تقسیم سود ۱۲۰ تومانی ارفع در مجمع
به گزارش بورس امروز، در مجمع عمومی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع، با حضور حدود ۹۳ درصد از سهامداران و هیئت مدیره شرکت برگزار شد. محسن خسروجردی، معاون مالی و اقتصادی ارفع در این مجمع اعلام کرد: پروژه های شرکت برای سال ۱۴۰۱، به بودجه ای در حدود یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان […]
به گزارش بورس امروز، در مجمع عمومی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع، با حضور حدود ۹۳ درصد از سهامداران و هیئت مدیره شرکت برگزار شد.
محسن خسروجردی، معاون مالی و اقتصادی ارفع در این مجمع اعلام کرد: پروژه های شرکت برای سال ۱۴۰۱، به بودجه ای در حدود یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان نیاز دارد. پروژه های افزایش ظرفیت زیرسقف واحد فولاد سازی در سال ۱۴۰۱، اجرا و به بهره برداری خواهند رسید. این پروژه ها شامل پروژه تصفیه خانه آب خلیج فارس، طرح انباشت و برداشت گندله ضلع شمال غربی، اصلاح و بهینه سازی غبارگیری های ناحیه فولاد سازی، پروژه طراحی، تامین و اجرای خطوط ریلی منطقه فولادی اردکان، سیستم اعلام و اطفا حیق، پایداری سرویس گازهای صنعتی به فولادسازی، تهیه و ساخت و نصب سیلو دوم ذخیره آهن اسفنجی با نوار نقاله های مربوطه، احداث جاده شرقی جدید مجتمع صنعتی، فعالی های نگهداری و تعمیرات زیرساخت، اصلاح جاده ها و ساختمان ها و سایر فعالیت های مهم توسعه ای و زیرساختی است.
وی عنوان کرد: از بین این پروژه ها، پروژه افزایش ظرفیت زیر سطح واحد فولاد سازی در سال ۱۴۰۱ به اجرا و بهره برداری خواهد رسید که سبب افزایش ظرفیت تولیدی از ۸۰۰ هزار به یک میلیون تن خواهد گردید. این پروژه افزایش ظرفیت پس از تکمیل تامین متریال و انتخاب پیمانکاران اجرایی و هم زمان با شروع محدودیت های برق سال ۱۴۰۱ در فصل تابستان اجرایی خواهد شد.
پیگیری تسهیلات دریافت از بانک صنعت و معدن
خسرو جردی در خصوص تسهیلات دریافتی از بانک صنعت و معدن که بابت پست برق انجام شده و همچنان از سوی شرکت در دست پیگیری خواهد بود، از این امر به عنوان موضوع حاکمیتی نام برد که سیستم بانکی و بخش صنعت بر روی آن اشراف کافی را دارند و از دسترس شرکت ها خارج است. به طوری که در حال حاضر نزدیک به ۳۰ هزار شرکت درگیر این موضوع هستند.
وی اختلاف شرکت ارفع با بانک صنعت و معدن در خصوص این موضوع را بر سر تسویه تسهیلات به نرخ زمان و ترخیص و زمان تخصیص عنوان و بر پیگیری های لازم از سوی این مجموعه تاکید کرد.
وی افزود: با تعیین تکلیف دولت در خصووص این موضوع در قالب مصوبه ای، مشکل بسیاری از صنایع و شرکت ها برطرف خواهد شد.
خسرو جردی پیش بینی های این شرکت برای سال ۱۴۰۱ را فروش ۸۰۰ هزار تنی شمش فولاد، افزایش حجم فروش های سفارشی به جای فروش از انبار محصول در راستای ایجاد ارزش افزوده بیشتر، فروش مازاد آهن اسفنجی تولید شده، افزایش استفاده از ظرفیت ناوگان حمل و نقل ریلی، تهیه طرح توجیهی افزایش سرمایه، تهیه بودجه نقدی و عملیاتی، پیگیری پرونده های مالیاتی سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، پیگیری ها جهت استرداد مازاد مالیات و عوارض پرداختی، و پیگیری پرونده های بیمه ای سال های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ عنوان کرد.
تلاش برای جبران کمبود تولید
در این مجمع خریداری حدود ۱۰۰ هزار تن آهن اسفنجی به جای تولید، در نظر نگرفتن قطعی برق و گاز ( با توجه به مواجه شرکت ها در تابستان با کمبود برق و در زمستان با کمبود گاز)، امکان تولید بخشی از آهن اسنفجی خریداری شده از سوی شرکت، اجرای این طرح بدون توجه به قطعی برق که تبعات آن کاهش سود حدود ۱۵ میلیون دلاری که معادل ۳۰ الی ۴۰ تومان سود به ازای هر سهم بوده است از جمله سوالات سهامداران در این مجمع بود.
مرتضی علی اکبری رئیس مجمع در این خصوص اعلام کرد: عدم مدیریت سبب تغییر مدیرعامل شرکت شد. البته باید با این موضوع هم توجه نمود که هر طرح توسعه ای، روندی به همراه دارد. این شرکت از زمان شروع اجرای طرح توسعه آهن اسفنجی، به زمان قطعی انرژی برخورد نمود.
وی از شرکت آهن و فولاد ارفع به عنوان شرکتی نام برد که از معدن تا مصرف خود تنها به تولید فولاد و آهن اسفنجی می پردازد. در همین راستا می توان گفت که در تولید آهن اسفنجی، گاز و در تولید فولاد نیز برق بسیاری زیادی مصرف می گردد. قطعی برق و گاز برای این شرکت ها بیشترین توقف تولید را به همراه دارد که متضرر شدن شرکت ها را در بر دارد. اما با تمام این تفاسیر با توجه به افزایش تولید آهن اسفنجی تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن، امید داریم قادر به جبران کمبود آهن اسفنجی سال ۱۴۰۰ باشیم و عقب ماندگی های خود را در تولید برطرف نماییم.
بازرس حسابرس نیز صورت های مالی ارائه شده شرکت ارفع و عملکرد این شرکت را برای سال مالی ۱۴۰۰ بر طبق استاندارهای حسابداری مطلوب خواند.
هیئت مدیره این شرکت با در نظر گرفتن وضعیت فعلی و پیش بینی مشکلات احتمالی تامین نقدینگی پیشنهاد می دهد که ۱۰ درصد از سود سهام بین سهامداران این شرکت تقسیم گردد.در نهایت در این مجمع ۱۲۰ تومان به ازای هر سهم تقسیم شد.