هلدینگ شرکتهای غیر بورسی سهام عدالت تشکیل میشود/ معرفی هیئت مؤسس
به گزارش بورس امروز، پرتفوی سهام عدالت مرکب از ۴۹ شرکت بود که ۳۶ شرکت در بورس حضور دارند و ۱۳ شرکت نیز خارج از بورس بودند و با توجه به اینکه سهام ۳۶ شرکت بورسی به سهامداران اختصاص پیدا کرده، یکی از سؤالات مهم این بود که حق تقدم یا سهام ۱۳ شرکت غیر […]
به گزارش بورس امروز، پرتفوی سهام عدالت مرکب از ۴۹ شرکت بود که ۳۶ شرکت در بورس حضور دارند و ۱۳ شرکت نیز خارج از بورس بودند و با توجه به اینکه سهام ۳۶ شرکت بورسی به سهامداران اختصاص پیدا کرده، یکی از سؤالات مهم این بود که حق تقدم یا سهام ۱۳ شرکت غیر بورسی برای سهامداران عدالت چه میشود؛ محمدرضا معتمد عضو هیأت مدیره بورس در این خصوص اظهار داشت: قرار است سهام شرکتهای غیر بورسی سهام عدالت از طریق یک هلدینگ که به زودی تشکیل میشود، به همه ۴۹ میلیون سهامدار عدالت چه در روش مدیریت مستقیم و یا روش مدیریت غیرمستقیم اختصاص پیدا کند.
به گفته وی، مطابق آییننامه آزادسازی سهام عدالت سهام ۱۳ شرکت غیر بورسی که در پرتفوی سهام عدالت قرار داشتند، باید به هلدینگی که به زودی تشکیل میشود، اختصاص پیدا کند. در حال حاضر سازمان خصوصیسازی اساسنامه هلدینگ را تهیه کرده و مدیران هیأت مؤسس را برای بررسی صلاحیت حرفهای معرفی کرده و اساسنامه را برای ثبت به اداره ثبت شرکتها ارسال کرده است که بعد از تأیید صلاحیت علمی مدیران، انشاءالله به زودی هلدینگ یاد شده تشکیل میشود.
معاون نظارت سازمان بورس گفت: فرایند انتقال سهام ۱۳ شرکت در این هلدینگ بعد از تشکیل هلدینگ آغاز میشود و پس از آن افزایش سرمایه هلدینگ انجام میشود که سهام این هلدینگ متعلق به همه ۴۹ میلیون سهامدار عدالت خواهد بود.
معتمد این را هم گفت: هلدینگ شرکتهای غیربورسی در حال تأسیس و تأیید صلاحیت تخصصی و عمومی مدیران آن است که به زودی این کار انجام میشود و اساسنامه و صلاحیت مدیران نزد اداره ثبت شرکتها تأیید میشود.
وی این را هم گفت که البته از ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت ۲ شرکت شامل پتروشیمی بوعلی و پتروشیمی ارومیه تاکنون وارد بورس شدهاند و درصدی از سهام این دو شرکت بورسی جدید هم در هلدینگ یاد شده قرار خواهد گرفت.
معاون نظارت سازمان بورس گفت: آنچه در مصوبه آزادسازی سهام عدالت است قرار است این هلدینگ بعد از ثبت هلدینگ به همه سهامداران عدالت تخصیص داده شود. در حال حاضر در مرحله تأیید صلاحیت مدیران قرار دارد، بنابراین باید اول هلدینگ تأسیس، بعد از آن افزایش سرمایه و سپس تخصیص سهام به همه سهامداران عدالت صورت گیرد.