آغاز تولید گرید جدید پلی کربنات برای مصرف صنایع نوری
مدیرعامل پتروشیمی خوزستان از آغاز تولید گرید جدید پلی کربنات با قابلیت مصرف در صنایع نوری و CD/DVD برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: آغاز تولید این گرید جدید با همکاری مرکز تحقیق و توسعه شرکت پتروشیمی خوزستان با شرکت ریز موج سیستم انجام شد.
به گزارش بورس امروز، صالح احمدی در بازدید شرکت ریز موج سیستم بنیانگذار کارخانه می دیسک در ایران بر افزایش تعاملات در تولید گرید پلی کربنات نوری تاکید کرد.
وی با اعلام آمادگی واحد تحقیق و توسعه و تولید شرکت پتروشیمی خوزستان جهت آغاز فعالیتهای پژوهشی و عملی در این خصوص بیان کرد: دستیابی به تکنولوژی تولید پلی کربنات نوری نشانگر تولید دانش فنی با ارزش در کشور است.
مدیرعامل پتروشیمی خوزستان گفت: شرکت پتروشیمی خوزستان در سالهای اخیر با افزایش ظرفیت پژوهشی و علمی خود در زمینه پلیمرهای مهندسی توانسته موجب خودکفائی کشور در اکثر گریدهای پلی کربنات و رزین اپوکسی شود و نیاز به واردات این محصول را مرتفع سازد.
وی افزود: از جمله محصولات جدید تولیدی شرکت پتروشیمی خوزستان در سالهای اخیر میتوان به آلیاژ پلی کربنات با ABS، آلیاژ پلی کربنات با الیاف شیشه، آلیاژ پلی کربنات با PET، پلی کربنات دیفیوزر گرید LED، پلی کربنات قرمز رنگ جهت کاربرد در چراغ عقب خودرو، رزین جامد پودری نیمه سنگین، رزین جامع پودری سنگین و رزین جامع پودری فوق سنگین و … اشاره کرد.
مصرف سالانه ۲ هزار تن پلی کربنات
مدیر کارخانه ریز موج سیستم در این دیدار با بیان سوابق این شرکت به عنوان بزرگترین تولیدکننده سی دی و دیویدی خام و پر شده در خاورمیانه و سومین کارخانه در بین ۱۱۸ کارخانه در سطح جهان همگام با تکنولوژی روز دنیا پس از تایوان و هند توضیحات کاملی در خصوص مراحل تولید محصولات این شرکت و تنوع تولیدات بیان کرد.
ماشااللهی میزان مصرف پلی کربنات نوری شرکت ریز موج رسانه را سالانه حدود ۲۰۰۰ تن اعلام کرد و افزود: تولید این گرید در انحصار تعداد محدودی از شرکتهای پتروشیمی بینالمللی است.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به تحریمهای ناعادلانه علیه میهن عزیزمان ایران بتوان فنآوری تولید گرید نوری پلی کربنات را داخلی سازی کرد.
در پایان این نشست بازدید مشترکی از سایت تولیدی شرکت ریز موج سیستم بخشهای مختلف تولیدی و آزمایشگاهی توسط مدیرعامل پتروشیمی خوزستان و مدیر کارخانه ریز موج سیستم صورت گرفت و از نزدیک مراحل تولید و شرایط آزمایشگاهی مواد مصرفی به بحث و تبادلنظر گذاشته شد.