هنوز مجوزی برای معاملات ارزهای دیجیتال در کشور صادر نشده است
به گزارش بورس امروز، سرهنگ علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پلیس امنیت اقتصادی هرچند نوپا است اما تأثیرگذاری بالایی در جامعه داشته است. وی با اشاره به اقدامات ماههای گذشته این پلیس افزود: در سال گذشته ۳۲ میلیون و ۲۳۰ هزار انواع کالای […]
به گزارش بورس امروز، سرهنگ علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پلیس امنیت اقتصادی هرچند نوپا است اما تأثیرگذاری بالایی در جامعه داشته است.
وی با اشاره به اقدامات ماههای گذشته این پلیس افزود: در سال گذشته ۳۲ میلیون و ۲۳۰ هزار انواع کالای قاچاق، ۲ میلیون لیتر فرآوردههای نفتی کشف و بیش از ۵ هزار و ۲۰ نفر متهم کالای قاچاق مستند با کالای قاچاق دستگیر شده است.
ولیپور گودرزی گفت: ۴۰۰ دستگاه خودرو توقیف و بیش از ۵ هزار پرونده قضائی تشکیل و متهمان به مراجع قضائی معرفی شدند.
افزایش ۸۰ درصدی کشفیات در سال ۹۹
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ کشفیات ۸۰ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: ساماندهی و کنترل مستمر بنگاههای و باراندازها، رصد و پایش الکترونیکی محمولههای جادهای، راه اندازی پلیس گمرک و… از اولیتهای پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۰ است.
ولیپور گودرزی بیان کرد: پلیس گمرک در استانهای هدف راه اندازی شده اما تصمیم داریم در اولین فرصت پلیس گمرک در امسال در تهران راه اندازی شود. البته تمامی کارهای راه اندازی این پلیس انجام شده و منتظر تحویل مکان آن از سوی گمرک هستیم.
شناسنامه دار کردن انبارها در اولویت است
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: شناسنامه دار کردن انبارهای جنوب تهران در اولویت کارمان است و تصمیم داریم تا ۲ هزار انبار مهم را شناسنامه دار کنیم که تا به الان هزار انبار شناسنامه دار و مجهز به دوربین مداربسته شده است.
وی افزود: کالاهای مکشوفه سال گذشته ارزش ریالی معادل با ۱۲ هزار میلیارد ریال داشته است.
ولیپور گودرزی از پایش تصویری انبارها برای مبارزه و جلوگیری از احتکار خبر داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: کارگاه یا زمینی که برای کار تولیدی اختصاص داده شده است اجازه ندارد تغییر کاربری بدهد و در صورت مشاهده با فرد خاطی برخورد میشود.
عملکرد دو ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰
وی با اشاره به عملکرد این پلیس در دو ماه گذشته گفت: یک میلیون و ۷۴۱ هزار انواع کالای قاچاق، ۱۳۰ هزار لیتر فرآوردههای نفتی کشف و ۱۷۰ نفر در این زمینه دستگیر شدهاند.
ولیپور گودرزی گفت: ۲۶ خودرو توقیف و ۱۰۰ پرونده قضائی تشکیل شده است و ۸۷۰ میلیون ریال ارزش ریالی کالای مکشوفه در دو ماه گذشته بوده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از افزایش ۳۸ کشفیات این پلیس در دو ماه ابتدایی سال در مقایسه با سال ۹۹ خبر داد.
دستگیری ۱۰۰ متهم که شرکتهای صوری راه اندازی کرده بودند
گودرزی متذکر شد: در پیگیری پروندههای اقتصادی تعامل تنگاتنگی با دستگاه قضائی داریم، سال گذشته بیش از ۱۰۰ متهم را که در سنوات قبل اقدام به ثبت شرکتهای صوری کرده بودند، بازداشت کردیم.
وی گفت: سنگینترین قرار، قرار بازداشت موقت است که برای این متهمان صادر شد، این متهمان با اجیر کردن افراد کم بضاعت مدارک آنها را گرفته و اقدام به اخذ کارت بازرگانی و ثبت شرکت صوری میکردند.
انهدام باند ۶ نفره زمین خواری
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: ۶ نفر در قالب یک باند زمین خواری در هفته گذشته دستگیر شدند که از آنها ۲۰۰ جلد سند جعلی به همراه مهر شرکتها و سازمانهای مختلف مثل شهرداری کشف شده است، این افراد به بزه ارتکابی اقرار کردهاند.
او گفت: خوشبختانه قبل از اینکه این افراد بتوانند تمامی این سندها را بفروش برسانند دستگیر شدند و مقدار کمی از این اسناد به فروش رفته است؛ دو نفر از این افراد سابقه دار هستند.
ولیپور گودرزی ادامه داد: سال گذشته بحث بازداشت دلالان ارزی را انجام دادیم، خداروشکر اکنون بازار به ثبات رسیده، با همکاری با اتحادیه مربوطه، پایش تصویری را انجام میدهیم.
تشکیل پرونده برای ۱۰ نفر در حوزه رمز ارزها
وی با بیان اینکه هموطنان باید برای خرید و فروش رمز ارزها به صرافیهای مراجعه کنند که بانک مرکزی آنها را تعیین کرده و عملاً مجوزی برای این کار صادر نشده است، اظهار کرد: استخراج بیتکوین غیرقانونی است و با افرادی که این کار را انجام دهند، برخورد میشود.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ افزود: از ابتدای سال جاری در تهران، برای ۱۰ نفر به دلیل استخراج غیرقانونی بیتکوین پرونده تشکیل شده، این افراد این کار در مزارع یا ساختمانهای مسکونی انجام میدادند.
وی بیان کرد: هر کاری باید ضمانت اجرایی داشته باشد، در بازار سرمایه کشور خودمان، اگر تخلفی روی دهد، آن تخلف قابل پیگیری است، یکی از موضوعات پیگیری شده توسط ما رصد بازار سرمایه بوده و احقاق حق در این رابطه انجام میشود اما مبنای معاملات ارز دیجیتال در خارج از کشور است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: ممکن است سرمایهگذاران در این حوزه، در مدت کوتاهی سودی کنند اما احتمال از دست رفتن مال آنها نیز زیاد است.
گودرزی خاطرنشان کرد: توصیه میکنیم هموطنان به دلیل عدم اشراف موجود، در بازار رمز ارزها سرمایهگذاری نکنند، از هموطنان میخواهیم پولهای خود را در بخش تولید سرمایهگذاری کنند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: صرافیهای داخل کشور مجوزی برای معاملات رمز ارزها ندارند اما تعدادی از صرافیها با هماهنگی بانک مرکزی این کار را انجام میدهند اما هنوز مجوزی برای معاملات ارزهای دیجیتال در کشور صادر نشده است البته به دنبال هدفمند و قانونمند کردن این کار هستند.
وی عنوان کرد: اگر فردی در این بازارها، سرمایه خود را از دست دهد، کسی پاسخگو نیست و ضمانت اجرایی ندارند.