«بوعلی» ۱۵ میلیارد تومان به شورای راهبردی بندر ماهشهر پرداخت
مشاور شرکت پتروشیمی بوعلی سینا از اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به شورای راهبری شهرستان بندر ماهشهر در سال ۹۸ خبرداد و گفت: با تصویب افزایش ۳ برابری بودجه، از سال جاری این مبلغ به ۱۵ میلیارد تومان افزایش یافت.
به گزارش بورس امروز، علیاکبر درویشی گفت: همسو با اهداف مسئولیت اجتماعی شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در دوره های گذشته برای توسعه و پیشرفت همزمان صنعت و شهرستان، اقدامهای خوبی انجام گرفت و به دنبال آن، ستادی با عنوان ستاد توسعه شهرستان بندر ماهشهر، به ریاست مدیرعامل وقت صنایع تشکیل شد.
وی گفت: در آن دوره همزمان با توسعه و پیشرفت صنعت، شهرستان هم در مسیر توسعه و پیشرفت در حال حرکت بود و به کمک صنایع، مشکلات موجود مرتفع شد، اما با گذشت زمان، این اتفاق به مرور کم رنگ شد و علیرغم کمک های صنایع، شهرستان از مسیر توسعه و پیشرفت خارج گردید و گام به گام با صنعت، این توسعه و پیشرفت شکل نگرفت.
درویشی تصریح کرد: از روزی که منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی پدیدار شد، نگاه افکارعمومی به آن خوشبین نبود، اما این در حالی است که صنایع مستقر در شهرستان، به ویژه پتروشیمی بوعلی سینا، آن دست از اقدامهایی که موظف به انجام آن بوده را محقق کرده و در قالب شورای راهبردی، هزینه های زیادی را به شهرستان تزریق کرده است.
آلودگیهای زیست محیطی کمتر از ۵۵ درصد شد
مشاور حوزه مسئولیتهای اجتماعی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا، با اشاره به نحوه انجام مسئولیت های اجتماعی پتروشیمی بوعلی سینا، عنوان کرد: این شرکت نسبت به وظایف و رسالت هایی که برای مجموعه ی خود تعریف و تنظیم کرده است، فعالیت های خود را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته و با توجه به اهمیت موضوع، از سال گذشته تا به امسال، مسئولیت و ماموریت خود را در قبال بر طرف کردن مشکلات و رفع کمبود ها افزایش داده ایم، بطوریکه تنها در سال گذشته، مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به شورای راهبردی شهرستان، اختصاص داده شده است.
وی گفت: در مجمع اخیر با افزایش ۳ برابری بودجه مسئولیتهای اجتماعی شرکت نیز موافقت شد و از سال جاری مبلغ تخصیص داده شده این شرکت در حوزه مسئولیتهای اجتماعی به ۱۵ میلیارد تومان افزایش یافت.
درویشییادآور شد: با نظر کارشناسان محیط زیست، آلودگیهای زیست محیطی و آلایندگیهای ایجاد شده از صنایع برای شهرستان، کمتر از ۵۵ درصد است و درصد بیشتر آلودگی ها در خود شهرستان به وجود میآید.
وی توضیح داد: مشکلات فضای سبز، دفع زباله ها که همچنان به صورت سنتی جمع آوری میشوند و همچنین جوی های روباز، بخشی از آلودگیهای شهرستان محسوب میشوند. مسئولان شهری نیز باید برنامه داشته باشند اما متأسفانه با وجود هزینه های پرداختی، خروجی خوبی دیده نمیشود.
درویشی بر لزوم ایجاد طرح نظارت بر امور و آسیب شناسی دقیق تر و صحیح اشاره کرد، گفت: با گذشت زمان و دوره جدید مدیریت هلدینگ خلیجفارس، با بکارگیری نیروی متخصص، نگاه ها در یک مسیر علمی قرار گرفت و رویکردها بطور تخصصی با برنامه ریزی و همچنین هدفمند در حال پیمایش هستند.