تعریف پروژههای جدید در هلدینگ ۱۰ هزار میلیارد تومانی بازنشستگان فولاد مبارکه
سعید بخش در گفت و گو بورس امروز در اشاره به استراتژی و برنامه های هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان، اظهار داشت: با توجه به ماهیت فعالیت شرکت آتیه فولاد نقش جهان به عنوان یکی از هلدینگ های زیرمجموعه شرکت فولاد مبارکه، علاوه بر خدمات فروش و بازرگانی محصولات فولادی در سراسر کشور، فعالیت و […]
سعید بخش در گفت و گو بورس امروز در اشاره به استراتژی و برنامه های هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان، اظهار داشت: با توجه به ماهیت فعالیت شرکت آتیه فولاد نقش جهان به عنوان یکی از هلدینگ های زیرمجموعه شرکت فولاد مبارکه، علاوه بر خدمات فروش و بازرگانی محصولات فولادی در سراسر کشور، فعالیت و سرمایهگذاری در بخشهای مختلف، بهرهبرداری، فرآوری و تولید در زنجیره فولاد نیز در دستور کار شرکت قرار گرفته است.
او ادامه داد: این برنامه ها تلاشی است در راستای ایجاد یک ترکیب پرتفوی بهینه و درآمد پایدار برای سهامداران شرکت که بخش عمدهای از آنها پرسنل بازنشسته و موثر فولاد مبارکه میباشند.
بر اساس گفته سعید بخش؛ مدیریت و سرپرستی شرکتهای زیر مجموعه در قالب فعالیتهای تولیدی (تولید ورقهای سرد، اسیدشویی و گالوانیزه)، مراکز خدماتی (توزیع مویرگی محصولات فولادی در سراسر کشور و ارائه خدمات سولهسازی برش و …)، کارگزاری (خرید و فروش اوراق بهادار، عرضه محصولات در بورس کالا و خدمات مالی مرتبط با بازار سرمایه)، بازرگانی (خدمات بازرگانی مرتبط با زنجیره فولادی کشور) و صادراتی (محصولات فولادی) است.
مدیرعامل هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان اعلام کرد: با توجه به پروژههای در دست اقدام و طرحهای توسعه شرکتهای تابعه و چشمانداز مثبت درآمدی، هم اکنون ارزش بازار این شرکت حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان معامله میشود.
او سرمایه گذاری در صنعت فولاد را با توجه به نگرانی های ناشی از مسئله کمبود انرژی مانند آب، گاز و برق را همچنان توجیح پذیر دانست و گفت: نگرانیهای افزایش بهای تمام شده فقط مختص به شرکتهای فولادی نیست و تقریباً تمامی صنایع بزرگی کشور با آن مواجه اند؛ پس از نظر اقتصاد کلان کاهش تولید و افزایش تورم بدیهی است.
وی افزود: اما از آن جهت که گردش مالی صنعت فولاد بسیار بالاست، حتی با حاشیه سود پایینتر از صنایع کوچکتر نیز دارای مزیت رقابتی است.
مدیرعامل هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان با تاکید بر اینکه از منظر اقتصاد کلان، صنعت فولاد همچنان توجیه اقتصادی دارد، خاطرنشان کرد: اما با توجه به قوانین و آییننامههای ابلاغی وزارت صمت، الزام شرکتها به خرید و فروش محصولات از طریق بورس کالا و همچنین الزام شرکتها به ثبت اطلاعات خرید و فروش خود به سامانه جامع تجارت، عملا ریسک مراکز خدماتی بسیار بالا خواهد بود از همین روی بایستی در مورد ادغام و هم افزایی این شرکتها به شدت اقدامی عاجل صورت پذیرد.
بر این اساس مدیرعامل هلدینگ اتیه فولاد نقش جهان پیشنهاد داد که سرمایهگذاریهای شرکت های فولادی به سمت خرید، ادغام و تملیک شرکتهای تولیدی در حال کار که دارای ظرفیت خالی برای توسعه هستند، برود.