چادرملو در تلاش برای استفاده حداکثری از ظرفیت ساخت داخل
به گزارش بورس امروز، وی افزود: تنها در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۱۹ میلیون یورو از محل استفاده از قطعات داخلی صرفه جوئی ارزی حاصل شده است که در مقایسه با سال ۱۳۹۸ (به مبلغ ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار یورو)، حدود مبلغ ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو افزایش داشته است. آذرین فر همچنین با اشاره […]
به گزارش بورس امروز، وی افزود: تنها در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۱۹ میلیون یورو از محل استفاده از قطعات داخلی صرفه جوئی ارزی حاصل شده است که در مقایسه با سال ۱۳۹۸ (به مبلغ ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار یورو)، حدود مبلغ ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو افزایش داشته است.
آذرین فر همچنین با اشاره به طرح ها و برنامه های مطالعاتی، تحقیقـاتی و پـژوهشی چادرملو افزود: بـا هدفِ کـاهشِ مصـارف و هزینه های تولید، افزایش بهره وری، بهینه سازی و کاهشِ مصرف انرژی، استفاده از فـن آوری هـای جدید، انـجام اصـلاحات در خـطوط تـولید و بومی سازی و ساخت داخل قطعات صنعتی و ماشین آلات طرح ها و پروژه های تحقیقاتی متعددی در حال اجراست، بطوریکه و تا پایان سال گذشته تعداد ۷۷ پروژه تحقیقاتی و پژوهشی انجام و خاتمه یافته است که اثرات آن در بهینه سازی و کاهش مصرف انرژی، افزایش تولید کنسانتره سنگ آهن و گندله، کمک به کنترل و کاهش آلاینده های زیست محیطی، کاهش زمان توقفات و هزینه های تعمیرات، بومی سازی و ساخت داخل به خوبی مشهود است.
وی گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جاری نیز تعداد ۲۵ پروژه پژوهشی و تحقیقاتی در مجتمع معدنی و تعداد ۳۴ پروژه در مجتمع صنعتی شامل ۱۴ پروژه در گندله سازی، ۱۳ پروژه در فولاد سازی و ۷ پروژه در احیاء مستقیم به مرحله اجراء درآمده است.
علاوه بر آن نخستین جشنواره ایده های برتر شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با هدف توجه به خلاقیت و ایده پردازی کارکنان و ایجاد زمینه مناسب در جهت رشد و شکوفایی استعدادها، ترغیب کارکنان و کارگران به مشارکت در رشد و بالندگی شرکت، افزایش بهره وری، بهبود فرآیند تولید وکاهش هزینه ها، کاهش مصرف انرژی و داخلی سازی قطعات صنعتی و ماشین آلات معدنی برگزار شد و خوشبختانه استقبال قابل توجهی نیز از این جشنواره به عمل آمد بطوریکه ۹۴۶ ایده به دبیر خانه جشنواره ارسال شد که پس از بررسی در ۱۱ کارگروه ارزیابی، تعداد ۴۸۳ ایده به مرحله داوری راه یافتند و در نهایت ۱۳ ایده برتر در مراسم پایانی این جشنواره معرفی شدند.
آذرین فر تصریح کرد: در عین حال از توانمندی مراکز علمی و پژوهشی، نخبگان دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان غافل نبودیم به همین جهت اقدام به تاسیس مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه چادرملو در برج فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران نمودیم. همچنین تاکنون تفاهم نامه هائی با مراکز علمی و آزمایشگاهی شامل دانشگاه های یزد، اردکان ، میبد و پیام نور یزد با هدف پیوند زدن و ارتباط مستقیم تجربیات نخبگان صنعتی با ظرفیت های علمی و نخبگان دانشگاهی منعقد گردیده است.
معاون مالی و سرمایه انسانی چادرملو در ادامه افزود: در سال گذشته دوره هایِ آموزشی کارکنانِ امانی و پیمانکاران، به تعداد ۲ هزار و ۷۱۰ نفر به میزان ۲۸ هزار و ۶۱۵ نفر ساعت با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار گردیده و برنامه های آموزشی برای کارکنان به منظور پیشگیری و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا هم اجراء گردید.
در تداوم برنامه های ارتباط صنعت با دانشگاه نیز، دوره های کارآموزی دانشجویان دانشگاههای کشور، در گرایشـ های معدن، استـخراج، فـرآوری، مهندسی صنایع و شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالوژی در مجتمع های معدنی و صنعتی به تعداد ۲۶ نفر و به میزان ۵ هزار و ۸۸۳ نفر ساعت برگزار گردیده است.