سهامداران «چکاپا» گول افراد سود جو را نخورند: صبور باشید و سهام خود را نفروشید
احمد مقدم در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز، با تاکید بر توجه به صورت های مالی ناشران فعال در بازار سرمایه، اظهار داشت: زمانی که سهامداران صورت های مالی را مطالعه می کنند، باید در نظر بگیرند که ممکن است ارقام نسبت به سال گذشته کمتر شده باشد اما این به معنای […]
احمد مقدم در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز، با تاکید بر توجه به صورت های مالی ناشران فعال در بازار سرمایه، اظهار داشت: زمانی که سهامداران صورت های مالی را مطالعه می کنند، باید در نظر بگیرند که ممکن است ارقام نسبت به سال گذشته کمتر شده باشد اما این به معنای کاهش نیست و آنها میزان استهلاک را در نظر نگرفته اند. به عنوان مثال در صورت های مالی، افزایش سرمایه از مجل تجدید ارزیابی، سرمایه شرکت را به بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
با توجه به اینکه سرمایه شرکت قبل از افزایش سرمایه ۲۳۵ میلیارد تومان بوده است،این افزایش حدود ۷۰۰ میلیارد تومانی سرمایه شرکت، مشمول استهلاک می شود که این تفاوت حدود ۵۰ میلیاردتومانی استهلاک امسال با سال گذشته عدد بزرگی است.
وی افزود: همچنین ممکن است در صورت های مالی سال گذشته، هیچ وامی وجود نداشته باشد اما در سال جاری، برای اجرای طرح توسعه، وام و تسهیلات دریافت شده باشد که سود شرکت صرف این تسهیلات می شود. ممکن است شرکت در یک سال موفق به دریافت معافیت مالیاتی شود، اما سال بعد، این معافیت برای آن وجود نداشته باشد.
وی در ذکر مثالی یاد آورشد: این شرکت در یک سال توانست مشمول ۱۳ میلیارد تومان معافیت مالیاتی شود اما در سال های بعد، مشمول این امر نشد.
فعلا برنامه ای برای افزایش سرمایه وجود ندارد
مدیرعامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس درباره طرح های کاغذ پارس برای توسعه تولید خمیر ویرجین گفت: در حال حاضر گروه صنایع کاغذ پارس بر اساس چارچوب های تعریف شده، اقدام به تولید خمیر می کند. ظرفیت تولید خمیر مشخص است و مسلما هر دستگاهی یک طرفیت خاص دارد و نمی توان بیشتر از آن میزان تولید کرد؛ بنابراین به عنوان مدیران این شرکت تلاش داریم تا با بررسی شرایط موجود، تصمیم بگیریم که تولید چه محصولی می تواند بیشترین میزان سودآوری را برای شرکت داشته باشد.
مقدم درباره برنامه شرگت گروه صنایع کاغذ پارس برای افزایش سرمایه گفت: در حال حاضر شرکت برنامه ای برای افزایش سرمایه ندارد اما با به نتیجه رسیدن پروژه پارس طبیعت و بررسی طرح های توسعهای، ممکن است شرکت برای تامین مالی طرح مورد نظر خود، از ابزار افزایش سرمایه استفاده کند.
وی افزود: تا زمانی که محصولات پارس طبیعت به فروش نرسد، نمی توان برآورد کرد که در فاز دوم پارس طبیعت یا طرح های توسعه تولید خمیر نسبت به طرح قبلی آیا برای شرکت کاغذ پارس سودآوری بیشتری دارد.
پارس طبیعت برای اولین بار در جهان خمیر و ظرف را تولید می کند
مدیرعامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس با بیان اینکه ظرفیت تولید خمیر در این شرکت ۴۵ هزار تن است، گفت: حدود ۱۰ هزار تن این خمیر به پارس طبیعت می رود و برای تولید ظروف استفاده می شود.
مقدم درخصوص افزایش دستگاه های پارس طبیعت به ۱۰ دستگاه گفت: در حال حاضر ۳ دستگاه نصب و راه اندازی شده اند و دستگاه چهارم نیز در حال راه اندازی است. در ابتدا قرار بود این ۴ دستگاه در یک سالن قرار گیرند اما به دلیل اینکه قالب لیفتراگ مناسب نبود و همچنین ۴ دستگاه فضای سالن را به شدت پر می کرد، تصمیم گرفته شد که تنها سه دستگاه نصب شود و دستگاه چهارم در سالن دیگری باشد.
وی ادامه داد: متاسفانه رسانه ها در خصوص تعداد دستگاه ها دچار سو تفاهم شده اند. در زمان افتتاح سالن بسته بندی اعلام کردیم که این سالن به اندازه ای بزرگ است که می توان ۱۰ دستگاه در آن راه اندازی کرد اما منظور ما خریداری و راه اندازی ۱۰ دستگاه در آن نبود.
مدیرعامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس درباره روند اجرای طرح پارس طبیعت گفت: پارس طبیعت نه تنها برای ما، بلکه برای کشور و جهان تجربه اول بود زیرا اولین شرکتی است که خمیر و ظرف را تولید می کند. با توجه به شکل گیری پارس طبیعت در اوج تحریم ها، این مجموعه به راه خود ادامه داد. با وجود سختی هایی که برای انتقال پول وجود داشت و سختی های زیادی را برای بازاریابی آن انجام داده ایم.
در مزایده حریر خوزستان شرکت می کنیم
مدیرعامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس درباره خروجی برخی سهامداران از شرکت گفت: بنده به عنوان مدیرعامل اجازه ورود یا خروج فردی را ندارم. بازار سرمایه در این خصوص ناظر دارد و در صورتی که کسی تخلفی کند، سازمان بورس متولی برخورد با آن است.
مقدم درباره خرید سهام حریر خوزستان از سوی این مجموعه گفت: در حال حاضر دارنده سهام این شرکت، شستا است و تا زمانی که این شرکت تصمیم به واگذاری آن نکرده است، نمی توانیم آن را خریداری کنیم؛ کما اینکه در دو مزایده قبلی نیز شرکت کردیم اما بنا به دلایلی شستا مزایده ها را ملغی کرد. با این حال اگر شستا تصمیم به واگذاری سهام این شرکت کند، برای شرکت در مزایده همانند گذشته اقدام خواهیم کرد.
وی درباره سوددهی این شرکت گفت: در حال حاضر مدیریت این شرکت تغییر کرده و از سوی دیگر این شرکت از خمیر باراس استفاده کرده و همین منجر به سوددهی این شرکت شده است. امیدواریم این شرکت همانند امروز، رو به بهبود و رشد باشد.
سهامداران سهام خود را نفروشند
مدیرعامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس خطاب به سهامداران شرکت گروه صنایع کاغذ پارس، گفت: در حال حاضر شرایط سخت سهامداران قابل درک است زیرا آنها در شرایط دیگری سهم را خریداری کردند و عمده آنها متضرر شدند اما این تنها مختص به سهم چکاپا نبوده است و همه بازار دچار ریزش شده است.
وی افزود: من و همه همکاران تنها در بخش عملیات شرکت کار نمی کنیم. درستاست که عملیات شرکت منجر شده است که این سهم بنیادی شود و ارزندگی داشته باشد اما بارها تلاش کردیم و جلسه برگزار کردیم تا از ارزندگی سهم صیانت کنیم. با این حال در حال حاضر کاری به جز صبر نمی توان کرد و از سهامداران می خواهم که سهم خود را نفروشند و صبور باشند.
وی در پایان به سهامداران توصیه کرد: سهامداران باید حواس شان جمع باشد که کسی از آنها سو استفاده نکند، برخی هستند که در میان سهامداران جوی ایجاد می کنند که سهم ارزنده نیست و سپس در خفا اقدام به خرید می کنند. سهامداران اگر می خواهند سهم درست بشوود، صبور باشند و خود را بازیچه دست افراد سودجو نکنند.