همکاریهای ایران و روسیه در زمینه تولید واکسن کرونا
به گزارش بورس امروز، محمدجواد ظریف در گفتوگوی خود با خبرنگاران ایرانی در جریان سفر به روسیه در پاسخ به سوالی در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر احتمال انتخاب رابرت مالی به عنوان نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران و نظر تهران در این ارتباط گفت: آنچه که برای ما مهم […]
به گزارش بورس امروز، محمدجواد ظریف در گفتوگوی خود با خبرنگاران ایرانی در جریان سفر به روسیه در پاسخ به سوالی در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر احتمال انتخاب رابرت مالی به عنوان نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران و نظر تهران در این ارتباط گفت: آنچه که برای ما مهم است افراد نیستند. آقای مالی در مذاکرات هستهای حضور داشتند. مانند بسیاری دیگر از اعضای تیم آقای بایدن. آنچه که برای ما اهمیت دارد و به آن توجه میکنیم رفتار دولت بایدن و حذف عملی تحریمهایی است که در دوران ترامپ به ایران تحمیل شده است و اگر رفتاری را از دولت جدید آمریکا ببینیم در برابر آن عکس العمل نشان میدهیم.
وی در مورد همکاریهای ایران و روسیه در زمینه تولید واکسن کرونا گفت: تاکنون با همت وزارت بهداشت و تلاش ویژه سفارت ایران در روسیه گفتوگوهای خوبی بین دو کشور در ارتباط با این مورد صورت گرفته است و امیدواریم بتوانیم در زمینه خرید واکسن اسپوتنیک و همچنین تولید مشترک واکسن بین دو کشور هر چه زودتر به نتیجه برسیم و کار را در این زمینه به پیش ببریم.
این دیپلمات عالی رتبه کشورمان همچنین در ارتباط با موافقتنامه امضا شده بین وی و وزیر امور خارجه روسیه در زمینه امنیت سایبری گفت: همکاران من و آقای لاوروف در وزارت خارجه های دو کشور چندین ماه و شاید بیش از یک سال در مورد همکاری بین المللی در حوزه امنیت سایبری با یکدیگر گفتوگو و رایزنی کرده بودند. ما در ایران مجموعه گای از همه دستگاه های ذیربط در داخل دولت و خارج از دولت با همکاری وزارت ارتباطات و سایر دستگاه ها در این حوزه فعالیت میکنند. موضوعی که یکی از حوزه های مهم همکاری های بین المللی است. ما امروز توانستیم این سند را امضا کنیم.
ظریف ادامه داد: سند همکاریهای فرهنگی بین ایران و روسیه نیز مراحل نهایی خود را طی کرده است و انشالله همکاران ما در اولین فرصت که یکدیگر را ملاقات کنند می توانند آن را امضا کنند.
وی همچنین در مورد نتایج سفر خود به روسیه گفت: این سفر، سفر پردستاوردی از جهت همکاریهای دوجانبه و چندجانبه منطقهای به ویژه در حوزه قفقاز بود.