت شود و توسط متخصصان پتروشیمی نوری در دیگر شرکتها نیز اجرا شود.