درآمد ۴۰۶ هزار میلیارد ریالی «وبملت» در یک سال ۱۳۹۹/ تقاضای افزایش سرمایه بانک ملت مورد تأیید بازرس قانوی قرار گرفت
به گزارش بورس امروز، بانک ملت در ۱۲ ماهه سال مالی ۱۳۹۹ موفق کسب درآمد تسهیلاتی ۴۰۶ هزار میلیارد ریالی شد. این درآمد که حاصل ارائه تسهیلات بوده، در یک ماهه اسفند به تنهایی ۶۶ هزار میلیارد ریال از کل این درآمد را محقق کرده است. درآمد یک ماهه اسفند ناشی از ارائه تسهیلات ۲۹۶ […]
به گزارش بورس امروز، بانک ملت در ۱۲ ماهه سال مالی ۱۳۹۹ موفق کسب درآمد تسهیلاتی ۴۰۶ هزار میلیارد ریالی شد. این درآمد که حاصل ارائه تسهیلات بوده، در یک ماهه اسفند به تنهایی ۶۶ هزار میلیارد ریال از کل این درآمد را محقق کرده است. درآمد یک ماهه اسفند ناشی از ارائه تسهیلات ۲۹۶ هزار میلیارد ریالی و وصولی ۲۶۷ هزار میلیارد ریالی است. در ادامه روند کسب درآمد ماهانه و تسهیلات اعطایی و وصلی این بانک را در طی یک سال ۱۳۹۹ مشاهده میکنیم.
در طی سال مالی ۱۳۹۹ بانک ملت بیشترین تسهیلات خود را در خرداد ماه به میزان ۱,۴۸۶ میلیون میلیارد ریال اراده کرده است. این درحالی است که بیشترین درآمد در یک ماهه اسفند محقق شده است. باتوجه به اینکه درآمد یک دوره از محل تسهیلات وصولی کسب میشود، میتوان تناسب میان درآمد یک ماهه خرداد را با تسهیلات مشاهده کرد.
همان طور که در نمودار فوق مشاهده میشود، منابع درآمدی تسهیلات اعطای شده در یک سال ۱۳۹۹ ارائه شده است. تسهیلات ارزی در یک سال ۱۳۹۹بیشترین عرضه را داشتند که برای شرکتهای متقاضی واردکننده تجهیزات و ماشین آلات کاربرد فراوان دارد. در این بین تسهیلات مشارکت مدنی پس از تسهیلات ارزی بیشترین درآمد را برای «وبملت» به ارمغان آورده است که ناشی از تقاضای این نوع تسهیلات از سوی مشتریان بانک ملت است.
باتوجه به اینکه حجم منابع تسهیلاتی بانک نقش مهمی در توان ارائه تسهیلات بانک دارند لازم است، روند سپردهگیری بانک را در این دوره مورد توجه قرار داد. در سال مالی ۱۳۹۹ بانک ملت از ۵,۲۱۶ میلیون میلیارد ریال سپرده برخوردار بوده که برخشی از این سپردهها منجر به هزینه سود سپرده به مبلغ کل ۲۳۷,۸۱۲ میلیارد ریال شدهاند.
باتوجه به اینکه سپردههای مدتدار از ریسک برداشت کمتری برخوردار هستند، نقش مهمی در توانایی اعطای تسهیلات از سوی بانک را دارند. در نتیجه مانده پایا سپردههای پایان سال بانک حکایت از توانایی مطلوب آن با ریسک کنترل شده در اعطای تسهیلات دارد.
یکی از مزیتهای یک بانک برخورداری از سلامت بانکی است که نشان دهنده توان میزان سرمایه و ریسک داراییهای آن میباشد. در این راستا بانک ملت برای حفظ و افزایش نسبت کفایت سرمایه خود درخواست افزایش سرمایه به میزان ۱۷۱,۸۲۳ میلیارد ریال را از محل تجدید ارزیابی داراییهای زمین و سرقفلی داده است که توسط بازرس قانونی مورد بررسی و اظهار نظر قرار گرفت.
باتوجه به بلا مانع دانستن این افزایش سرمایه از سوی بازرس قانونی، بانک ملت با رعایت مبانی پیشبینی شده در قانون بازار اوراق بهادار در انتظار کسب مجوز سازمان بورس اوراق بهادار و بانک مرکزی است تا به زودی مجمع عمومی فوق العاده را برای افزایش سرمایه تشکیل دهد.