بانک سامان: معامله پروژه البرز مال فسخ شد
بانک سامان اعلام کرد که قرارداد مربوط به پروژه البرز مال به دلیل پرداخت نشدن کامل پیش پرداخت از سوی خریداران لغو شد.
به گزارش کدال بورس امروز، علیرضا معرفت، مدیرعامل بانک سامان در خصوص نحوه تاسیس و انتقال دارایی های به شرکت بهناد بنا گفت: شرکت «بهناد بنا» به عنوان یک شرکت ساختمانی زیرمجموعه شرکت «توسعه امید آتیه اندیش» و مؤسسه «تأمین آتیه کارکنان سامان» تأسیس شد.
وی افزود: در ابتدای سال ۱۳۹۵ با توجه به حجم اموال تملیکی بانک و سرعت بخشیدن به واگذاری املاک فوق ، شرکت بهناد بنا به عنوان بازوی اجرایی بانک انتخاب و اعضای هیئت مدیره آن با توجه به مأموریت جدید شرکت به منظور تسریع در تصمیم گیری منصوب شدند.
مدیرعامل بانک سامان تصریح کرد: شایان ذکر است در قرارداد بین این شرکت و بانک، املاک براساس گزارش کارشناسان به صورت نقد و اقساط واگذار شده است، نحوه این واگذاری به شکل بخشی از ثمن معامله نقد و بقیه به صورت اقساط بوده است.
معرفت ادامه داد: اقساط درحال وصول است و در صورت پرداخت نشدن هر یک از اقساط در سررسید، وجه التزام تأخیر پیشبینی شده در قرارداد، محاسبه و وصول میشود.
وی با اشاره به پروژه «سامان فراز» گفت: شرکت «بهناد بنا» مالکیت سه دانگ پروژه «سامان فراز» را دارد. با توجه به مالکیت شرکت بهناد بنا در سه دانگ زمین پروانه ساخت سامان فراز قرارداد مشارکت بین بانک و شرکت امضا شد.
مدیرعامل بانک سامان افزود: براساس این قرارداد ۷۷ درصد پروژه پس از اتمام با توجه به پرداخت هزینه های ساخت توسط بانک، متعلق به بانک و ۲۳ درصد متعلق به شرکت فوق الذکر خواهد بود.
معرفت ادامه داد: در ارتباط با پروژه البرز مال و علت توقف آن گفت: عرصه و اعیان پروژه البرز مال در قبال تسهیلات داده شده و کاملا در رهن بانک است. با توجه به ارزنده بودن رهینه هیچگونه تهدیدی متوجه بانک و مطالبات مربوط به سند رهنی نیست.
وی گفت: اختلاف از آنجا آغاز شده که خریداران پروژه که در واقع رهنکنندگان کنونی هستند به تعهدهای خود مبنی بر پرداخت کامل قسمت پیش پرداخت ثمن اقدام نکردند بنابراین بانک ناگزیر به اقدام حقوقی شده و طبق رأی صادره توسط داور پیش بینی شده در قرارداد، مقرر شده است با توجه به مفاد قرارداد و از آنجا که خریداران تا تاریخ تعیین شده قسمت اولیه ثمن را نپرداختهاند، معامله فسخ و ملک بهطور کل به بانک مسترد و تحویل شود.
مدیرعامل بانک سامان افزود: این رای توسط شعبه ۹ دادگاه عمومی کرج به اجرا در آمده و ملک درحال حاضر تحویل بانک است. بنابراین شرکا و اشخاص ثالث دعوی ابطال رأی داور طرح کردهاند که موضوع در مراجع قضایی در حال رسیدگی است.
مدیرعامل بانک سامان گفت: بانک برای اجرایی کردن قانون رفع موانع تولید داراییهای بانک را به شرکت بهناد بنا واگذار کرد، شایان ذکر است بانک به اجبار و به منظور جلوگیری از ابطال پروانه ساخت و زیان های وارده و امکان برگشت سرمایه بانک در پروژه سامان فراز و البرزمال مشارکت کرده است.
معرفت با اشاره به کارخانه فولاد واقع در عجب شیر،ظرفیت تولید این کارخانه و دلیل تمایل بانک به واگذاری گفت: با توجه به قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور، بانک ملزم به واگذاری کارخانه فولاد واقع در شهرستان عجب شیر است.
وی تصریح کرد: بانک سامان برای تحقق این هدف اقدام به حمایت مالی بهمنظور حفظ و ارتقای تولید در کارخانه یاد شده کرده است، این موضوع سبب بهرهبرداری کارخانه شد و هماکنون ظرفیت اسمی سالانه کارخانه فولاد واقع در شهرستان عجب شیر ۲۹۰ هزار تن و ظرفیت عملیاتی کنونی آن ۱۵۴ هزار تن است.
سلام خسته نباشید
ما خریداران آدم نیستم که هیجا صحبت ما نیست چند سال بانک سامان خریداران رو به خاک سیاه نشانده است
ما را که در البرز مال پیش خرید کردیم بیچارهکردید .
چند سال عمرم تلف شد الان هم بانک بههیچعنوان کوتاه نمیاد و مردم عادی و خریداران همکه اهمیتی قائل نیست