کارنامه پارسال مسئولیت اجتماعی بانک سینا
مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط عمومی بانک سینا ضمن تشریح اقدامهای این بانک در حوزه مسئولیتهای اجتماعی، از تداوم فعالیتها برای ایفای نقشی موثرتر خبر داد.
به گزارش روند بورس امروز، منصور شیخ الاسلامی گفت: بانک سینا در راستای ایفای رسالت و مسئولیت های اجتماعی اقدامات اساسی و مهمی را در سال ۹۸ انجام داده که برخی از آنها فقط در دوره شیوع کرونا و با توجه به ضرورت حضور و نقش آفرینی موثر در این شرایط خاص رخ داده و خوشبختانه عملکرد خوبی نیز ارائه شده است.
شیخ الاسلامی، اظهار کرد: مسئولیت اجتماعی بانک سینا در سال های قبل از جمله در سال ۹۸ در چهار بخش قابل ارزیابی است چرا که تقریبا همه مسئولیت اجتماعی بانک حول چهار محور محرومیت زدایی، فعالیت در بخش آموزش و مدرسه سازی، اشتغالزایی و کمک به خانواده ها چرخیده است.
وی با اشاره به اقدامات بانک سینا گفت: از جمله اقدامات این بانک، کمک نقدی۵۰ میلیارد ریالی به کمیته امداد امام خمینی(ره) برای حمایت از مددجویان این کمیته در ۷ استان درگیر با بیماری کرونا شامل استانهای گیلان، مازندران، گلستان، قم، اصفهان، البرز و مرکزی بود تا نسبت به تهیه لوازم بهداشتی مرتبط با پیشگیری کرونا برای این عزیزان اقدام گردد. کمک به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا با طرح مهر آفرین از دیگر اقدامات این بانک است که طی آن اقشار مختلف کشور در گروه های شغلی تاکسیرانی، تاکسی اینترنتی، رانندگان وانت بار، پیک های موتوری، اصناف، ناشران، شاعران، تولیدکنندگان محصولات فرهنگی، تشکل های قرآنی، هیئات، وعاظ، مداحان و ائمه جماعات و مناطق هدف طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی از این وام قرض الحسنه بهره مند می شوند.
شیخ الاسلامی خاطرنشان کرد: امهال مطالبات بنگاه های تولیدی و تسهیلات گیرندگان، عدم دریافت خودکار اقساط وام قرض الحسنه در ایام همه گیری بیماری کرونا، توسعه خدمات بانکداری الکترونیک برای کاهش ترددها، اهدای ۲۰۰۰ بسته معیشتی کارکنان بانک سینا به ارزش ۸ میلیارد ریال جهت نیازمندان و ایتام در راستای طرح مواسات و کمک مومنانه، اهدای ۳۷۱ هزار کارت هدیه به اقشار فعال در کسب و کارهای خرد و اهدای ۲۴ دستگاه آمبولانس به وزارت بهداشت جهت انتقال بیماران مبتلا به کرونا از دیگر اقدامات این بانک بوده است. البته بانک سینا پیشتر نیز تعداد ۲۷ دستگاه آمبولانس را جهت بهره برداری مراکز بهداشت مناطق کمتر برخوردار کشور اختصاص داده بود.
مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط عمومی بانک سینا درباره اقدامات این بانک در راستای تحقق شعار سال و تلاش در مسیر اقتصاد مقاومتی گفت: طبق تفاهم نامه ای که بین این بانک و معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری و بنیاد علوی به امضا رسید، مقرر شد تسهیلاتی به مناطق محروم برای اشتغالزایی پرداخت شود. معاونت توسعه روستایی و بنیاد علوی برای پوشش سود تسهیلات از طریق تقبل پرداخت ۵ درصد از نرخ سود به صورت یارانه به متقاضی، کمک کردند تا این تسهیلات با نرخ سود ۸ درصدی اعطا شود.
شیخ الاسلامی عنوان کرد: در این راستا و تا پایان سال۹۸، اعتباری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال به ۴۴۰۰ طرح اشتغالزای روستایی اختصاص یافته که با بهره برداری تعداد قابل توجهی از این طرح ها، زمینه اشتغال بیش از ۱۷ هزار نفر از هم میهنان به ویژه جوانان فراهم شده است.
وی همچنین درباره مشارکت کارکنان در امور خیریه به ویژه مدرسه سازی در مناطق محروم گفت: این بانک از محل کمک های کارکنان نسبت به ساخت یک باب مدرسه در بخش چاه دادخدا از توابع شهرستان قلعه گنج و یک باب در منطقه زرندیه استان مرکزی اقدام نموده و مراحل احداث مدرسه ای دیگر در رمشک ادامه دارد.
شیخ الاسلامی همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد بانک سینا در حمایت از ازدواج گفت: بانک سینا به منظور حمایت از زوج های جوان نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج اقدام می کند که در این راستا با پرداخت بیش از ۱ هزار و ۶۵۵ میلیارد ریال در پایان سال ۱۳۹۸، زمینه ازدواج ۱۲ هزار و ۹۱۲ نفر را فراهم کرده است. طبق این گزارش، فقط در سه ماهه اول سال ۱۳۹۹ نیز تعداد ۱ هزار و ۶۸ فقره تسهیلات ازدواج جمعاً به مبلغ ۳۳۹ میلیارد ریال پرداخت شده است.
با هدف ارزش آفرینی و ایجاد امکان مشارکت فعال بانوان در اقتصاد خانواده، طرح اعتباری یاس ویژه بانوان خانهدار در بانک سینا اجرایی شده است. این طرح به منظور کمک به توانمندی اقتصادی و ارتقای قدرت خرید بانوان و با هدف کمک به افزایش نقش بانوان در فرایند اقتصاد جامعه، اجرا شده است.