سهام سازمان باید در بازار بورس عرضه شود/بزرگترین مسئولیت وزارت اقتصاد تقویت و حفاظت از بورس است
رئیس جمهوری گفت: امروز بزرگترین مسئولیت وزارت امور اقتصاد و دارایی در کنار دیگر مسئولیتهایش مسئله تقویت و حفاظت از بورس است و باید سهام سازمانها در این بازار عرضه شود. همه دستگاه ها باید سهام جدید عرضه کنند و امروز شرایط خوبی پیدا شده است تا مردم بهره ببرند و دولت هم از بنگاهداری فاصله بگیرد.
به گزارش روند بورس امروز، حسن روحانی در نشست هیئت دولت روز چهارشنبه (چهارم تیرماه) در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه یکی از امکانات دولت، داشتن سهام بنگاه های اقتصادی است، اظهار کرد: دولت به معنای عام کلمه یعنی سهام بانکها، سهام شرکتهای دولتی، سهام شرکتهایی که به نحوی متعلق به نیروهای مسلح است و… که باید به میدان بیایند و سهام خود را در بازارسرمایه عرضه کنند. ما باید بورس را محکم و مستحکم نگه داریم.
وی با بیان اینکه بانک مرکزی بیشک مشکل ارز را کنترل خواهد کرد، افزود: صادرات در خرداد نسبت به چند ماه قبل خیلی بهتر شده و این شرایطی که الان میبینیم به دلیل تاثیرات ماه های قبل و تبلیغات دشمن است. صادرکنندگان باید بدانند، مالک ارز دولت است و موظفند ارز را برگردانند و کسانی که بخواهند تخلف کنند، قوه قضاییه و بانک مرکزی وارد عمل میشوند.
رئیس جمهوری با اشاره به سرمایهای به نام طرح های نیمه تمام دولت، گفت: طرحهای نیمه تمام فراوانی در سراسر کشور داریم که نه این دولت می تواند همه آنها را تمام کند و نه دولت بعد. آنها باید به مردم واگذار شود و ما هم از نظر مقرراتی امکانات لازم را در اختیار گذاشتیم و باز هم اگر چیزی لازم باشد ما حمایت می کنیم.
روحانی افزود: سازمان برنامه و بودجه و همه دستگاه ها و استانداران کمک کنند تا این طرح ها نیمه تمام با قیمت مناسب و ارزان در اختیار مردم قرار بگیرد. کسانی که بتواند به ما قول بدهند که در یک زمان مشخص این پروژهها را تکمیل میکنند این طرح ها به آنها واگذار میشود که در این صورت هم سبب اشتغال و هم باعث رونق میشود.
وی افزود: سرمایه دیگری که ما داریم معادن است. بعضی از معادن ما امروز میتواند احیا شود و احیای این معادن می تواند مردم را مشغول به کار کند که این یک سرمایه بزرگی در اختیار ماست.
رئیس جمهوری با بیان اینکه یکی از رسالت های مهم وزارت صمت احیای معادن است، افزود: صادرات باید تسهیل شود و مدیریت ما باید کارآمد باشد. دولت گاهی با چرخاندن قلم می تواند مشکلات را حل کند. گاهی یک ماده، یک تبصره و یا یک ابلاغیه و مصوبه می تواند یک گره را باز کند. امروز دولت الکترونیک می تواند گره گشای بسیاری از مسائل مردم باشد.