حراست بازوی اجرایی و جزء جداییناپذیر بانکهاست
نخستین گردهمایی مسئولان حراست بانک های غیردولتی و موسسات مالی غیراعتباری (زیرپوشش حراست بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران) به میزبانی بانک گردشگری در تهران برگزار شد.
به گزارش بورس امروز، مرتضی خامی، مدیرعامل بانک گردشگری در این گردهمایی وجود حراست در نظام بانکی را ضروری خواند و گفت: امروزه به دلیل سرعت و شتاب تغییرات، رسالت واحدهای حراستی و امنیتی نیز متناسب با این تغییرات به ویژه در نظام بانکی کشور از گذشته سنگین تر شده است.
وی، حراست را مشاوری امین برای مدیران و کارکنان دانست و افزود: امنیت و سلامت به عنوان یکی از مهم ترین نیازهای بشر، زیربنای رشد فردی و اجتماعی است و تلاش برای تامین امنیت جزء دغدغه های اصلی به حساب میآید.
مدیرعامل بانک گردشگری ادامه داد: در شرایط حاضر به دلیل نقش مهم حراست ها می طلبد که مسئولان حراست نیز با وحدت رویه و یک انسجام داخلی هدفمند در مسیر موفقیت نظام بانکی، تکالیف و دستورالعمل های بانک مرکزی و و ظرفیت سازی برای بهبود اوضاع اقتصادی هموطنان خود تلاش کنند.
خامی، حراستها را بازوی اجرایی و جزء لاینفک بانکها خواند و گفت: ایجاد امنیت در حوزه سرمایه انسانی و زمینهسازی تحقق بهرهوری در بانکها از وظایف حراستهاست و این مهم در بانک گردشگری محقق شده است.
وی تصریح کرد: حراست ها برای نیل به اهداف مجموعه خود به سلامت درونی و بیرونی سازمان از هر جهت نیازمند هستند تا با دقت زیاد افزون بر جلوگیری از نفوذ آفتها به داخل سیستم و تشخیص و شناخت آفتهای درونی، زمینههای علاج به موقع و سلامت سازمان را فراهم آورند.
خامی یکی از مزیتهای بانک گردشگری را وجود حراست مستقل با داشتن نقشی فعال ذکر کرد و افزود: حراست بانک همراه و همگام با هیات مدیره در حل مشکلات کمک بسیار موثری داشته و دارد.
بر اساس این گزارش، سعید پورطولابی، مدیر اداره حراست بانکها و موسسههای پولی غیربانکی نیز دراین گردهمایی با تشکر از بانک گردشگری بابت میزبانی، بر لزوم هماهنگی بین بانک های خصوصی برای حل مشکلات و پیگیری موارد از مراجع بالادستی تاکید کرد.
وی افزود: اتخاذ تصمیمها و مشارکت جمعی در حل مسایل روز بانکها مانند مباحث ارزی یک ضرورت است.
مدیر اداره حراست بانکها و موسسههای پولی غیربانکی ادامه داد: مدیران و کارکنان حراست باید به علوم روزآمد تجهیز شوند تا بتوانند با تحلیل های صحیح، دقیق و به موقع، ضمن شناسایی آسیبهای احتمالی، زمینهساز امنیت در نظام بانکی کشور باشند.