دومین موفقیت پیاپی فولاد خراسان در جایزه ملی«تعالی منابع انسانی»
به گزارش بورس امروز، فولاد خراسان برای دومین سال متوالی موفق شد نشان برنزین جایزه «تعالی منابع انسانی» را کسب کرده و جایگاه خود را در این ارزیابی منابع انسانی ارتقا دهد. این شرکت در دومین دوره حضور خود در این ارزیابی، ضمن یک پله صعود در رنکینگ ملی شرکتهای سرآمد در حوزه منابع انسانی، […]
به گزارش بورس امروز، فولاد خراسان برای دومین سال متوالی موفق شد نشان برنزین جایزه «تعالی منابع انسانی» را کسب کرده و جایگاه خود را در این ارزیابی منابع انسانی ارتقا دهد.
این شرکت در دومین دوره حضور خود در این ارزیابی، ضمن یک پله صعود در رنکینگ ملی شرکتهای سرآمد در حوزه منابع انسانی، برای دومین بار موفق به دریافت نشان برنزین در رده c2 جایزه تعالی مدیریت منابع انسانی ایران، بر اساس مدل ۳۴۰۰۰ شد.
پنجمین همایش جایزه ملی مدیریت منابع انسانی با رویکرد تعالی سیستمهای منابع انسانی در جهت تحقق استراتژیهای سازمان، روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه در محل دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار و در آن شرکت ها و سازمان های برتر دولتی بر اساس نظام ارزیابی «جایزهی مدیریت منابع انسانی» معرفی شدند.
ارزیابی مستمر فعالیتها، فرآیندها و نتایج اقدامات در حوزه منابع انسانی و نیز شناسایی نقاط قوت و فرصتهای بهبو، از مهم ترین اهداف مجتمع فولاد خراسان برای حضور در مدل ۳۴۰۰۰ مدیریت منابع انسانی است که با تاکید کسری غفوری، مدیرعامل مجتمع، برای دومین بار عملکرد سازماندر این حوزه به بوتهی آزمون نهاده شد.
مجتمع فولاد خراسان در نیمه دیماه امسال در محل کارخانه میزبان نشست ارزیاباناین جایزه ملی بود که با مشارکت معاونان «منابع انسانی و امور اجتماعی»، «برنامهریزی و فناوری» و مدیران و مسولان دو حوزه، فرایند ارزیابی و چگونگی کسب امتیازات در آن تشریح و عملکرد شرکت در این حوزه مورد ارزیابی قرار گرفت.
فریدون صبوریان، معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت در نشست ارزیابی با اشاره به تغییر و تحولات شگرف و فراگیر حوزههای فناورانه گفت: موثرترین شیوه در شرایط فعلی برای کسب مزیت رقابتی، کارآمد کردن و توانمندسازی منابع انسانی سازمانها است و امیدوار هستیم از نتایج این ارزیابی بتوانیم در توسعه فعالیتها و برنامهریزیهای این حوزه بهره بگیریم.
آرین قلی پور، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و دبیر جایزه ملی منابع انسانی مدل ۳۴۰۰۰، درباره این جایزه اظهار داشت: این مدل، نقشه راهی برای تعالی سیستمهای منابع انسانی در جهت تحقق استراتژیهای سازمان است. از آنجا که نمی توان همه فرآیندهای منابع انسانی را در زمان کوتاه مستقر کرد، از اینرو مدل۳۴۰۰۰ به صورت تدریجی و مرحلهای طراحی شده است.
گفتنی است اولین نشان برنزین این جایزه در دی ماه ۱۳۹۸ به مجتمع فولاد خراسان تعلق گرفته بود.