سود «شپنا» ۴۰ تومان به ازای هر سهم تقسیم شد
سود شرکت پالایش نفت اصفهان (شپنا) با تصویب مجمع عمومی این شرکت به ازای هر سهم ۴۰۰ ریال تقسیم و مقرر شد در مهلت مقرر قانونی به سهامداران پرداخت شود.
به گزارش بورس امروز، جلسه مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت پالایش نفت اصفهان ۲۹ تیرماه با حضور دارندگان ۷۹.۳۵ درصد از سهامداران و بشیر قبدیان، نماینده سازمان بورس و رضا آتش نماینده موسسه حسابرسی بهمند (به عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت) در محل سالن آمفی تئاتر شهرک شهید محمد منتظری تشکیل شد.
پس از احراز حد نصاب قانونی و با توجه به مفاد ماده ۱۰۱ اصلاحیه قانون تجارت، حسن مومنی ملکشاه، نماینده شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران به عنوان رئیس جلسه و جلیل رجب کردی، نماینده شرکت آوای پردیس سلامت و مصطفی زهتابیان، نماینده شرکت توسعه سرمایه رفاه به عنوان نظار و مهدی صرامی به عنوان منشی جلسه انتخاب شدند، سپس رسمیت جلسه توسط رئیس مجمع اعلام و دستور جلسه توسط منشی جلسه به شرح ذیل قرائت شد:
دستور جلسه:
۱- استماع گزارش هیئت مدیره، حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت در خصوص عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۸.
۲- بررسی و تصویب ترازنامه و صورت عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۸.
۳- اتخاذ تصمیم نسبت به تقسیم سود.
۴- انتخاب بازرس قانونی و حسابرس شرکت برای سال مالی ۱۳۹۹.
۵- تعیین روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهیهای رسمی شرکت.
۶- تعیین اعضای هیئت مدیره
۷- دیگر مواردی که تصمیمگیری درباره آن در صلاحیت مجمع عمومی عادی باشد.
مصوبههای مجمع:
الف) تکالیف مربوط به گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی
پس از قرائت دستور جلسه، مجمع وارد دستور جلسه شد، ابتدا گزارش فعالیت هیئت مدیره درباره عملکرد و سپس گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی درباره صورتهای مالی سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۸ قرائت و مجمع پس از بحث و بررسی و انجام مذاکرات لازم و با توجه به تکالیف و رهنمودهای مندرج در صورت خلاصه مذاکرات مجمع، تصمیمهای ذیل را به اتفاق آرا گرفت:
۱. درمورد بند (۵) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی:
درباره اجرای طرح جامع پروژه بهبود فرآیند و بهینهسازی پالایشگاه EURP (ضلع جنوبی) با توجه به ضرورت تغییر الگوهای کیفیت محصولات نفتی تولیدی پالایشگاهها (بنزین، نفت گاز، نفت کوره و …)و ایجاد ارزش افزوده بالاتر در کشور و اهمیت راهبردی اجرای طرحهای شرکت پالایش نفت اصفهان و ضرورت های فوری و قانونی و حاکمیتی اجرای طرح بهبود فرآیند و بهینه سازی پالایشگاه اصفهان به علت الزامات زیست محیطی در راستای بهینه کردن کیفیت فرآوردههای نفتی مطابق استانداردهای روزآمد دنیا، مجمع ضمن تاکید بر اجرای طرح بهبود فرآیند و بهینهسازی پالایشگاه (پروژه بخش جنوبی) مقرر کرد:
الف) با توجه به الزامهای قانونی و زیست محیطی و همچنین جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت مایع و معضلات تولید و برداشت نفت کوره در کشور و احتمال کاهش ظرفیت تولید پالایشگاه، مجمع در این باره مقرر کرد هیئت مدیره
با اختیار کامل پروژههای مربوط به کاهش و حذف نفت کوره را با هدف استفاده بهینه از منابع شرکت و جلوگیری از زیانهای عدمالنفع حاصله با بهکارگیری منابع مالی داخلی و بینالمللی در حداقل زمان ممکن پیگیری و اجرایی کرده و با اجرایی کردن پروژههای مربوطه، گزارشهای لازم را به همراه زمانبندی اجرای پروژه، نحوه تامین منابع مالی، گزارشهای پیشرفت فعالیتهای اجرایی پروژه و… را به سهامداران عمده ارائه کند.
ب) باتوجه به تبادل قرارداد با شرکت نارگان جهت ادامه و تکمیل پروژهRHU و باعنایت به اینکه مبلغ۸۰(هشتاد)میلیون یورو پیش پرداخت مطابق با قرارداد اصلی (RHU) در زمان معتبر قرارداد به شرکت دایلم پرداخت گردیده است مقرر گردید در راستای تسویه حساب نهایی پیش پرداخت یادشده، در ارتباط با ادامه اجرای قرارداد و تکمیل ساخت کالاهای موضوع قرارداد و تسویه حساب با سازندگان درخصوص قیمت کالا و ادعای سازندگان، هیئت مدیره با قید فوریت و تهیه برنامه زمانبندی مناسب نسبت به ادامه کار و توافق با شرکت دایلم و سازندگان در ارتباط با تکمیل ساخت کالاها و پرداخت قیمت و تسویه کلیه ادعاهای سازندگان با رعایت صرفه و صلاح شرکت (اختیار کامل) تصمیم بگیرد.
۲. درباره بند (۶) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی
الف) درباره مالیات ارزش افزوده سالهای ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ مقرر شد موضوع در چارچوب صرفه و صلاح شرکت از طریق کارشناسی دقیق تا حصول نتیجه نهایی و با استفاده از ظرفیتهای کامل قانونی مورد پیگیری قرارگیرد و نتیجه به سهامداران گزارش شود.
ب) درباره مالیاتهای ارزش افزوده سال ۱۳۹۸ و همچنین اعتبار مالیاتی فروش نفت خام توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران مرتبط با سال ۱۳۹۰ پیگیریهای لازم با استفاده از ظرفیتهای کامل قانونی صورت پذیرد و نتیجه به سهامداران گزارش شود.
۳. درباره بند (۷) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی:
درباره مانده مطالبات راکد و سنواتی از شرکت پتروشیمی اصفهان معادل ۲۷۸ر۲ میلیارد ریال مجمع با توجه به رای قطعی صادره علیه شرکت پتروشیمی اصفهان و اقدامهای اجرایی انجام شده منتج به برگزاری مزایده و درخواست انتقال مشاع اموال موضوع مزایده شامل عرصه و اعیان (ساختمانها و تاسیسات) شرکت پتروشیمی اصفهان به میزان محکوم به و خسارات تاخیر تادیه و هزینههای دادرسی و باتوجه به رد اعاده دادرسی درخواستی شرکت پتروشیمی اصفهان درباره رای یادشده از سوی قوه قضاییه مقرر شد هیئت مدیره ضمن پیگیری برای وصول مطالبات شرکت اعم از اصل وخسارت تادیه تاخیر (با رعایت صرفه و صلاح شرکت) در اسرع وقت گزارش کاملی با بررسی همه ابعاد حقوقی و مالی درباره چگونگی پیشرفت قضایی پرونده و اجرای سریعتر حکم و نحوه اقدام متناسب با آن به سهامداران عمده برای تصمیمگیری گزارش کند.
۴. درمورد بند (۹) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت:
مجمع بر پیگیری و نهاییکردن دریافت اسناد مالکیت تاکید کرد
۵. درباره بند (۱۱) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت:
مجمع با توجه به الزامهای قانونی و عملیاتی شرکت در اجرای پروژههای کیفیسازی محصولات و بهمنظور استفاده از مواهب مصوبه هیئت وزیران به شماره ۱۲۸۹۲۸/ت ۵۱۱۵۴ ﻫ مورخ ۲۹/۱۰/۱۳۹۳ با تخصیص ۳۰ درصد از سود خالص سال ۱۳۹۸ به مبلغ ۵۵۷ر۸ میلیارد ریال به عنوان اندوخته طرحهای توسعهای با لحاظ برنامه زمانبندی مورد تأیید و نظارت وزارت نفت و برای ارتقای شاخصههای اصلی کیفیت پنج فرآورده اصلی و سوخت هوایی براساس استانداردهای وزارت نفت موافقت شد.
۶. درباره بند (۱۲) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت:
معاملات موضوع ماده ۱۲۹ اصلاحیه قانون تجارت مرتبط با سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۸ مورد تأیید مجمع قرار گرفت.
۷. دربارع بند (۱۴) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت:
درباره رعایت نکردن بعضی از موارد دستورعمل افشای اطلاعات سازمان بورس و اوراق بهادار و دستورعمل انضباطی ناشران پذیرفته شده در بورس و اوراق بهادار مجمع تاکید بر رعایت دقیق و کامل دستورعملهای یاد شده کرد.
۸. درباره بند (۱۵) گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت:
درباره اجرایی کردن دستورعمل حاکمیت شرکتی ابلاغی سازمان بورس و اوراق بهادار، مجمع تاکید بر رعایت دقیق و کامل دستورعملهای تنها الزام آور یادشده کرد.
۹. مجمع با اکثریت آرا به هیئت مدیره اجازه میدهد با رعایت صرفه و صلاح شرکت به تشخیص خود و در راستای تکالیف اجتماعی برای حمایت از پروژههایی نظیر پروژههای حفاظت از محیط زیست، فرهنگی، ورزشی، بهداشتی و دیگر سازمانهای ذیصلاح قانونی به صورت بلاعوض یا تسهیلات خارج از آییننامه معاملاتی شرکت و پروژههای آبرسانی با لحاظ مصوبات هیئت دولت و کارگروه ملی سازگاری با کم آبی و همچنین کارگروه استانی سازگاری با کم آبی و دیگر مکاتبات دریافتی در این باره ازطریق مراجع ذیربط استانی در سقف ۶۵۰ میلیارد ریال به شرح ذیل هزینه و گزارش لازم را به سهامداران عمده ارائه کند.
الف) سقف ۳۵۰ میلیارد ریال برای پروژه تامین آب مورد نیاز شرکت از خلیج فارس و تتمه مصوبههای کارگروه ملی استانی
سازگاری با کم آبی تامین آب پایدار شرکت.
ب) سقف ۳۰۰ میلیارد ریال برای دیگر فعالیتهای اجتماعی مندرج در صدر بند ۹.
هیئت مدیره مکلف شد راهکارهای علمی و اجرایی کاهش آب مصرفی شرکت و همچنین شناسایی، جایگزینی و استفاده از دیگر منابع آبی را پیگیری و تصمیم گیرد.
ج) جابهجایی در سقف ۱۰ درصد بین منابع مندرج در بندهای «الف» و «ب» در اختیار هیئت مدیره است.
ب- مصوبهها و دیگر تکالیف مجامع
۱۰. صورتهای مالی شرکت شامل ترازنامه، صورتحساب سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد سال مالی منتهی به۲۹/۱۲/۱۳۹۸، با توجه به تکالیف تعیین شده صاحبان سهام مندرج درصورت خلاصه مذاکرات مجمع، تصویب کرد.
۱۱. در اجرای مواد ۹۰، ۲۳۹ و ۲۴۰ اصلاحیه قانون تجارت، مجمع مقرر کرد مبلغ ۴۰۰ ریال به عنوان سود خالص هر سهم بابت عملکرد سال مالی ۱۳۹۸ تقسیم و در مهلت مقرر قانونی به سهامداران پرداخت و باقیمانده به مبلغ ۶۵۸ر۲۳۶ر۲۰ میلیون ریال پس از کسر پاداش عملکرد هیئت مدیره، بهعنوان سود تخصیص نیافته در حسابها لحاظ شود.
۱۲. موسسه حسابرسی بهمند بهعنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی ارقامنگر آریا بهعنوان بازرس علیالبدل شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۹ انتخاب شد، مجمع اختیار تعیین حقالزحمه بازرس قانونی را در چارچوب قرارداد میان هیئت مدیره شرکت تفویض کرد.
۱۳. روزنامههای اطلاعات و دنیای اقتصاد بهعنوان روزنامههای کثیرالانتشار برای درج آگهیهای شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۹ انتخاب شدند.
۱۴. اعضای اصلی هیئت مدیره برای دو سال به شرح ذیل انتخاب شدند:
– شرکت سرمایه گذاری استان چهارمحال بختیاری
– شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران
– شرکت آوای پردیس سلامت
– شرکت توسعه سرمایه رفاه
– شرکت پالایش نفت جی ارس
تبصره: اشخاص حقوقی منتخب در معرفی نماینده حقیقی برای عضویت در هیئت مدیره محترم افزون بر رعایت اصل ۱۴۱ قانون اساسی ملزم به رعایت موارد قانونی به شرح ذیل هستند
۱) تبصره (۲) ماده واحده قانون اصلاح ماده (۲۴۱) لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت.
۲) قانون منع تصدی بیش از یک شغل (مصوبه ۱۱/۱۰/۱۳۷۳ مجلس شورای اسلامی).