قیر صادراتی و وارداتی میتواند در بورس مورد رقابت قرار بگیرد
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی در پاسخ به سوال خبرنگار بورس امروز مبنی بر اینکه چرا با وجود عرضه بالای قیر در بورس کالا اما، بازار همچنان نسبت به این محصول عطش دارد و چه راهکاری برای پاسخ به این نیاز بازار پیشنهاد میکنید؟ گفت: خوراک معلوم است، تعدادی پروانه تولید دارند، […]
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی در پاسخ به سوال خبرنگار بورس امروز مبنی بر اینکه چرا با وجود عرضه بالای قیر در بورس کالا اما، بازار همچنان نسبت به این محصول عطش دارد و چه راهکاری برای پاسخ به این نیاز بازار پیشنهاد میکنید؟ گفت: خوراک معلوم است، تعدادی پروانه تولید دارند، تعدادی تولید کننده نیز پخش پالایشی، این را در بورس بردن و ایجاد رقابت بین واحدهای تولیدی کار منطقی نیست.
سید حمید حسینی افزود: قیر میتواند وارد بورس و رقابت برای این محصول ایجاد شود اما، اینکه خوراک واحد تولیدی را در بورس وارد و موجب رقایت بین واحدهای تولیدی این محصول شویم درست نیست.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر رقابت در وکیوم باتوم است، تصریح کرد: پیشتر رقابت اصلی در قیر بود، بعد از فروش پخش و پالایش قیمت وکیوم باتوم را تعیین میکرد، هم اکنون یک سیستم دوگانه روی وکیوم باتوم رقابت را ایجاد میکند که این امر موجب شده برخی واحدهای تولیدی به وکیوم باتوم دسترسی نداشته باشند.
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی با این پیشنهاد که باید یک نظام سهمیه بندی برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته شود، خاطرنشان کرد: اصراری نداریم خوراک واحدهای صنعتی در بورس عرضه شود، قیر صادراتی و وارداتی میتواند در بورس مورد رقابت قرار بگیرد اما، وکیوم باتوم واحدهای تولیدی باید به صورت سهمیه بندی واگذار شود.