سوء استفاده شرکتهای نیمه تعطیل از رانت تولیدات پتروشیمی
وحید کریمی،رئیس اداره صنایع غیرفلزی سازمان معدن،صنعت و تجارت با خبرنگار بورس امروز در رابطه با رانت تولیدات پتروشیمی به گفتگو پرداخت. کریمی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش تقریبا روزانه نرخ ارز برخی از دلال ها به سمت احتکار انواع مواد اولیه و محصولات پتروشیمی می روند. به گونه ای که برخی […]
وحید کریمی،رئیس اداره صنایع غیرفلزی سازمان معدن،صنعت و تجارت با خبرنگار بورس امروز در رابطه با رانت تولیدات پتروشیمی به گفتگو پرداخت.
کریمی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش تقریبا روزانه نرخ ارز برخی از دلال ها به سمت احتکار انواع مواد اولیه و محصولات پتروشیمی می روند. به گونه ای که برخی از افرادی که در سامانه بهین یاب مبادرت به خرید می ورزند تولیدکنندگان واقعی نیستند؛برخی از این گروه شامل تولید کنندگانی است که در سال های قبل فعالیتی نداشتند اما با این رویکرد راغب شدند تا مجدد تقاضای فعالیت دهند؛ از این رو ۱۰ درصد از این افراد، تولید کنتدگان واقعی نیستند.
وی افزود:بر این اساس شناسایی خریداران واقعی وظیفه وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مجموعه ای برخوردار از کارشناسان خبره است تا تولید کنندگان واقعی و کاذب را شناسایی کند.
رییس اداره صنایع غیرفلزی سازمان معدن،صنعت و تجارت اشاره کرد: اگر چه در این بین دستور العمل وزارت صمت در خصوص رفع سقف رقابت،با این اقدام به مراتب تاثیر خوبی را جهت کم کردن فاصله قیمت رقابتی با بازار آزاد داشته است.با این حال شرکت های پتروشیمی در هنگام عرضه محصولات خود می توانند ۲۰ درصد از میزان عرضه محصولات خود را در خارج از بورس انجام دهند. اما این شرکت ها باید توجه داشته باشند که این قیمت باید با قیمتی که در بورس کشف و تعیین می شود،تفاوت نداشته باشد.