شکاف جدی در برندینگ محصولات فولادی
بررسی روند صادرات در کشور از سال ۹۰ به بعد نشان می دهد ما در بخش بندی و برندینگ محصولات فولادی هم در داخل و هم خارج از کشور با یک شکاف جدی مواجه ایم و این شکاف به مرور عمیق تر هم شده است. از اینرو این شرکت اقدام به برنامه ریزی ایجاد یک […]
بررسی روند صادرات در کشور از سال ۹۰ به بعد نشان می دهد ما در بخش بندی و برندینگ محصولات فولادی هم در داخل و هم خارج از کشور با یک شکاف جدی مواجه ایم و این شکاف به مرور عمیق تر هم شده است. از اینرو این شرکت اقدام به برنامه ریزی ایجاد یک هایپرمارکت تخصصی فولاد برای نخستین بار در ایران به نام صنعت ورق آرین پاژ کرده تا در کنار تولید، از تخصص خود در حوزه مارکتینگ، برندینگ و شناخت دقیق تولیدکنندگان و مصرف کنندگان داخل و خارج از مرزها استفاده نماید و آنها را به یکدیگر پیوند دهد. البته این اتفاق در سایر کشورها نیز وجود دارد و صادرات عملا” از طریق شرکت هایی که مبنای علمی،فنی و تجارت مابین رشته ای داشته و از دانش بومی برخوردارند و هم از تولید و هم بازار بین المللی سررشته دارند صورت می گیرد.
موضوع را اینگونه می توان جمع بندی کرد که راهکار صنعت فولاد ما در وهله اول توام با آمایش صحیح تمامی بخشهای زنجیره استخراج،تولید تا مصرف فولاد و در نظر گرفتن سرانه مصرف واقعی با شناخت صحیح فرصت ها و تهدیدات آن و در وهله بعد شناخت نیازها و توانمندی ها و استفاده درست از این اطلاعات با یک نگاه سیستمی و جامع و به دور از تصمیمات یک سویه و متعصبانه با تشریک مساعی و سینرژی بیشتر در این شرایط تحریمها و جنگ تحمیلی اقتصادی گام برداریم.
یکی از راهکارهای ما پیشنهاد تغییر رویکرد صنعت ورق آرین پاژ و نگاه سهامداران، همکاران و مسئولین دولتی بود به گونه ای که هم اکنون در کنار تولید، و تامین نیاز ورقهای فولادی کیفی در کشور و ایجاد دانش بومی در راستای تحقق اهداف کلان افق ۱۴۰۴ فولاد کشور و برنامه های صادرات محور اقدام به تعریف، تکمیل و اجرای طرح هایپر مارکت تخصصی فولاد گردید.